Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Kje je kej fora...

V tem da je A6 (verjetno) ?e dolgo ?asa sku?al prodati pa ni zneslo. Po mo?nosti ima kak?no super po?re?no benz ma?ino, tako da je rezultat prodaje jasen. No sedaj s tem oglasom ?eli prepri?ati ljudi k nakupu A8, zraven se losa ?e A6-ke s katero se je o?enu in ni? ne ka?e na uspeh pri prodaji A6. Taka je moja teorija! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

O?itno mi BC la?e ko svinja (je pa res da je dost te?ko to?no izra?unat kok po?re LPG-ja, pa zraven jasno ?e nekaj benza da za?tarta). <_<

Ro?no ra?unano mi je ?rla komaj okrog 9 litrov, govorim za zadnjih 620 prevo?enih, kar ni slabo. BC pa ka?e take cifre da glava pe?e. Verjetno ga mede, ker je bolj kot ne na benz programiran, ali pa to nima veze, sanja se mi ne! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Symon, ti si maher za Nissane (ena kolegica se zanima za tole Primero), kaj je treba biti pozoren, a motor je tole v redu (po KW predvidevam, da nima veze z Renojem, lohk da se motim in je samo malo bolj zaprt glede na Renojskega iz te generacije, ki ima 89KW). No hvala za kak info, cena se mi zdi stra?no ugodna!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5181184&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse ki iščete prevleke
Napisano

Jures, ali je zadeva ?e aktualna (?e vedno mo?no naro?it in potem dostava v RS), tistale taprva varjanta ko si odprl temo, se pravi rabil bi za 6ko seveda. Sede?e imam kot nove in bi ?elel da tak?ni ostanejo do nadaljnjega (kar je pa te?ko ?e vozi? dete v avtu, hehe). :P

Druga?e sem ?e razmi?ljal naro?it prevleke po meri, ampak to me zagotovo udari po ?epu vsaj kak?nih 100?, pa lahko da sem ?e premalo rekel! :blush:

Nazadnje sem pa imel na Lagunillacu neke iz Leklerja, za cca. 35?, pa to je bilo vse napihnjeno, zme?kano, nenapeto itd. skratka univerzalne vemo kako izgledajo po kak?nem tednu (je?kov v glavnem jasno niti ni bilo). Opravile so svojo osnovno nalogo, da so sede?i izpod njih ostali nedotaknjeni, a izgled je bil pa obupen! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

res? Men je pa X6 velik lep?a kot X9.

Pogledat jo bom ?ou. ko dobim prevoz. :blush:

a mi lahk en razlo?i zakaj je tist X6 s tastarim logotom in tastarim volanom letnik 1998...

Men je isto X6 ful lep (takrat zelo napreden) avto, 9-ka mi je pa nekako preve? razpotegnjena in neelegantna! :blush:

Isto je men takoj v o?i padlo, da je letnik 98, pa ima tatare znakce, ampak obstajajo neke varjante da je v resnici bilo tako in ni kake mu?ke okrog letnika! :jupiii:

@Ploki, pa ?e plin enostavno prenese?, ker sta oba mazdojca 6-cilindra?a! :ljubezen:

Temule pa jaz re?em, da je prodajalec optimist, WTF (pa sej je samo uboga 626ka, niti ni Mazda 6, ki je razlika med njima gromozanskaaa)! <_<

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5172736&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Registrske tablice
Napisano

Nekateri jo sicer tudi zataknejo za vetrobransko steklo z notranje strani, morda se ti izpla?a poskusit, saj ima? veliko pogajalskega prostora s :policaj: (namre? nima? predvidenega prostora za registrsko na prednjem odbija?u)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preglednice: avtomobilskih karakteristik
Napisano

Da ne odpiram ?isto nove teme, za razne avtomobilske primerjave, dajmo uporabit kar tole iz pradavnine!

Tole mi je zanimiva primerjava; Porsche Cockster (kot ga imenuje Nisde) kontra Golf V GTI (200HP);

http://www.zeperfs.com/duel723-1256.htm

Pomoje mora bit kar grozn filing, da si zaverovan vase, da vozi? Por?a (sicer dale? najcenej?ega, nekateri pravijo, da tole sploh ni Por?ee), pol se pa Golf odpelje mimo oz. bi se dajala ko zme?ana, kdo bi koga! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda3 sport I TE 1.6 bencin
Napisano

Bi ti (vam) svetoval, da se kar pokli?e na poobla??enca (morda ve? od njih), tam bodo najbolje vedeli, ker obstaja precej neznatna verjetnost, da ima nekdo identi?no vozilo in da je ravno sedaj delal servis, pa da ?e spremlja forum in da je pripravljen kaj napisat. Skratka lahko ?aka? in ?aka?, pa drugi strani te pa samo 1 klic lo?i od ?eljene informacije! :bravo:

?e pa govorimo o nepoobla??enem servisu (ne o nekem ?u?marju, ki ne ve? kaj ti bo postoril in kaj ra?unal), pa mazda?i razpolagamo s telefonsko enega res fajn mojstra in lahko potem direktno njega pokli?e? za info! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej lih ne vem kok pa ne ?re, tam nekje okrog 7, potem pa odvisno kak?ne ima? vo?nje, lahko je tudi proti osem. Mi je pa osebno motor (1.6) v BG bolj v?e? kot 1.5 v BA, bolj je odziven, ve? spravi? iz njega, raj?i se vrti (verjetno je tukaj precej ekologija doprinesla k lenobi novej?ega motorja)! :ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Ploki, magari ?e malo po?akaj (kak mesec max.) pa vzame? od moje biv?e ?enske tabelo 323F 1.5 16v (mogo?e ti jo celo proda z LPG-jem), potem je to res ?parovc, zimske dobi? pa zraven zelo dobre, Eskimo S3! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Masa?
Napisano

To v resnici je masa, nekje so se ti kabli skupaj "sprijeli", kje za?et iskat, pa je dobro vpra?anje (ko je bilo pri moji Mx5 taisti problem, je bila te?ava pri zadnjih lu?eh oz. njihovih kablih)! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.