ta model je specifi?en....in je ?al skrito na notranji strani..............mogo?e bi se videlo, ?e se avto dvigne in pogleda na notranjo stran odbija?a, ali sname plastiko na ?peglu
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?udno, ?e za svojo sem pomoje na?el nekje nalepko? Sicer pa pod isto kodo se ponavadi skriva ve? odtenkov glede na obledelost ali morebitna odstopanja. Slu?ajno vem. ?e je pa li?ar odli?en bo pa iz osnovne kode name?al tudi odtenek primeren avtu.
to sem mu najprej rekel, koda ?e ni bistvo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pazi zdaj kode ne bo? na?el, sem vpra?al An?eta...mazda6 ima colour code na plastiki stranskih ogledal in odbija?ih ZNOTRAJ. To je TOP SECRET japonska informacija
Moja MX5 in MAzda 5 pa sta imeli na vratih :ne vem:
kje lahko najdem podatke o barvi na mazdi 6, 2006.
lp,
igor
pri meni je bilo enkrat na vratih (ne vem kerih ?e) enkrat pa v prtlja?niku pri gumi. Ampak pazi pojdi do li?arja in naj primerja odtenke. 'Na?' li?ar na primer ima kar 5 vzorcev pod isto kodo, in jih na soncu primerja - tako se z letniki avtomobilov namre? tudi razlikujejo odtenki na ?alost...........
moj stil je bila relacija Bovec- Nova Gorica, prehitevanje, bremz, prehitevanje... samo je 120 in 2.0
To je pol se majhna poraba. Nas vcerajsnji trip medvode- KG-bovec- tolmin-most na soci- bled- medvode 5,9 pa avto je lavfu 20min v stantgasu s klimo ker je malega zmanjkalo za urco v Bovcu
ne vem, meni je redno na CD143 delal regeneracije ampak ?rla je 6.5-max 7. Res da mam same relacije - 130 /140 po avtocesti. Pa tudi ?e je nisi odlo?no pospe?il do potovalne hitrosti in potem takoj kruzal v ?esti (si po?asi jo mu?il brez pospe?evanja) je ?rla pol litra ve?
Ta nova 2.2 pa loh komot pelje? 150 pa bo trenutna 5,5-6
Te 2.0 ma?ine kolikor gre? malo nad 140 ?e pijejo kar orngi - va? stil?
Cena litra 95-oktanskega bencina se bo zvi?ala za 2,5 centa in bo presegla magi?no mejo 1,5 evra za liter, saj bo nova cena zna?ala 1,507 evra za liter.
100-oktanski bencin se bo prav tako podra?il za 2,5 centa za liter, nova cena bo 1,525 evra za liter.
Dizelsko gorivo se bo podra?ilo za 0,5 centa, tako da bo po novem stal 1,387 evra za liter. Podra?ilo se bo tudi kurilno olje, in sicer za 1,33 centa, na 1,021 evra za liter.
Sam sicer nisem vra?everen in ne verjamem v neka nadnaravna bitja in podobno.
No, ne znam si pa razlo?it, kar se nam je zgodilo letos na dopustu.Ko smo prispeli v apartma, smo drugi dan zjutraj opazili, da sta se dve uri ustavili to?no ob istem ?asu. Najprej smo mislili, da so otroci kaj ?arili po njih,
ampak res niso mogli, ker so ?e spali zjutraj.Zanimivo je, da so bile baterije v obeh zamenjane pred kratkim.
V eni uri smo zamenjali baterijo, drugo sem samo nastavil na pravo uro in ?e danes te?e to?no in normalno.
Ne vem, ali je to ?isti in neverjeten slu?aj ali pa je kak?en elektro?ok bil prisoten?
Kar malo nas je zmrazilo pa ?e slikal sem.
ah saj ena ka?e PM druga pa AM....
?e enkrat moram pohvalit mojo 6-ko, ki se res obnese po avtocestnih kri?arjenijih; po prevo?enih 1500 km se je poraba ustavila na 5,9 (realno ra?unano na roke) BC je pokazal 6,0. Avto nakrcan do fula in povpre?no 130/uro po avtocestah.
Je pa nafta bila dol po 1,73?. In ni? bolj?a (ve?) kot na?a.Totalno ista poraba in ni ve? razlike v prid Agip-a.Tej avti(6-ke) so po mojem res namenjeni za avtoceste, kjer se res obnesejo super.
spet kopira?
04.08.2012 41,77 57,73 18.161 701 5,96
Ima morda kdo izku?nje z menjavo sprednje ?ipe na Mazdi 6? Imam po?eno steklo, ki ga je potrebno zamenjati, pa me zanima ali tisti, ki ste ?e menjali steklo, imate name??ene originalno ?ipo ali ste dali gor ponaredek?
Lep pozdrav vsem
?e ma? zavarovano pel na carglass pa mir, ?e ne ima? v novomatu poceni kopije, pa ne se bat kopije, mazdine ?ipe so mehke ko hudi?...na Mazdi 5 sem jo 3x menjal....!!!! vsak kamen?ek jo pokne, enako v Xedoski, pol pa sem ?el v novoamt po kr neki za 70? (ni bla kasko seveda) in ?e danes dr?i
P.S. Kdo pa garantira da original mazda servis daje mazdino ?ipo
?ak mal to se pa moti? - majer je rekel, da ?e bo on na oblasti bodo goriva v povpre?ju cenej?a za 10% od sosednjih dr?av. Kake so zdaj to fore Jures, zakaj nas zavaja? saj na? bog in batina v vladi pa ja ne la?e no.
Kalimero se bo takoj izgovoril na Evropsko skupnost....ampak samo ?e eno leto....(?e ne bo Korl vojne zanetu)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa samo posesal pa zrexonal.....pranje nima smisl dokler nas makadam ne zalije malo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani