oče se je isto navdušil nad CX-3ko, gleda pa 2018 letnik, dizel verzijo.
Najbolj me skrbi prostor na zadnjih sedežih.
Lahko normalno velika oseba (180cm) normalno sedi zadaj?
Point je da oče kdaj pelje "klapco" na izlet
No sej ta teden gremo pogledat, pa da vidimo
Žal ne bo šlo,če spredaj sedi 180cm potem zadaj zelo težko sedi še en 180cm! Ta avto je varianta dva odrasla in dva ali trije otroci do 10 let. Pa še prtljažnik je bolj mali. Za dva penzionista je pa superca
V salonu Mazde v BTC-ju sem se lansko leto na koncu poletja dogovoril in pustil kontakt za testno vožnjo cx 30 ... do danes me še niso poklicali ?!? ...
Nisem mislil nič slabega, da ne boš narobe razumel. V dveh letih kar ga prodajam sta bila dva ogleda :))) Očitno je avto totalno nezanimiv oziroma se ga ne da prodati. Na to so me sicer vsi opozarjali, preden sem se odločil za nakup znamke Mazda. Ne skrbi, če se boš odločal, bo avto še sigurno na voljo, glede na izkušnje zadnjih dve let. :)))
Mal boljš si preber kaj piše. 🙄
Piše:"Uvoz vozil na željo stranke". In spodaj link do njihove spletne strani. Tko da ne kar na prvo streljat gluposti 😉
Točno tako, ti si zbereš na netu avto in oni ti ga uvozijo in zrihtajo papirje, to je to. Uvoz na željo stranke.
Cirka dve uri z pranjem vred.Se pa izplača. Take Wax, ki sem ga sedaj dal gor naj bi trajal do pol leta. Dober je tudi za zaščito preko zime. Bomo videli, kako se bo obnesel.
Si bil pa zelo hiter glede na opravljeno delo, ali si mogoče samo havbo spoliral?
Na 6ici 2007 360k km s prvo turbino,original šobami...Kar je bil problem je bil vztrajnik na 320k km. Ostalo samo tankaj - vozi. Servisi delani na 15k km (olje,filter olja in goriva). Aja,avto je čipiran....pa dpf so mu ukradli. 😂
Tko da gremo novim zmagam naproti 🤘
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po sobotni turi po obali je bilo potrebno osvežiti barvo na makini...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani