Ti tak povem vozil vse razen bmw in ostal na japoncu ki mu nemc ne seze do lezaja. Se vec vzel 'svoh' mazdo CD129 pa je cez glavo dost tudi ko je nalozena, ne vem kaj je smotr danes imeti se 200 kojnov?
Razen autobahn
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kaj menite v tej GPS navigaciji. Me pa zanima, kako je z monta?o, kaj vse je potrebno priklopiti na gps da brezhibno deluje in kaj je lahko na robe na YOUTUBU sem ?e iskal kak?nen film?ek ampak zaman na?el nisem nobenega filma kako se to vgradi in kak?ne komplikacije so prisotne zato bi rabil nasvete. ?e pa kdo najde kak?en film?ek bi lepo prosil za povezavo...
Lp Curko
imel to?no tako in dela b.?. - poglej v moji temi je bila se mi zdi veliko cenej?a, predal ven in to notri, malo je problem?ek kable mimo zra?nikov speljat a se da
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
To neki ni v redu - tam ima? zapis na OMV-ju samo en spodi pa sta dva.
Narobe je to, da mora? za porabo dolo?enega goriva gledati naslednji zapis velja pa prej?nji glede ?rpalke. To program pravilno prera?unava
Pravilno je takole
05.07.2012 45,05 57,08 15.142 646 6,97 Agip
23.06.2012 55,73 72,23 14.496 911 6,12 OMV
14.06.2012 54,91 71,16 13.585 819 6,70 Petrol
11.06.2012 41,71 54,60 12.766 709 5,88 Agip
Druga?e pa ima? bistveno premal meritev za to?no oceno porabe pri posameznem distributerju. Ko bo? imel pri vsakem 20 meritev bo pa ve?ino anomalij in statisti?nih napak odstranjenih in bomo lahko rekli, da je to kar se da to?no.
za primerjavo recimo kako zgleda pri meni
Poraba Diesel pri dru?bi Petrol: 6,56 l/100km (?t. zapisov: 82)
Poraba Diesel pri dru?bi OMV: 6,45 l/100km (?t. zapisov: 11)
Poraba Diesel pri dru?bi MOL: 6,51 l/100km (?t. zapisov: 33)
Poraba Diesel pri dru?bi Agip: 6,32 l/100km (?t. zapisov: 1)
Poraba Diesel pri dru?bi Logo: 6,39 l/100km (?t. zapisov: 2)
Nope, danes sem tankal OMV in zadnji zapis je Petrolov tank - ne gledati tisto zgoraj, ker ne vpisujem vedno pumpe....govorim o zadnjih 4h tankih odkar opa?am spremembo, in to je ravno ob vpeljavi famoznega Qmaxa
Kjer imam Agip je vedno ?rpalka: Agip Ajdov??ina
ker je to v aplikaciji vedno prva izbira, ?e ni? ne vnese? :)
Ampak v Ajdov??ini ne vem ?e sem bil letos z avtom....
A je ta voz tok napa?n da se ne proda? Men se ne zdi tko.
folk gleda na kube, porabo....(zavarovanje in to). Poleg tega li?arsko obnovljen in deset let star....4.000? je ?e kar veliko za tak avto z 220k na ?tevcu...
Picasso je na bencin Ga pa moje preve?krat na kratke relacije vozi tako, da samo ?akam, da bo auspuh zgnil, ker se niti ne pregreje.
Sem ti rekel, da je sestri zadnji? v rondoju medvode odpadel in sploh avto ni ropotal...., smo ga na?li drug dan Po 12 letih so se kon?no odlo?ili za C5 - dobavni rok 4 mesece????
Imata isto formulo kot ti, novega pol pa do konca (dobesedno) izrabiti avto....Xsara bo samo ?e za pre?o
Dokler sem imel bencinarje sem bil kar lenuh glede tega in je blo treba 500m do ?tacune z avtom. Diesel me je pa nau?il, da je treba tud pe? hodit in sem mu zelo hvale?en - hehe
Verjetno Picasso, ki ne v?ge
Fotr je danes po uspe?ni prodaji punta dam pripeljal ta novo Pandico - avto je bomba, no in.
Zavarovalnica Triglav
Plus
pri 69 letih ima bonuse in paket z bajto itd in da za nov avto po ceniku dobrih 10.000? ful kasko 418?
(punto poprej 490?)
Minus
pri povra?ilu zavarovanja Punta smo ugotovili, da niso ravno fair - punto registriran aprila, prodan konec junija, reci-pi?i 2 meseca. Ni dobil nazaj za 10 mesecev ampak le 280?, ker so odbili ves paketni popust in tudi 80? fran?ize za kori??enje parkiri??a....
Njihova utemeljitev - popust velja le ob popolni izpolnitvi police. Ja pi***, Saj ?e si pla?al manj, je potem tudi sorazmerni del za 10 mesecev povra?ila toliko manj?i ne? V glavnem bilo je prepozno, ker na?a dva pri teh letih seveda ne povzdigneta glasu, jaz pa sem bil prepozen
Na vsakih 18-20tkm se ti przge DPF. Znak za servis. Simple as that. Mas pa na te km zdej velik servis. Mene je prsu 820? na a-cosmosu. Tko da se mi zdi, da intervali pr temu ?timajo. Lp
Popravek tega simpla - za servis utripa, ko se pri?ge je pa jeba z DPFjem
P.S. vpra?aj icemana o tem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani