CD changer se zatika, zato ne morem vstaviti oz. vzeti ven CD-jev. Kot bi se kaj zataknilo. Trenutno imam 1 cd notri in mi ga konstantno (ob zaganjanju avta) posku?a nalo?iti, nato pa ?ez ?as neha. Ima kdo re?ite oz. bi ga znal popraviti?
lp
spra?ujem ker se vgradi xcarlin mp3 player za 60? pa je to to na usb, sd card....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alora. Kaj pa tisti ki imamo pomisleke, lahko mogo?e nekdo ki je to dal ?e ?ez pove svoje mnenje in izku?nje. Kako pa vam jo rata pritrdit nad ogledalo oz. pod le tega?
Pa dobro - a si videl sliko, ima? 'muho' in z njo na ?ipo pritrdi? Vsi kabli so na sliki tudi
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alora tisti ki ho?e se naj da na seznam, tako kot vsako napravo pa se kabel lahko skrije (Tako imam sedaj) lepo za rob in spodaj za radijem priklopi na KONTAKTEN 12V - zakaj zato ker kamera zazna napetost in se vklopi / izklopi sama s tem.
- ali je mo?no vgraditi originalni radio z mp3 playerejem iz mazde 6 letnik 2006 dalje v staro mazdo 6 (letnik 2003)? Ker mi je stari radio zgleda crknil razmi?ljam, da bi si na?el rabljenega ter ga potem vgradil, namesto starega.
-ali ima kdo prekrivni rolo za M6 karavan, ki ga ne uporablja ve?? Namre?, rabljeni stane tudi 100? in ve?, meni se to pa? zdi predrago. Pri staremu pa mi je ?el "feder", zato ga no?e ve? naviti v prvotno pozicijo. Popravljal ga ne bi, ker se mi zdi izguba ?asa, pa tudi nisem ve?? teh zadev.
Za vse informacije vam bom ve?no hvale?en!
lp
radio crknil ali samo CD na primer?
Na sodiscu itak dvomim, da to velja kot dokaz... Zna pa pomagati pri razjasnjevanju okoliscin... Tale je res "krampasta" ... Je pa poceni in kot kaze celo zna sproducirati uporabne posnetke...
to je bistvo, mam ?e krampasto pa ni panike, sam je malo preboga...bo pa za varovanje stanovanja idealna
Edino res v kaki miati je malo nerodna ker bi bilo treba umikati, ampak se enostavno sname
Tako, da zaklju?im ?e to temo.Pred mesecem dni je Meganova turbina nehala piskati in sta sodelavca ostala na za?etku Avstrije. Tako je tudi misel na Renaulta po?la in je v hi?o pripeljal To?no tak?en! Golf 6 Karavan.
prvi vtisi:
-Sedi se nekam ?udno obrnjen proti levi ali je pa sel sede? zamaknjen levo.
-Motor dosti bolj zaspan kot pri Meganu ( samo 5 prestav)
-Svetovalec za prestave je tako glupa zadeva da samo
-Prostora ima ve? kot ga je imel v?asih moj Golf 4 Karavan.
-Poraba mislim, da niti ni tako mala bom poro?al ko bom sam porabil tank ali dva
Ostalo pa ?e morda drugi?
Megane crknil? Nemogoce, po moje ga nista znala voziti
dejstvo je da wankli ?rejo olje ... sam pa tud dobi? iz 1.3 motorja 232 konjev ... logi?jo ane ...
Ce ne zre olje bo crknil! Fact, zato se ga mora voziti stalno nad 6k ker takeat se maze. To je vae kar se mora vedeti o g. Wanklu
Hvala ti za ta video.
Res je,Wankel ima brutalno mo? brez predelav.
Zanimivo,da ga je edino Mazda ?e obdr?ala do konca proizvodnje RX-8.
Popravek.
Wankel se ne more vec prodajati zaredi eu norm. Ravno zato se je prodaja rx9 zavlekla ker se nimajo resitve na motorju. Na otto pa ne grejo ker to ni pol vec RX. Skratka ko japanci resijo Ekologijo z wanklom potem bo spet v prodaji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani