Skoči na vsebino

govorim bolj o 2.0 tfsi...

ja ja ta trga gate, samo verjetno je tudi mo?no nad 10 - sicer pa to vzame? v zakup ko kupuje? tak avto. Jaz sem gledal cupro tega...rispekt

Po moje da ?e gre? v nemca glej BMW....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sem mel sodelavce romune v Rovinju s Passatom 1.4 TSI - povpre?na 14!!!! po avtocesti ha ha ha ker motor dajo za to ladjo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

E95 E100 D

Hrva?ka 10,380 HRK (1,379 EUR) 10,790 HRK (1,434 EUR) 9,670 HRK (1,285 EUR)

Slovenija 1,482 EUR (1,482 EUR) 1,500 EUR (1,500 EUR) 1,382 EUR (1,382 EUR

?e grem z bencinarjem in tankam na Petrolu Rovinj me pride toliko, kot ?e grem z dizlom in tankam na Petrolu SLO

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ti tak povem vozil vse razen bmw in ostal na japoncu ki mu nemc ne seze do lezaja. Se vec vzel 'svoh' mazdo CD129 pa je cez glavo dost tudi ko je nalozena, ne vem kaj je smotr danes imeti se 200 kojnov?

Razen autobahn :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Meni pa ka?e, od kar sem ga nastavil +- 1dc natan?no. :bravo:

Samo sem rabil kar nekaj cajta, da sem ga "ukalibriral". ;)

govor je o plina?ih :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MNENJA IN NASVETI
Napisano

Zdravo mazda?i

Zopet imam nekaj vpra?anj. V tem mesecu mislim kupiti GPS za mazdo 6 2005 letnik

http://www.ebay.de/itm/HD-Car-DVD-GPS-Navi...=item416160e51a

Kaj menite v tej GPS navigaciji. Me pa zanima, kako je z monta?o, kaj vse je potrebno priklopiti na gps da brezhibno deluje in kaj je lahko na robe na YOUTUBU sem ?e iskal kak?nen film?ek ampak zaman na?el nisem nobenega filma kako se to vgradi in kak?ne komplikacije so prisotne zato bi rabil nasvete. ?e pa kdo najde kak?en film?ek bi lepo prosil za povezavo... :)

Lp Curko

imel to?no tako in dela b.?. - poglej v moji temi je bila se mi zdi veliko cenej?a, predal ven in to notri, malo je problem?ek kable mimo zra?nikov speljat a se da

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Res v ?etrtek sem v ?ivo videl rde?o mazdo 6 2002-2007 rde?e barve karavan. videl sem jo v ljubljani ?e jo ?e kdaj sre?am jo bom slikal lp

ni? novega, se ?e nekaj let vozi :), mislim da je bila celo na forumu (?lan)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Ajvar je pod streho :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

kdaj so dunajci? Da jih ne zamudim :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

PA sej pi?e, da je kot nov - pol mora bit tud cena skor k nov :hudicek:

in od direktorice....torej ga kupi lahko le direktor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Sam pol pa sploh nima? to?nih podatkov, ?e ne vna?a? pumpe - ?koda :(

men je va?na poraba, samo ko pride do razlik, pogledam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

To neki ni v redu - tam ima? zapis na OMV-ju samo en spodi pa sta dva.

Narobe je to, da mora? za porabo dolo?enega goriva gledati naslednji zapis velja pa prej?nji glede ?rpalke. To program pravilno prera?unava

Pravilno je takole

05.07.2012 45,05 57,08 15.142 646 6,97 Agip

23.06.2012 55,73 72,23 14.496 911 6,12 OMV

14.06.2012 54,91 71,16 13.585 819 6,70 Petrol

11.06.2012 41,71 54,60 12.766 709 5,88 Agip

Druga?e pa ima? bistveno premal meritev za to?no oceno porabe pri posameznem distributerju. Ko bo? imel pri vsakem 20 meritev bo pa ve?ino anomalij in statisti?nih napak odstranjenih in bomo lahko rekli, da je to kar se da to?no.

za primerjavo recimo kako zgleda pri meni

Poraba Diesel pri dru?bi Petrol: 6,56 l/100km (?t. zapisov: 82)

Poraba Diesel pri dru?bi OMV: 6,45 l/100km (?t. zapisov: 11)

Poraba Diesel pri dru?bi MOL: 6,51 l/100km (?t. zapisov: 33)

Poraba Diesel pri dru?bi Agip: 6,32 l/100km (?t. zapisov: 1)

Poraba Diesel pri dru?bi Logo: 6,39 l/100km (?t. zapisov: 2)

Nope, danes sem tankal OMV in zadnji zapis je Petrolov tank - ne gledati tisto zgoraj, ker ne vpisujem vedno pumpe....govorim o zadnjih 4h tankih odkar opa?am spremembo, in to je ravno ob vpeljavi famoznega Qmaxa

Kjer imam Agip je vedno ?rpalka: Agip Ajdov??ina

ker je to v aplikaciji vedno prva izbira, ?e ni? ne vnese? :):)

Ampak v Ajdov??ini ne vem ?e sem bil letos z avtom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Moja je pa? alergi?na na Petrol :)

Poraba Diesel pri dru?bi Petrol: 6,58 l/100km (?t. zapisov: 7)

Poraba Diesel pri dru?bi OMV: 6,19 l/100km (?t. zapisov: 1)

Poraba Diesel pri dru?bi Agip: 6,47 l/100km (?t. zapisov: 3)

05.07.2012 45,05 57,08 15.142 646 6,97 petrol

23.06.2012 55,73 72,23 14.496 911 6,12 OMV

14.06.2012 54,91 71,16 13.585 819 6,70 petrol

11.06.2012 41,71 54,60 12.766 709 5,88 OMV

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6221146&show=1

A je ta voz tok napa?n da se ne proda? Men se ne zdi tko.

folk gleda na kube, porabo....(zavarovanje in to). Poleg tega li?arsko obnovljen in deset let star....4.000? je ?e kar veliko za tak avto z 220k na ?tevcu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mazda6 Sport CD140 LUXURY
Napisano

Picasso je na bencin :blush: Ga pa moje preve?krat na kratke relacije vozi tako, da samo ?akam, da bo auspuh zgnil, ker se niti ne pregreje.

Sem ti rekel, da je sestri zadnji? v rondoju medvode odpadel in sploh avto ni ropotal....:), smo ga na?li drug dan Po 12 letih so se kon?no odlo?ili za C5 - dobavni rok 4 mesece????

Imata isto formulo kot ti, novega pol pa do konca (dobesedno) izrabiti avto....Xsara bo samo ?e za pre?o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dokler sem imel bencinarje sem bil kar lenuh glede tega in je blo treba 500m do ?tacune z avtom. Diesel me je pa nau?il, da je treba tud pe? hodit in sem mu zelo hvale?en - hehe :hudicek:

Verjetno Picasso, ki ne v?ge :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz jim imam v barvi, pa ?trihanje ni bilo potrebno. :aaaaa::hohoho:

da se vidi da ma? a ve? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Itak, ?e malo navodila prebere? in kupi? dizla, ker ga rabi? ne zaradi cenej?ega benza, je vse OK

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotr je danes po uspe?ni prodaji punta dam pripeljal ta novo Pandico - avto je bomba, no in.

Zavarovalnica Triglav

Plus

pri 69 letih ima bonuse in paket z bajto itd in da za nov avto po ceniku dobrih 10.000? ful kasko 418? ?zmeden?

(punto poprej 490?)

Minus

pri povra?ilu zavarovanja Punta smo ugotovili, da niso ravno fair - punto registriran aprila, prodan konec junija, reci-pi?i 2 meseca. Ni dobil nazaj za 10 mesecev ampak le 280?, ker so odbili ves paketni popust in tudi 80? fran?ize za kori??enje parkiri??a....

Njihova utemeljitev - popust velja le ob popolni izpolnitvi police. Ja pi***, Saj ?e si pla?al manj, je potem tudi sorazmerni del za 10 mesecev povra?ila toliko manj?i ne? V glavnem bilo je prepozno, ker na?a dva pri teh letih seveda ne povzdigneta glasu, jaz pa sem bil prepozen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sem pogledal v knjigco (in prevedel z google translate iz italjan??ine):

?e lu?ka sveti pomeni, da se je filter zama?il in se puca in se mora? 10-15 minut vozit z okoli 2000 obrati/minuto pri hitrosti cca. 40 km/h.

?e lu?ka utripa kontaktiraj servis.

Yep ampak ponavadi ta manualna regeneracija nikomur ne uspe....poleg tega je lu?ka lahko znak za sonde in vsak del v sistemu, ne samo zabasanost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Na vsakih 18-20tkm se ti przge DPF. Znak za servis. Simple as that. Mas pa na te km zdej velik servis. Mene je prsu 820? na a-cosmosu. Tko da se mi zdi, da intervali pr temu ?timajo. Lp

Popravek tega simpla - za servis utripa, ko se pri?ge je pa jeba z DPFjem

P.S. vpra?aj icemana o tem :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tm sm gledu eno k ma 116 000 km

na servisu so rekl da je bil zadn delan na 98 000 km

je pa problem ker se je pri?gal DPF neka lu?ka .. baje da je to za nek filter a je to komu kej znano.

druga?e pa avto zgleda vredu

samo me ta zgodovina mal matra ... ker pa? nevem ?e je bil redno serviseran ..

vsekakor pride v po?tev veliki servis tko da to je takoj 800-900?

pol foruma ima? o temu in to je velika jeba ?e je zapacan + 120.000km je veliki servis od 600e do 1500?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.