Skoči na vsebino
Help
Napisano

ne! bom kar z avtom da se bom uhka preobleku ajjjga ;) A rabim kaj od orodja?(razen mojih rok)

jaz sem kar striptiz ?ov s ?amponom pred bajto useku. Ajvar ma vse tam

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

A bo? pri mopediral? Mene je v?eraj malo zalilo, malo to?e, na poti domov pa ?aganje v u? padlo, ko sem speljal pa ?e 3 x sem se mogel ustaviti... :blush: ?elado sem pa moral posesati od znotraj

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

"ob kraji je bilo razbito steklo na voznikovi strani, poleg tega ima po?eno prednje steklo na voznikovi strani-posledica kamna. za koristno informacijo DAM BOGATO NAGRADO.

uredni?tvo prosim, da ne bri?e oglasa, hvala!..."

tle mi pa neki ni jasn...kako ve da je bila razbita ?ipa na voznikovi strani...? :vesel:

Tega mi je poslala freneica na mejl od njenega jebaca je. Ukraden iz zaklenjene garaze v lj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Streha bo odli?na - majstri in pomaga?i so 1. klasa, ?e posebej tisti, ki so uleteli najprej na dunajce :aaaaa:

V ?etrtek pa spet, uklopko bi reku, ka sem dobr nabiju :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Sej ga pere zdele, j grem pop

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Ce dobim varstvo uletim okoli 9h....ker ce bo mini delavc poleg bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Res je... :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Noja... zaenkrat so samo tri pumpe... in vse tri Petrolove ... in do prihoda Hoferja v Medvode so tudi vse stacune bile samo Mercatorjeve ... Od teh stirih semaforjev pa sta samo dva stalna... Pri Hoferju se prizge samo, ce kdo gre iz Hoferja proti LJ, tisti naprej pri "mehki curi" pa je samo za pesce in se priziga na gumb ...

Sicer pa je recimo v Kranju na Primskovem podobno... na radalji 500 metrov je ene pet semaforjev pa 4 crpalke (v neposredni blizini pa bo vsak cas se Hoferjeva :) ) ... S to razliko, da niso vse Petrolove... ena OMVjeva vmes "kazi" :D

ja ne vem, pol ko grem ?ez Medvode, vedno nekdo proti LKJ zavija :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano

Korejci niso zapisani dobro pri ?efu :ne vem:

pol pa ni ravno preudaren ?ef....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Hofer dela tudi v Medvodah stanico, grust stoji. Madona smo eni redkih ki imamo na 500m 4 semaforje in 4 pumpe! In to za cca 1000 folka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano

To ti je Seat Cordoba

Druga?e pa napi?i zakaj ga mislite uporabljati.

Pogojev za izbiro je malo morje.

Karavan my friend.....cordobe ni od 2005 vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

?e, ?e, ampak poraba lahko varira pri vklopljeni klimi zradi razlik v zunanji temperaturi

od 0,3 - 1,5 l/100km. Kompresor ima sklopko, ki se po potrebi aktivira za vzdr?evanje pritiska hladilnega plina, ki pa je odvisen od odjema toplote iz notranjosti vozila, ta pa je povezana z zunanjo temperaturo, oziroma z jakostjo gretja sonca. Zato so lahko razlike v porabi na 100 km opazne.

?e enkrat - veliko manj?a poraba je bila dose?ena v visoki vro?ini, z ve? potniki, s kraj?imi STOP razdaljami...notranjega kro?enja ne uporabljam nikoli

Klimo imam pa vedno enako na ?ipo in noge 21C

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano

V slu?bi moramo menjat avto sedaj pa kaj kupit:

Pogiji:

Karavan , Diesel min 100KM, Avtomatska klima, cena do 19000?

Razred? Velikost?

Drugac seat ibiza z ritjo TDI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

A je blo tud kej mravelj zraven ... o?itno ?estke kr privla?ijo insekte. :ne vem:

Nope, te pridno cistojo pod mizo dnevno. So japonci popravili izolacijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Kaj pa zunanje temperature, delovanje klime???

Zato pa manj rabi: :ouje:

sem omenil..........klima je pa vedno on

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Po ?tirih dneh direktnega son?enja ob morju sem ji odprl vrata in pobral malo mrtvih ?u?kov na armaturi.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Isto je pri sakerju, na mestu laufa tako da ma? ob?utek kot da kak cilinder ne dela vedno.

active - passive.....za na mestu sta dovolj 2 :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Res dobra reklama!

Ampak ob njej se vpra?am....kje je VW :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Slede?a situacija:

Po tistem nemirnem tanku, je bila kon?na poraba 6,7, vendar izklju?no relacija, sam v avtu in to ?e v hladnem podnebju

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=13062

nato OMV tank do rovinja 5,6 nazaj 5,7 nato 5 dni samo kratke vo?nje po Medvodah - v hudi vro?ini in 4je notri, kon?na poraba tanka 6,3

Sedaj pred potjo v Rovinj dal notri spet Petrola - samo do rovinja 6,7 poraba...? Ista cesta, isti tempo....

O?itno ma?ini ne pa?e ve? Petrol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

ni tvoj, ne steje

o je moj, moj sp....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Swift ima julija 3. rojstni dan pri bajti - loh verjamete?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Kaj da ne prodaja - mal vas heca in samo ?ekira kak?en bo odziv. :aaaaa:

Sam vztrajni morate bit, se bo ?e omeh?al :hudicek:

ne me rajcat bom takoj miato ubodu, familija pa z avtobusom na morje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

pol si se hotu samo malo pohvalit kok dobro mazdo ma?? :notworth::rispekt:

Hec. :hudicek:

drugi mi jo hvaljo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

na?eloma raje dam 1k? (sicer ena meja ?e skoz mora bit, da ne pridemo potem v vi?ave ;) ), kot da kupim od tega, ki ima listke po?temljane (tudi moj odgovor je bil....?tampilko si jaz zrihtam za 1 EUR pa lahko vse listke po?temljam ;) ).

Stalno spremljam avto.net ter hodim gledat pa vidim, da so tole kar ?torije glede prodaja avta. Prodaja fizi?na oseba, vnese? njegov GSM v google in dobi? ven da proda 10 avtov na mesec. Preveri? avto, seveda uvoz. Pri takemu dobim zelo slab ob?utek in se lepo izognjem.

Jures glede na to da ima? ?e CD129 je verjetno izven mojega budgeta :(

pa saj ne prodajam, (yet) :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

a jo ?e prodaja? :blink:

od kje ti to? Govorim za pretekle ....

?e je to res, sm prvi v vrsti za ogled prosim.

Lp, Matej

Madona vas je velik....nisi edini.. :blink: , pa saj mam ?ist navadno srebrno 6ko... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Ja to je to - nateg ?e na samem za?etku :whatever:

Listke lahko zastonj vzame? tamle v Samingu, ali keri koli drugi ?tacuni z deli kot vizitko na pultu.......

Ob vsem tem se je res vredno vpra?ati, ali ni bolje kupiti avto za malo ve? od poznanega (mene na primer :) ), ali pa uvoziti sam....

Tole pri nas je ratalo totalno noro - velik ?rot za velik denar, odgovarja pa noben, najhuje pa je da jih dr?ava ??iti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.