A bo? pri mopediral? Mene je v?eraj malo zalilo, malo to?e, na poti domov pa ?aganje v u? padlo, ko sem speljal pa ?e 3 x sem se mogel ustaviti... ?elado sem pa moral posesati od znotraj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
"ob kraji je bilo razbito steklo na voznikovi strani, poleg tega ima po?eno prednje steklo na voznikovi strani-posledica kamna. za koristno informacijo DAM BOGATO NAGRADO.
uredni?tvo prosim, da ne bri?e oglasa, hvala!..."
tle mi pa neki ni jasn...kako ve da je bila razbita ?ipa na voznikovi strani...?
Tega mi je poslala freneica na mejl od njenega jebaca je. Ukraden iz zaklenjene garaze v lj....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Noja... zaenkrat so samo tri pumpe... in vse tri Petrolove ... in do prihoda Hoferja v Medvode so tudi vse stacune bile samo Mercatorjeve ... Od teh stirih semaforjev pa sta samo dva stalna... Pri Hoferju se prizge samo, ce kdo gre iz Hoferja proti LJ, tisti naprej pri "mehki curi" pa je samo za pesce in se priziga na gumb ...
Sicer pa je recimo v Kranju na Primskovem podobno... na radalji 500 metrov je ene pet semaforjev pa 4 crpalke (v neposredni blizini pa bo vsak cas se Hoferjeva ) ... S to razliko, da niso vse Petrolove... ena OMVjeva vmes "kazi"
ja ne vem, pol ko grem ?ez Medvode, vedno nekdo proti LKJ zavija
?e, ?e, ampak poraba lahko varira pri vklopljeni klimi zradi razlik v zunanji temperaturi
od 0,3 - 1,5 l/100km. Kompresor ima sklopko, ki se po potrebi aktivira za vzdr?evanje pritiska hladilnega plina, ki pa je odvisen od odjema toplote iz notranjosti vozila, ta pa je povezana z zunanjo temperaturo, oziroma z jakostjo gretja sonca. Zato so lahko razlike v porabi na 100 km opazne.
?e enkrat - veliko manj?a poraba je bila dose?ena v visoki vro?ini, z ve? potniki, s kraj?imi STOP razdaljami...notranjega kro?enja ne uporabljam nikoli
Klimo imam pa vedno enako na ?ipo in noge 21C
na?eloma raje dam 1k? (sicer ena meja ?e skoz mora bit, da ne pridemo potem v vi?ave ), kot da kupim od tega, ki ima listke po?temljane (tudi moj odgovor je bil....?tampilko si jaz zrihtam za 1 EUR pa lahko vse listke po?temljam ).
Stalno spremljam avto.net ter hodim gledat pa vidim, da so tole kar ?torije glede prodaja avta. Prodaja fizi?na oseba, vnese? njegov GSM v google in dobi? ven da proda 10 avtov na mesec. Preveri? avto, seveda uvoz. Pri takemu dobim zelo slab ob?utek in se lepo izognjem.
Jures glede na to da ima? ?e CD129 je verjetno izven mojega budgeta
pa saj ne prodajam, (yet)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani