Samo slika je zelo kockasta za 1080hd, tablic se ne vidi, tudi naisov na tablah ne - ma? vse nastavljeno kot je treba?
EDIT opa?am, da se skjozi posnetek popravlja malo slika, samo ?e vedno je slab?e kakovosti...kak auto function ali moj vele internet ?
Tud osvetlitev se spreminja v preve? temno, neki je za nastavt verjetno
Zaenkrat nisem nic nastavljal... Vse je privzeto na max. ... Youtube pa tudi naredi svoje pri shranjevanju ker kolikor vem uporablja nek algoritem za kompresijo ...
Sem pa tudi ze nekje prebral, da je treba na tej kameri izklopit H.274 kompresijo ... s katero se da sicer posneti vec materiala na kartico... vendar trpi kakovost ...
Pa se nekaj slikic, kako izgleda tale "tanova" BlackVue DR500GW-HD ... je malce vecja, kot prejsnji model... a se vseeno lepo skrije za vzrvzratni ogledalom ...
Mazda 6 GG/GY je prejsnja generacija (2002-2007)... Pri tej se deli se na GG.I/GY.I (2002-2005) in GG.II/GY-II (2005-2007)
GG.I/GY.I:
GG-II/GY-II:
Mazda 6 GH je trenutno se aktualna sestica, ki se poslavlja (2008 -2012)... in se deli na GH prve serije ali krajse GH.I (2008-2010) in GH druge serije ali krajse GH.II (2010-2012)
Passate poganjajo dvolitrski turbobencinski TSI motorji z mo?jo 155 kilovatov (211 'konji), dobile jih bodo pa vse policijske uprave razen Policijske uprave Kranj.
PowerMagic dam lahko zraven (ga sploh nisem nikoli priklopil) ... Cena pa je pomoje dovolj nizka ... Kaksen ? bi se se dalo spustit, ce se ze ravno mora ...
Drugace pa je najvecja razlika samo v tem, da ima WiFi ... pa mogoce se kaksna malenkost ...
Danes dobil BlackVue ... in jo ze nekako na brzino namestil in probal... Razlika v primerjavi z RoadRunner je ocitna... Predvsem mi je to vsec, ker je manj vpadljiva ...
Video se sledi, ko se uploada ...
Ce ima kdo zeljo po tejle kameri (BlackVue DR400-HD) ... je naprodaj ... Cena je okoli 180? ... Kupljena je bila lani konec februarja preko eBaya ... Cena je bila takrat s postnino vred okoli 280U$D. Razlog prodaje. Nabavil bi si novi model z WiFi-jem ... Posnetki z njo so v tejle temi oz. na youtube >> https://www.youtube.com/user/ThomasSLO/videos?view=0
Tisto roza plahto bos moral zamenjati v Sloveniji najkasneje do 30. aprila 2018... in ptoem dokument podaljsevati vsakih 10 let (ce nimas drugih omejitev ali nisi sofer kamiona)... Ostale EU drzave pa imajo casa se do leta 2032
Klima dela, radio tudi dela, le cd changer ne dela, ker je zataknjen cd notri pa ga ne vr?e ven. Druga?e pa je radio funkcionalen. Aja, pa avto je letnik 2003, torej 1. generacija ?estk.
lp
Zakaj potem isces cel radio? Pomoje bo ceneje, ce ga das komu za razdret in da odstrani CD ... Ce si malo tehnicnega tipa... lahko to tudi sam naredis
Saj snema nepretgroma... dokler je kartica polna... potem pa zacne brisati najstaresje ... Se mi zdi, da je najvec po 15 minut v eni datoteki, potem pa naredi novo datoteko ...
Ce bi jo kdo rad imel, jo dam po isti ceni, kot sem jaz dal zanjo ... Se zapakirana.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zaenkrat nisem nic nastavljal... Vse je privzeto na max. ... Youtube pa tudi naredi svoje pri shranjevanju ker kolikor vem uporablja nek algoritem za kompresijo ...
Sem pa tudi ze nekje prebral, da je treba na tej kameri izklopit H.274 kompresijo ... s katero se da sicer posneti vec materiala na kartico... vendar trpi kakovost ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani