Pa naceloma je OK... samo to me moti, da ko zalaufas avto, teta v kitajski anglescini blebeta ene pol minute in nasteje vse mozne signale, ki jih zaznava ... Pa glasnost je vedno ob zagonu na max. in se jo da sicer malce utisati (tri stopnje)... samo ob naslednjem zagonu vse te nastavitve pozabi ... ... Drugace deluje zadovoljivo... odvisno od nacina delovanja (avtocestni nacin je bolj obcutljiv in v naseljih piska malo prevec...
Ce koga zanima, ga prodam za 35? ... pa bi raje probal kaj drugega... mogoce tudi malo drazjega ...
Pa navodila za uproabo bi pomoje skoraj mogla biti zraven...e dino ce jih prejsnji lastnik ni izgubil... Lahko probas kontaktirati uvoznika (MMS d.o.o.), ce ti lahko posljejo navodila za uporabo...
Glede servisne knjizice... jaz sem jo sicer dobil zraven (letnik 2008)... vendar se servisi vpisujejo v DSK... in dobim vedno samo izpis iz DSK po servisu ...
Slovenski teoretiki so to pisali tako, kot so sami pojmovali - brez kakr?nih koli prakti?nih znanj.
Hrvatje imajo zakon tako to?no napisan da se tudi buniti ne more? ve?
To?no ve? da lahko dojen?ka - do 4h let vozi? spredaj, potem pa samo zadaj....brez pardona. Pri nas......?e danes ne vem, pi?e samo o vi?ini in starosti, nikjer kje se lahko vozi
Jih menjas... Malo na sprednji, malo na zadnji osi
Glede zakonov... Itak je veliko takih clenov, kjer se na dalec vidi, da so jih pisali teoretiki, ki se vedno spoznajo na vse... Tak zako je itak dober samo za polnjenje proracunske blagajne....
Zimskih razmer enostavno ne mores datumsko omejiti v zakonu... V Avstriji imajo recimo tako, da je potrebno imeti zimsko opremo od 1.11. do 31.4. a samo ce so v tem casu tudi zimske razmere... Torej ce bo recimo 15.11. Zunanja temperatura 25 stopinj celzija in ne bo snega, te nihce ne bo oglobil, ce ne bos imel verig v prtljazniku... Pri nas bos pa hitro dobil placilni nalog za 40?...
Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP, Ur.l.?t. 109/2010 in 57/2012) v 29. ?lenu dolo?a, da morajo biti med 15. 11. in 15. 3. oz. pred ali po tem datumu v primeru zimskih razmer vozila opremljena z zimsko opremo, ki jo sestavljajo 4 zimske pnevmatike z oznako M+S z minimalno globino profila 3 mm ali 4 letne pnevmatike z minimalno globino profila 3 mm in ustrezno velike sne?ne verige v priboru. Vozila s ?tirikolesnim pogonom morajo imeti v primeru uporabe letnih pnevmatik sne?ne verige vsaj za stalno vklopljeno os.
Pri tastarih je res to problem... da drugace kot preko pogovora s "tetko" ne bo slo... Tudi recimo glasbe se pri teh se ne da streamat driektno preko BT iz telefona... Pri novejsih pa to deluje ...
cena samega servisa vrjetn se nizja kot jo oglasujejo..
To naj bi bilo komplet veliki servis... torej servisno delo + material (originalni Mazdini rezervni deli) ... in ne samo delo, ce si na to namigoval ...
Alora. Kaj pa tisti ki imamo pomisleke, lahko mogo?e nekdo ki je to dal ?e ?ez pove svoje mnenje in izku?nje. Kako pa vam jo rata pritrdit nad ogledalo oz. pod le tega?
Kabel se da lepo skriti v rob vetrobranskega stekla, kjer je guma ... Sicer imam jaz tako, da je manj vpadljiva ... ampak kabliranje je itak enako ... Imam speljano za gumo na denso stran, potem pa spodaj pod armaturo dalje do vticnice ...
Pri meni od zunaj izgleda takole (model kamere je Black Vue DVR-400G-HD):
Nikoli ne ve? kdaj ti prav pride - kako bo? recimo v primeru karambola dokazal, da si ti ?el ?ez zeleno, drugi pa ?ez rde?o in da ni bilo ravno obratno?
Na sodiscu itak dvomim, da to velja kot dokaz... Zna pa pomagati pri razjasnjevanju okoliscin... Tale je res "krampasta" ... Je pa poceni in kot kaze celo zna sproducirati uporabne posnetke...
Tudi jaz lahko pohvalim kvaliteto Gama servisa. Naceloma nobenih pripomb edino da mi carajo nekaj z kilometri pri vpisu v DSK da use stima, in bi moral 5000km prezgodaj na redni servis.
Drugace so vedno vse zamenjali in uredili takoj ter brez problemov in seveda kvalitetno. Nebi se pa branil malce nizjih cen storitev in materjala. Namrec olje dobis na netu pol cneje kot pri njih. Detajli ...
Redni servisi NISO samo na toliko in toliko prevoeznih kilometrov... ampak enkrat letno, ce delas manj kilometrov kot 15.000 na leto ....
ne ?tekam, da je ?e na odpadu? A je nekdo napraskal za avto in ni imel kaska?
To sem pomoje videl pred kaksnim mesecem, ko sem imel svojo mazdo na servisu ... Menda je bila takrat stara dva dni... in mu je nekdo celno priletel v avto, ker je zaspal za volanom ... Mozno, da je od zavarovalnice dobil za novega in se sedaj ta prodaja ...
Ne vem ?e je tako....pri nas je nekako odvisno od vi?ine ?kode...v ITA se pa avto s spro?enimi airbagi ne sme ve? popravljati in voziti po cestah....kje jih kar nekaj pristane, vam je lahko jasno
Znajde se verjetno na www.avto.net ... pise pa spodaj verjetno "ODLICNO OHRANJENO" in "NIKOLI KARAMBOLIRANA"
Sem eno videl med dopustom v Tuniziji ... in sicer v blizini Tunis-a (Sidi Bou Said) ... in to celo s Tunizijskimi tablicami...
Vecina avtov tam so bili francozi ... pa se to starejsi letniki ...
Malo "offtopic": Renault Symbol sem recimo tam prvic videl ... in ni bil edini ... Pri nas se prodaja pomoje pod imeno Thalia ... ali pa je Thalii zelo podoben ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa je ta drugi OK? Ko se prizge... ali je glasen? Se da nastavljati glasnost in da si to tudi zapomni?
Jaz sem pred parimi dnevi kupil takega >> http://www.simatik.si/1124-radar-detektor-a380.html
Pa naceloma je OK... samo to me moti, da ko zalaufas avto, teta v kitajski anglescini blebeta ene pol minute in nasteje vse mozne signale, ki jih zaznava ... Pa glasnost je vedno ob zagonu na max. in se jo da sicer malce utisati (tri stopnje)... samo ob naslednjem zagonu vse te nastavitve pozabi ... ... Drugace deluje zadovoljivo... odvisno od nacina delovanja (avtocestni nacin je bolj obcutljiv in v naseljih piska malo prevec...
Ce koga zanima, ga prodam za 35? ... pa bi raje probal kaj drugega... mogoce tudi malo drazjega ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani