Vsi avti do zadnjega so precenjeni in predragi.Ko sem kupoval mazdo 6 mk1 je bila nova full oprema nekje prera?unano v 22000?. Koliko je sedaj max. oprema?
...awd precej izni?il raketa u?inek, saj ima precej ve? te?e in je posledi?no tako hitra kot 150 brez awd. ?e rabi? awd, pa itak nima veze.
Bistveno bolj?o izolacijo ima ?ele facelift od 2018 dalje, med 2015 in 2016 faceliftoma ni neke razlike.
Bistveno bolj?o ne, kve?emu malo bolj?o. Sem vozil to 2019 in ni neke opaznej?e razlike. ?e vedno se sli?i kolesa. To je tudi to, kar je hrupa. Ostalo je dobro re?eno ?e pri 2. FL.
Ah ne, to je ta nova red soul cristal na ta novi FL. Ta ni prava je pa? druga?na barva. .
Ja, res je, ?e zlije? refo?k po nesre?i gor na red soul barvo, se lepo zlije z barvo in ga ne rabi? niti sprati. Si zamisli? to kombinacijo barv, refo?k na kaki temno sivi barvi ?kode za upokojence?
Jaz jo imam 2016 letnik, oktober in je ?e FL. Med drugim ima ?e debelej?e ?ipe za manj hrupa in znatno manj se sli?i hrup koles(bolj?a izolacija kolotekov. ?e bo? vzel 175 konjsko je raketa, edino AWD ti bo dodal kak liter pa ?e liter avtomatski menjalnik.
Boss ampak res ?koda da nisi po?akal na novo ?kodo. No saj, ?e ti mazde cosmos ne dobavi, ima? ?e vedno ?anse.
Meni se zdi nov ?kodilak tako zelo dober, da sem prepri?an da bi jo ?e Alex kupil ?e bi bila v soul red barvi.
Sej verjamem, da je dober avto. Pravim, od strani je zelo posre?ena, spredaj, zadaj in noter pa ne.Pri ?kodi pa na ?alost ne znajo zme?ati red soul barve.So bolj tradicionalisti z barvami, ki ne izstopajo. Pa saj ?kode kupujejo bolj umirjeni, ljudje v letih, ki no?ejonizstopati od okolice. Nekako se s tem avtom zlije? z okolico.
Alex, tukaj se pa malo moti? - ?koda ima kabino postavljeno bolj naprej tako, da tudi manj?a medosna kaj dosti ne vpliva na prostor v kabinu. Pojdi za foro v kak salon in bo? presene?en, kako radodarne so ?kode z notranjim prostorom. Mazda jim pri tem ne se?e niti do gle?njev kaj ?ele kolen. Pa please ne mi lepoto omenjat, ker zdajle se pogovarjamo samo o placu.
Ok, za superb se strinjam, da je prostorna z velikim prtlja?nikom ampak octavia je noter kar precej tesna.Podobno kot golf. Ni? posebnega, jo ima sodelavec in je bolj kot ne kot nekak?en delovni stroj. Po ?irini je pa ?e posebej ozka. Kako je na zadnjih sede?ih me ne zanima kaj preve?, ker se nikoli ne vozim zadaj.Otroci pa se ne prito?ujejo in o?itno je dovolj placa tudi v 6-ki.Tudi izredno velik prtlja?nik me ne impresionira, ker ga ne potrebujem. Meni je v?e? karavan zaradi oblike same in pa zato, ker lepo vr?e? vre?ke noter, ko gre? v trgovino.Ko gremo na smu?anje imamo na strehi tuleta. Va?no mi je tudi in predvsem to, da gre noter fer?terker in kitare.
Sej to je dober trik... ogla?uje? najbolj oskubljeno ceno, da zainteresira? kupce. Pol k se pa zanima, pol pa dajmo ga zasut z opremo in ?okirat s ceno.
Pravim, da so precenjene te ?kode. V bistvu so to oble?eni golfi v drugo karoserijo z velikim previsom spredaj in zadaj. Medosna razdalja pa precej skopo odmerjena.
To je avto planet o?itno uvozil vsaj 4 podobne naenkrat? Vidim, da ima ?e 2 lepi 2.5 karavanki, cene so tudi solidne. Lepo, da se ne uva?a samo smrduhov.
Jaz sem iz prve pomislil na kako novo kio.Spredaj grda,?rna plastika pod masko neposte?ena, s strani pa moram re?i, da zelo lepo izgleda karavan. In potem zadnji del, zopet grda, preve? podobna ostalim avtom iz koncerna(seat). Notranjost tudi kr neki.
Tko,Mazda je letnik 3/2017, 2.5l,oprema top revolution,usnje,sibedah,vse.., dve feltni opraskani, pa stransko ogledalo se ne zapira,bom garancijo uveljavil 44k prevozenih.
Ceno smo zbili na 20k.Potem pa placan uvoz pa DMV, na koncu tocno 21.800eur.
Tudi meni so zamenjali oba mehanizma za zapiranje ogledal.
Baje serijska napaka.
Kaj na feltnah je odstopil zgornji lak ali so res opraskane?
Ker tudi tukaj lahko uveljavi? garancijo zaradi slabega laka na hyper silver feltnah.
Alex saj si duhovit na svoj na?in , ampak tako moder kot si bi pa ja lahko malo pogooglal
Apollo je indijski proizvajalec, ki se je specializiral v izdelovanju pnevmatik leta 1972. Apollo se je mo?no razvil v zadnjih letih zaradi nakupa znamke Vredestein, kar mu je pripomoglo priti na 15. mesto na svetu v proizvodnji pnevmatik. Indijski proizvajalec je lastnik ve?ih tovarn, ki proizvajajo gume v Indiji, v Ju?ni Afriki, v Zimbabwe-ju in na Nizozemskem. [/size]
In ?al ne ni prvo vgradnja na Kia.
Hvala za pojasnilo... tudi sam uporabljam zimske gume Vredestein.No,moje so na sre?o narejene na Nizozemskem.
Foruma?i ?koti imajo AVTO LETA in toje.....MAZDA 3,poleg tega je ?e naj dru?inski avto leta! Zakaj ?e pa nima ni? prostora? Verjetno so bolj mali.
No, vsaj en narod, ki ni obseden z nem?kimi avti. O?itno imajo dober okus. Pa saj kdor je bil na ?kotskem se je lahko prepri?al, kako ?udovite gradove so gradili. Kaj pa pri nas?Kaj bo avto leta?
bmw in audi niso glih nek prese?ek v oblikovanju. Obe znamki tepe to, da so njihovi modeli ?e po kakem letu zastareli. Si ne upajo narediti kake res nove, revolucionarne oblike. Vrsto let samo malo spreminjajo kako masko, lu?i...
Sicer so pa nemci zihera?i, gredo na sigurno. Njihovi pravoverni kupci itak kupijo vse, kar jim ponudijo ne glede na kvaliteto in ceno.
Ok... to je osamljen primer tu, mislim. Ko sem bil ?e na peugeot forumu smo tam kar tekmovali, komu se je ve? pokvarilo oz. kdo ima ve?je stro?ke. Aja, ve?inoma benzinarji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsi avti do zadnjega so precenjeni in predragi.Ko sem kupoval mazdo 6 mk1 je bila nova full oprema nekje prera?unano v 22000?. Koliko je sedaj max. oprema?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani