Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

Cca na koliko se menja jermen pri mazdi in kak?na je okvirna cena na uradnem/ne uradnem servisu?

hvala!

120k od 550? naprej (komplet)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

Lepo prosim, ce me banate, ker drugace me boste mogli po mojem postu....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne vem kater del je tako sme?en, prvi ali drugi, sicer pa verjamem da se ve? oseb znotraj RS pi?e Jan?a kakor pa s tvojim priimkom, ki na?eloma bolj pristoji ne?nej?emu spolu oz. izmi?ljenim bitjem! :aaaaa::jezicek::hudicek:

Smejim se premijerski kombinaciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pismo mal mi je overbudget drga? bi mogo?e razmi?lou o nakupu k neki morm kupt k se mi ?e cufa brez avta no ja u bistvu je skupno ene 3 jur?ke over a ne :D

Se slu?ajno tole pozna? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5977297&show=1

Borut Jan?a :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ha ha, to samo imena menjajo za marketing, OMV bo sedaj kaj MinMotion?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

7.3L pa samo 250KM....halo? pa to se v prazno vrti pa pije.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Pa glede na to da ima ketno naj ga tudi ne skrbijo jermeni. :D

to sem mislu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Ta se prodaja ?e 2 leti, za?ela se je nad 20.000?, na? foruma? ima njeno haubo (to?a) druga?e pa to dela! Glede na to da je to bencinar te naj ne skrbi jermen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Back to SLO, ?e preden pridem do hi?e je nujno potrebna komplet pranja, predvsem notri....stric ?e wapa...

EDIT, ata je pred pranjem in po pranju vse ?pranje na avtu s kompresorjem spihal.... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ta je visoka ko k?n terenc zato ker je ?e brez motorja, se je kolega zanimal in pol nista skup pr?la s ceno..

Sm pa bil pa v?eraj na ogledu tiste modre s prej?ne strani in je res ohranjenost zelo podobna moji :party0035:

da ma 4 zice ..............je ti ne bi imel...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6021180&show=1

Zakaj zanimiv oglas? ?e bi ?e kdo rad fejkal baby viperja ali pa mi samo ukradel identiteto na cesti je tale zelo blizu; osnova je razen 3h let razlike in ABSa identi?na s kilometrino vred, prav tako predvidevam da tudi ohranjenost.. aja bi blo pa po tamalem 2 jur?ka treba ?e vlo?it po nakupu, da bi se pribli?u vsem detajlom, kolk ?asa bi se porabl za vse to ve pa jures, sigurn pa ni mal :D

pozablja? da smo ?e komplet avto pofarbal :aaaaa: - ?e se gremo orng, se gremo orng!

Pa ne me rajcat, ravno z morja....10 dni sonca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljeni-

Ne, noben CD ne gre ve? noter. Vidijo pa se neki "zobki", ki onemogo?ajo, da se karkoli vstavi noter (sem probal s cd-jem, kreditno kartico,...sam ?e s "?rafuncigerjem" nisem poizkusil).

Hja, o?itno bo treba razstavit, pobrat CD-je ven, pa si na?telat USB link. Nov radio/CD je verjetno predrag pa verjetno se ga tudi ne dobi ve?.

Mogo?e mi lahko svetujete kakega Mazda mehanika tukaj na forumu al bom res moral k poobla??encem?

lp in hvala

Poglej si na jutubu kako se razdre - piece of kake v 3h minutah tudi ce nisi kak tehnicni frik. Pomaga pa ce poves iz kje si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede na to, da zdaj za vsako stvar rabi? pooblastilo lastnika vozila me zanima:

Ali lahko vozim avto od drugega lastnika, brez pooblastila? ?e je treba kak?en papir, kje se dobi?

amzs - tam dobi? tudi informacije kaj je potrebno, in ?e je potrebno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Bluetooth loh sam vklopis on izklopis.....na carfonu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

cx-5 od vseh videnih,mi bela barva naj bolj potegne,moti me toalno debilna postavitev dnevnih led lu?i-(DODATNA OREMA) ?ISTO SPODAJ ODBIJA?A-slabo vidne ko so pri?gane!!!!

po zakonu min 25cm od tal do 1,5m.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

?ivjo!

Ne vem, v ?ivo je ?isto druga?na kot na fotkah. Pa zgleda tudi veliko ve?ja. Mogo?e pa se bom po?asi zaljubu :rozico:http://www.netcarshow.com/mazda/2013-cx-5/...allpaper_1b.htm

Jaz bom ?e malo po?akal, za?etka sem gledal cx7 toda, cx5 mi zelo me?a ?trene….

Je pa druga?na! In prav druga?nost se mi dopade :-)

CX7 se ukinja konec leta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.