Jaz imam zimske 17", balonarce, ?e drugo sezono Wredstein wintrac pro xl, 225/55/17.
Zelo dobre na mokri cesti, tihe, bolj ?portno naravnane. Imajo tr?e boke zato se vseeno ne zvija kot ?ingum. Po snegu tudi super, preizku?ene lani v dolomitih.
Jst imam Nexen WINGUARD SNOW G WH2 215/65R16 98H in je tudi precej druga?na vo?nja
so pa to res dobre gume navkljub ceni - sem si rekel da sprobam, ker jih par prijateljev ni moglo prehvaliti
2 sezona, po de?ju suvereno (seveda ne tako kot s 19kami samo vseeno, ti guma vliva zaupanje), po suhem itak brez problemov, sneg tudi gre kot tank.
Tudi ti ima?, vidim, najlep?o barvo mazde. Pohvalno.
Uradni servis je v redu, dokler je avto v garanciji. Potem pa ?im dlje od njih. Dokler imajo olje po 17,50+ddv naj ga kar drugim to?ijo v avto. Meni ga ne bpdo.
Sej tudi blizu mene je en tak in je res z obeh strani vse poru?eno. Ampak ponavadi so to vozniki, ki skoraj ni? ne zmanj?ajo hitrosti in kar preletijo ?ez. Pa tudi, ?e gre? po?asi preko, se mora? skoraj plaziti, da gre? v redu ?ez. Problem je z avti, mi imajo dolg nos(precej karoserije prek prvih koles) in se mora? pa? po?asi zapeljati dol.
Boss, zanimiva je meritev na valjih (sicer ni 6 ka) ta mo?nej?ega motorja z avtomarskim menjalnikom. Koliko mo?i oz. navora je dejansko na cesti oz. ga nekje izgubi.
Zanimivo bi bilo videti rezultatr z ro?nim menjalnikom.
Brava je bolj taka neobi?ajna TItanium. Taka kot recimo tale v tem videu samo, da bo kravan.
150KM je popolnoma dovolj. Sem bil sicer zagret za tamo?no 186KM, ampak bi jo lahko dobil le kot automatika in ko sem vrgel na papir ?e stro?ke registracije je razlika kar 300 EUR kar se mi ?koda zdi dat vsak let zraven. ?e pa bi imel kdaj potrebo po ve?, sta pa tako 150KM in 186KM popolnoma enaka samo softwaresko sta si razli?na in obadva se da zgolj remapat in to kar na 210KM in na skoraj 500Nm. Pa ?e to ni niti navijanje ampak samo sprostitev tovarni?kiih omejitev.
Jaz tudi razmi?ljam v to smer, da bi jo malo prevetril sedaj, ko ni ve? garancije. Sicer je ?e sedaj dovolj mo?na a kakih 30 ali ve? vrancev bi prav pri?lo.
Pa kako mu?enje , kaj skoz pi?ete neke neumnosti zakaj vse posplo?ujete vsak ima svoj na?in vo?nje, druga?ne ceste, enkrat je gu?va drugi? fraj cesta zato sploh ni relevantno primerjat porabo med sabo. Primerjal bi jo lahko samo ?e bi oba imela popolnoma enak na?in vo?nje enako te?ko nogo potem bi to lahko nekako primerjal.
Se strinjam, to sem tudi sam ve?krat napisal. Tu se gre za voznike, ki kljub prazni cesti vozijo nenormalno po?asi, da pri?parajo na gorivu, tako, da na regionalni cesti ustvarjajo kolono za seboj.In kaj se potem dogaja? Vozniki za njim postanejo nestrpni in pri?nejo prehitevati brezglavo tudi tam, kjer je to nemogo?e in nevarno. Tega je bilo tisti dan, ko sem testiral porabo ne?teto. Take voznike bi bilo treba kaznovati prav tako, kot tiste prehitre.
Bossova zgodba je nauk, kako ?e od vsega za?etka ve?, kaj je najbolj?e, a se ho?e? prepri?ati, da pa mogo?e je kdo v tem ?asu kaj napredoval in je mogo?e kaka druga opcija.
To je podobno, kot bi mene po?iljali v druge trgovine z avti. Kak?en bi bil rezultat?
@Alex: ja se na manj se da spravit, kot pravis, moja je zle na 5,7 l/km s tem da mam regen na 150 km in manj. Mam pa to samo regionalne izlete do drugega doma: 50% 90 pa 50% mesta.
Je pa res tudi, da men ze noga trza k se nazaj drzim xD Morm konstantno met screen s porabo pa zapacanjosto filtra pred ocmi, da ne prtisnem, k je treba iz 50 na 90.
Sej sem napisal, da se da tudi manj. Samo potem se mora? umikati traktorjem skrajno na desni rob, da teclahko obidejo.
Tudi jaz sem mislil, da je tolk razlike pa ni, saj je na tank povpre?je cca 2-3 deci na 100km ve? zaradi regeneracij.
Mislim, da sem bral nekje, da gre za komplet regen. okoli 0,5 l. nafte. ?e veno, da se le ta povpre?no izvaja na vsakih 250 km je to pribl. 1,5 litra na rezervoar.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam zimske 17", balonarce, ?e drugo sezono Wredstein wintrac pro xl, 225/55/17.
Zelo dobre na mokri cesti, tihe, bolj ?portno naravnane. Imajo tr?e boke zato se vseeno ne zvija kot ?ingum. Po snegu tudi super, preizku?ene lani v dolomitih.
Tudi ti ima?, vidim, najlep?o barvo mazde. Pohvalno.Povezava za deljenje
Deli na druge strani