Skoči na vsebino
Zakaj tukaj nimate....
Napisano

...nobenih informacij in slikic nove Mazde6, ki se bo, bojda, za?ela v kratkem delat?

Jaz sicer nisem ve? mazda?, je pa zato ?e zmeraj mazda?ica moja draga ?eni?ka in nekaj jo je prijelo, da bi mogo?e menjala. Nekje na kleklarskem te?aju in pri ma?i je sli?ala, da bo nova ?estica menda kar lepa avta.

Sem si reku, bom pa tukaj na mazda forumu malo pogledal, ?e se kaj dogaja okol prihajajo?e ?estice. Pa ni?. Kaj je zdaj to? Sama naklada?ina. A je to mazda forum al ni? Mate kak?ne slikce od mazde?

Va? Lojze

Na? Lojze ne vidi vsega foruma? ?zmeden?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

bemti....sem mislil da sem to popravil. No o?itno nisem....bom jutri dopoldne v slu?bi pogledam oboje

ni panike, aplikacija deluje in je res dobra.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3, l.08'-diesel
Napisano

To ni nobene panike, pa? so se ?ipe izdelale 2006, in so le te lahko stale dobro leto v tovarni preden se je avto izdelal. Bolj bi bilo sumljivo da je ena stran ?ip 2010 avto pa 2008 - evidenten stranski crash..........

ti vzami VIN in pojdi na servis, ?e pravi redno servisiran bi moral biti vsaj v garanciji do 2011 zabele?en na servisu, leto 2011 bi moralo pokazati kilometre.

Potem poglej gume - njihov DOT da niso stare in trde, kajti to bo tudi tvoj novi stro?ek potem.

Avto sam pa bo delal, ampak ?e se izka?e da ima ve? KM potem ne obupat le cena mora biti ni?ja + vkolikor ima ve? ali so bili delani glavni servisi, to je bistvo. Lahko da je ?e trenutni lastnik kupil s prevrtenim, in v tem upanju nadaljeval naprej.

?e nekdo dela relacije je 10.000km na leto malo, koliko pa? ta avto ima - ?e posebej v Italiji. Jaz sem v Avtomiku kupil MAzdo 6 2006 letnik z 170.000km (30.000 letno) - niso skrivali da je bila na italijanskem leasingu in ?e danes pelje pri 250.000km v Radovljici :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

BUG REPORT :D

In sicer za mobilno stran m.poraba.com

Ko vpises na telefonu prime, vendar takoj spodaj ni 'zadnjega vpisa'. Se vec - ko prides za kompjuter ga ni tudi tam. Vse dokler ne vpises nove porabe, vneses lahko karkoli samo da so vsa potrebna polja notri in ko vneses to na kompjutru se z njo pokaze tudi tista s telefona. Torej dela le malo motece je ker moras se enkrat vpisovat, potem pa brisat eno.

Ajfon 5.1.1.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paranormalno ali...?
Napisano

Enostavno izklopi avtomatsko posodabljanje SWa pa bo mir, zaradi tega tudi zmrzujejo TVji Philips .....

takrat i??e now SW over air....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

:aaaaa: a ni prepovedano prati avtov?

Pri nas ne.....ravno v?eraj sem vpra?al soseda, ki dela na vodovod Kranj....nobene panike, podtalnice kolikor ho?e?, rezervoarji polni. ?koda da se ne da to nekako do Primorske spelat....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ena izmed variant je tudi zavarovalnica, nese? VIN in izve? vso zgodovino in realne kilometre. ?E no?ejo pridobi VIN pa jaz agentko povpra?am - ponavadi pri obnovi vpi?ejo km ali pri kaki ?kodi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tole...

je pa nujno treba cream dati kasneje, ker cleaner o?isti ampak tudi ful osu?i usnje....mogo?e to kar pravi Labi, ker sta all in one. Po cleanerju je usnje ?isto a suho - kars sivo pol pa nama?e? cream pa je ok spet

post-2637-1344511024_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne pa?e sem toda vseeno: s ?im si namazal usnje? (lahko pove? pa tudi s ?im si znotraj o?istil (kako ?istilo ali samo voda + krpa)

jaz enako - uporabljam pa sredstvo za moto usnjene jakne :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da popravim Bossa, ni se za bat avta iz Italije, za bat se je slovenskih dilerjev, ki sluzijo na racun zvozenih avtov, ki jim vrtijo kilometre....avto bo ze delal samo ni toliko vreden.

Koliko casa pa je 2. Lastnik ze lastnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - vakum v tanku za bencin
Napisano

Smo 4je pa nam je swift dovolj za druzinski avto kadar hocemo. Tud na novemberske pocitnice gremo z njim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

plo??ica s podatki o barvi
Napisano

Sem dobil na plastiki ogledala. Koda je 25h.

Hvala

:) vsak dan se nekaj naucimo o teh strojih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ta model je specifi?en....in je ?al skrito na notranji strani..............mogo?e bi se videlo, ?e se avto dvigne in pogleda na notranjo stran odbija?a, ali sname plastiko na ?peglu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?udno, ?e za svojo sem pomoje na?el nekje nalepko? Sicer pa pod isto kodo se ponavadi skriva ve? odtenkov glede na obledelost ali morebitna odstopanja. Slu?ajno vem. :) ?e je pa li?ar odli?en bo pa iz osnovne kode name?al tudi odtenek primeren avtu.

to sem mu najprej rekel, koda ?e ni bistvo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pazi zdaj kode ne bo? na?el, sem vpra?al An?eta...mazda6 ima colour code na plastiki stranskih ogledal in odbija?ih ZNOTRAJ. To je TOP SECRET japonska informacija :hohoho:

Moja MX5 in MAzda 5 pa sta imeli na vratih :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ivjo,

kje lahko najdem podatke o barvi na mazdi 6, 2006.

lp,

igor

pri meni je bilo enkrat na vratih (ne vem kerih ?e) enkrat pa v prtlja?niku pri gumi. Ampak pazi pojdi do li?arja in naj primerja odtenke. 'Na?' li?ar na primer ima kar 5 vzorcev pod isto kodo, in jih na soncu primerja - tako se z letniki avtomobilov namre? tudi razlikujejo odtenki na ?alost...........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

moj stil je bila relacija Bovec- Nova Gorica, prehitevanje, bremz, prehitevanje... samo je 120 in 2.0

To je pol se majhna poraba. Nas vcerajsnji trip medvode- KG-bovec- tolmin-most na soci- bled- medvode 5,9 pa avto je lavfu 20min v stantgasu s klimo ker je malega zmanjkalo za urco v Bovcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ne vem, meni je redno na CD143 delal regeneracije ampak ?rla je 6.5-max 7. Res da mam same relacije - 130 /140 po avtocesti. Pa tudi ?e je nisi odlo?no pospe?il do potovalne hitrosti in potem takoj kruzal v ?esti (si po?asi jo mu?il brez pospe?evanja) je ?rla pol litra ve?

Ta nova 2.2 pa loh komot pelje? 150 pa bo trenutna 5,5-6

Te 2.0 ma?ine kolikor gre? malo nad 140 ?e pijejo kar orngi - va? stil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

In kak?ne bodo nove cene?

Cena litra 95-oktanskega bencina se bo zvi?ala za 2,5 centa in bo presegla magi?no mejo 1,5 evra za liter, saj bo nova cena zna?ala 1,507 evra za liter.

100-oktanski bencin se bo prav tako podra?il za 2,5 centa za liter, nova cena bo 1,525 evra za liter.

Dizelsko gorivo se bo podra?ilo za 0,5 centa, tako da bo po novem stal 1,387 evra za liter. Podra?ilo se bo tudi kurilno olje, in sicer za 1,33 centa, na 1,021 evra za liter.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paranormalno ali...?
Napisano

Sam sicer nisem vra?everen in ne verjamem v neka nadnaravna bitja in podobno.

No, ne znam si pa razlo?it, kar se nam je zgodilo letos na dopustu.Ko smo prispeli v apartma, smo drugi dan zjutraj opazili, da sta se dve uri ustavili to?no ob istem ?asu. Najprej smo mislili, da so otroci kaj ?arili po njih,

ampak res niso mogli, ker so ?e spali zjutraj.Zanimivo je, da so bile baterije v obeh zamenjane pred kratkim.

V eni uri smo zamenjali baterijo, drugo sem samo nastavil na pravo uro in ?e danes te?e to?no in normalno. :aaaaa:

Ne vem, ali je to ?isti in neverjeten slu?aj ali pa je kak?en elektro?ok bil prisoten?

Kar malo nas je zmrazilo pa ?e slikal sem. :ph34r:

Objavljena slika

ah saj ena ka?e PM druga pa AM.... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kopiram kaj? :whatever:

Se ne spomnis lan? Do deci enaka sva bla :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?e enkrat moram pohvalit mojo 6-ko, ki se res obnese po avtocestnih kri?arjenijih; po prevo?enih 1500 km se je poraba ustavila na 5,9 (realno ra?unano na roke) BC je pokazal 6,0. Avto nakrcan do fula in povpre?no 130/uro po avtocestah.

Je pa nafta bila dol po 1,73?. :aaaaa: In ni? bolj?a (ve?) kot na?a.Totalno ista poraba in ni ve? razlike v prid Agip-a.Tej avti(6-ke) so po mojem res namenjeni za avtoceste, kjer se res obnesejo super. :bravo:

spet kopira?

04.08.2012 41,77 57,73 18.161 701 5,96

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.