Skoči na vsebino

Zanima me ali je kateri od vas na forumu kdarkoli uporabljal nosilec za kolo, ki se pritrdi na zadnja vrata. za Mazdo 3 model 2010. Namre? koliko sem gledal je za ta model zelo te?ko karkoli najti.

Hvala za info!

David

obstajajo univerzalni nastavljivi, sem ga kupil in imel na Swiftu in Mazdi in puntotu, sedaj pa je to del prikolice :). torej ne i??i po modelu avta ker ga ni.

post-2637-1335338040_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

Mah jaz bom kar vztrajal pri As, spet so ?e eno ?ipo (1000?) v zimskem vrtu krili brez komentarja....naj bodo malo vi?ji v ceni ampak delajo ?ude?e

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ne skrbi se ne porocim jaz, bom samo prica ba poroki...zato moram na plesne, da ne bom si sramote delal :D

jebe? to, kdaj bo fantov?na? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

A nisi ti na diesel? :blush:

Govorim o tem, ko so 2 leti nazaj dali direktivo za dizel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vsi nem?ki '?portniki' OPC GTI, RS6 so narejeni za gas na autobahnu, na stezi pa pogorijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
samo totalno neuporaben

oz. je bil best buy kot sam avto....vozne lastnosti so super, je pa? dirkalnik....?e bi bil cabrio bi bilo pa ?e bolj?....vse babe so tvoje...haha, so se limale gor kot mu?ice na avtocesti.

Sem ga imel na testu ?ez vikend - cabriota, srebrnega, sem samo nazaj peljal.....to ni noben dirkalnik ali ?mekerski avto prej utesnjena prete?ka kletka....MX5 1.6 ti da ve? u?itka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ksenon lu?i
Napisano

Ma v bistvu se ne! ?e je na AVTO, se ko dam kontakt "zamaje" snop. ?e pa so lu?i na OFF, pa v?gem avto in potem pri?gem lu?i se pa lu?i samo v?gejo, brez nihanja...

no bodi pozoren ko je stikalo na OFF in v?ge? ?e kaj naredijo motor?ki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ksenon lu?i
Napisano

Hec je da je senzor tam kjer je vzvratno ogledalo. in kjer je tudi senzor za de?. se pravi da brisalci drsajo preko in se ne da prekriti... :(

En kolega mi je rekel, da obstaja varjanta, ko ti na servisu v elektroniko dajo nek rele, ki vse skupaj obide. Ampak da to delajo samo na uradnih servisih za 70 ali 80? ?e se prav spomnim... A je to res ali obstaja ?e kaka druga varjanta?

A si probal kar sem napisal.

zva?er daj avto pred steno. Daj stikalo na 0. V?gi avto (ne kontakt) in spremljaj snop - ob v?igu in potem ob vklopu lu?i na zasen?ene - se kaj zgodi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

USB adapter
Napisano

Pozdravljeni,

rad bi si nabavil USB adapter za mojo mazdo 6 letnik 2009. Imam CD izmenjevalnik za 6 CD a bi si ?elel prek konekta AUS predvajal muziko. A mi lahko kdo pove kje bi zadevo nabavil. Sem vpra?al na servisu so mi ponujali iPOD & USB Adapter za 190 EUR se mi zdi mal preve?.

LP

LEPO PROSIM uporabi iskalnik, ima? od A do ? na to temo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ksenon lu?i
Napisano

Ce ti dela na auto ti dela tudi normalno samo ne opazis. Motorcek se ne inicializira ko vzges avto ampak ko pri prizganem avtu zges luci.

Ce pa imas dnevne pa se morajo s kontaktom. Probaj ti to zvecer na steni ko se vidi.

In pa to naredi samo prvic, ce vmes med zagnanim avtom ugasas in prizigas luci se to ne dogaja.

Mogoce te to daje - motorcki se postavijo samo enkrat ob zagonu kontakta in luci.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Ker se jo poceni dobi (v primerjavi z VAGi) ter vo?ena vzdr?i veliko bolj, nenazadnje je tudi udobnej?a in najprostornej?a

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Prou dolg je pa nisi imel :) Ali si pa pozabil tankat :-)

Za?el sem pri 50.000 vpisovati, kupil sem pa novo - takrat pa je poraba.com za?ela delovati. Avto sem imel 3 leta, in ga ?e redno sre?ujem pri kolegu ima ?e 130.000km brez ene same napake :):)

Ko smo se selili v hi?o je bilo neumno (tako kot na primer ta 2 v oglasu) imeti CX7 in M5 GTA, oba na oglas, in prvi je ?el M5.

So bili pa to zlati ?asi - M5 GTA CD143 60.000km je ?el za 18.000?, ostalo mi je od odkupa leasinga 5.000? in sem spet vse nazaj dobil....

Ne zaidiva!!

Tale avto na oglasu je multipraktik, in ga je vredno ogledati in razmisliti o nakupu!!!!!!! Drsna vrata so zakon, in ?e vedno je dovolj ?porten za 'solo' vo?nje

Navigacija DELA !!!!

Ima kolega enako in del a BP.

Ja Land Rover CD z glavnimi cestami v SLO samo - v Evropi pa dela BP!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Zanimiva, sam ?koda k tempomata nima :-( Se ?lovek razvadi :)

Seveda ga ima - napaka oglasa

EDIT res manjka na volanu ?zmeden? pa GTA je??? Ima pa neuporabno navigacijo :hohoho:

evo moja:

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6693

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Tale kuri cca 8-9 zavoljo petih prestav, ampak je pa dovolj mo?en da po?ene tole kobilo s petimi + prtljaga.

V tega se spla?a vlo?iti ?e dobrega jurja za plin, ker ima 200.000km pred seboj vsaj.

P.S. Mojo M5 GTA CD143 je bilo tudi mo? do 8,5L pognat...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Pozdravljeni,

sem na novo prijavljen na forumu, ?eprav ga spremljam ?e nekaj ?asa in da ne odpiram nove teme, me zanimajo va?e izku?nje z Mazdo 6 CD 129, saj se resno zanimam za nakup. Nekaj sem ?e prebral na forumu, vendar ker gre za dve leti star motor, nekih izku?enj tudi ?e ni objavljenih. Sedaj sem lastnik Honde Accord iCTDI, pa sem z njo zelo zadovoljen, predvsem s stro?ki vzdr?evanja in porabo, zato ?e je morda imel kdo v lasti oba avtomobila, lahko napi?e tudi primerjavo. Na tem forumu sem prebral, da je servisiranje Honde dra?je od Mazde. ?e je temu res tako, potem se racionalnost nakupa izpla?a, vendar je pri Hondi odvisno, na kateri servis pelje?. Prvi lastnik moje je za drugi servis na poobla??encu pla?al 600 eur, jaz pa za povsem enako obse?en servis na drugem poobla??encu 300 eur. Seveda si ogledujem tudi novo Hondo Accord, vendar je to ?e druga zgodba.

Torej vesel bom vsakr?nih predlogov ali nasvetov, zakaj iti v nakup in zakaj ne. Predvsem pa me zanima, ali ima ta motor ?e verigo.

Lp

ima verigo, motor je fenomenalen, dovolj mo?i, tih, poraba majhna

naredil sem ?e 5000km v enem mesecu in mi ni dovolj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ta ma?ina se ne da, vleka prikolice 80 po avtocesti seveda v peti stalno - povpre?na po Bc ki ne la?e do term Ptuj 7,2L :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

prosim ne zlorabite ?e ene teme....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

ob tem kar se zdejle dogaja ti tud alternativna goriva ne bodo pomagala.

Dejansko je nakup rabljenega avta s plinom trenutno najbolj?a izbira (?e si ?e v potrebi menjave avta)

je pa res da je vse pobrano, od leta 2008 bencin + plin dobi? 10 rezultatov na avto.net, od tega je le citroen crosser in cmax za pogledat samo o?itno imata ceno v nebesih, ker crosser je bil ko sem jaz mx5 prodajal.... :ne vem:

Nekdo pa misli da bo dobil 19.000? za CX7 na plin :hohoho: (prodaja se ze od leta 2011)

tale je edini

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5906264&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Ne,pa ti? :jezicek:

Ti se loh pol zaj...s kratkimi progami :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Kaj ste vsi navalili na te dolge relacije;jaz jih delam ve? ali manj po mestu in imam dizla, ker se ?e vedno spla?a proti benzinarju pa ?e fajn potegne, ?e rabi?.Bo treba druge razloge za in proti najti. :P

ma? dpf?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.