Skoči na vsebino
Mazda CX 3
Napisano

Ampak problem je ze v tem, ko prodajalec napumpa kupca, gospod nic vam ni treba delat, avto vse sam naredi...

Ja to je vedno problem... ampak tudi kupci oziroma uporabniki so ratali leni ko kurac. Tud en ne pregleda ve? navodil, da bi jih pa prebral je pa ?e vi?ek.

Vidim pri nas, ko model pokli?e, da mu nato bere? navodila on pa poslu?a in vzdihuje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 3
Napisano

Auto luci...bedarija nihce ni vec sposoben v megli in dezju prizgat luci....potem pa se ti siv avto v prsju dezja prikaze kot fantom...

Bedarija je, ?e ne deluje potem res do konca avtomatsko, ampak sam neki napol. Se pravi naj bo narejeno tako, da je popolnoma avtomatizirano, da res ne rabi? ni? pr?kat in razmi?ljat ali naj kej priklju?im ali ne. Se pravi ali naj ne bo ni? avtomatsko, da to?no ve?, da mora? sam priklapljat ali pa naj bo do konca avtomatsko.

Pa ?e za dnevne lu?i bi morala biti OBVEZNA polna avtomatika z vsemi senzorji, ker 60% jih dejansko ne ve, da jim ne gorijo ustrezne lu?i v mraku, megli ali tunelih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Nafta na trgu pa dol

Ne bo dr?alo. Zadnjih 14 dni je bila povpre?no 42 dolarjev za sod, obdobje 14 dni pred temi zadnjimi 14 dnevi pa je bila povpre?no 38 dolarjev na sod. Sod je cca 142 litrov, kar pomeni, da je razlika slabe tri cente po litru.

To sem pa dans jaz njih, ker sem se pri lokalnemu dostavljalcu zmenil, da sem ga dobil ?e po v?eraj?nji ceni in pri?paral kar lepo cifro cekinov.  :ouje:

Pa si ziher, da se ni norca iz tebe delal? Tako kot pravi Jest, cene KO od za?etka meseca niso ve? regulirane in jih sproti (lahko tudi dnevno) prilagajajo borznim in tr?nim zakonitostim. Teoreti?no je lahko predv?eraj?nja cena celo vi?ja od v?eraj?nje :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

A pozna? ?e koga z istim modelom avtomobila? A mu enako nagaja? Ali dela v redu? ?e je to samo pri tebi in kljub menjavi enote je te?ava nekje drugje. Zato sem napisal tisto z napajanjem. Na koncu bo pa napaka v akumulatorju ali pa v sami el. napeljavi, ki ne zagotavlja dovolj visoke napetosti.

Vem da te to ne zanima ampak vseeno si ?eli? da zadeva deluje. 

Jaz bi jim vseeno pomagal s predlogom - ?e imajo ?e eno tako trojko in tam vse deluje naj poberejo CMU ven in ga dajo v tvoj avto. ?e bo v tvojem spet sralo je na dlani, da je problem drugje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ker v?asih dela in v?asih ne je te?ava verjetno v prepotraten CPU, ki o?itno pri vklju?eni navigaciji preve? toka potegne, napajanje pa ni ustrezno oziroma je pre?voh. SW probleme bi nekako izklju?il, te?ava je po vsej verjetnosti ?isto HW.

podoben problem je pri PC-jih, ?e je napajalec pre?voh potem pa za?ene? grafi?no zahtevno igro pa se sesede samo aplikacija - da? mo?nej?i napajalnik in je vse OK.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Kako naj gredo cene dol, ?e zdaj niso ?le, ko je bila regulirana najvi?ja cena? Vsak bi lahko zni?al ceno pa je ni - ok mogo?e kak samo postre?ni Mercator za par centov ampak to je pa to.

Pri nas so ?rpalkarji dejansko slu?ili z ostalo robo, ki jo prodajajo. Zato so tudi urejali bencinske servise, da bi folk ?e kej druzga kupil in ne samo gorivo. Tako je utopi?no pri?akovat, da zdaj jih bo pa kar sama dobrota in bodo zni?al. Sta pa samo dva igralca, ki imate skoraj 80% tr?ni dele? tako, da sploh ni prave konkuren?nosti. Po doma?e povedano - niso tri razli?ne pumpe na kupu, da bi si konkurirale ampak imajo lepo razdeljene punkte.

?e se bo cena zni?ala brez, da bi dr?ava posegla v zni?anje tro?arin in dajatev, grem takoj po kolenih okol cerkve na Brezjah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

to ne bo pravi pokazatelj, ker bodo zelo pazili, da ne naredijo neumnosti zato bodo tudi te cene dr?ali na minimumu... ko pa bodo sprostili bo pa veselo in verjetno bo konec tankanja na AC-jih, ker bo cena od 10-20 centov vi?ja kot na manj?ih odro?nih pumpah

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

a ti delajo v BTC-ju? V?eraj sem bil pri njih in sva imela z Majesom debato okoli tega pa je nekaj omenil, da bodo menjali. Samo nisem vedel to?no a gre za tvoj primer.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.