Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

192hp, 5prestav. ka ces s tem

Brez zamere, ampak tale avto je AVION proti temu kar nas 95% tega foruma vozjaka, pa re?, ?e ni res (kar se konjenice ti?e, pa prav tako izstopa takle avto). :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Iz ruvanja bi nastala "draga" ljubezen v obliki polo?nic za Ajvarja :P

Verjetn bi bil tak znesek na polo?nci, da bi z njim :policaj: lahko kupli do?ivljenjsko zalogo ajvarja, za razne piknike itd.! :blush::P

P.S. - ?tev?ke majo pa tele Opelico kot iz kake ko?ije iz ?asov Charlin Chaplina! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Hehe, ne sej vozim kar u redu, razen v?eraj po neki dalj?i ravnini (omejitev 90) sem mal bolj pospe?il :P

Je pa tako, olje ima ?e 18000 km prevo?enih, LPG sistem niti slu?ajno ni optimalno nastavljen itd., kar mi sigurno ne prispeva k var?ni vo?nji! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Ajvar, kako pa ve? koliko bi letela ?e bi bila par centi ni?ja?? Mislim, da ?e bi bila ?e nekolko ni?ja, bi ?la pa? ?e xy km-jev hitreje (po moji kme?ki pameti pa?)! :ne vem:

Isto je npr. ?e imata mazda 5 in pa 6 identi?en motor, ima 5ka bistveno ve?ji zra?ni upor (dobro sta tudi razli?nih oblik), ampak ho?em neki druga povedat, npr. Golf V in pa Golf V Plus (oblika ista a eden bistveno vi?ji), pa ?e primerjamo njune karakteristike se upam it stavit da je kar nekaj razlike. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.