Jermene pa ?ponerje in vodno pumpo menjat (?emur se ponavadi re?e velik servis) to sigurno ni generalka! :ne vem:
Sicer pa se opravi?ujem kolegu za smetenje teme (upam da ?imprej sanira? nastalo te?avo in da bo potem vo?nja naprej tak?na kot si jo pri?akoval ?e v za?etku).
Tale moja obstoje?a plati??a (ki so bila v osnovi celotna krom), bi sedaj notranji del spet ?trihnil nazaj v krom.
Kak?en postopek predlagate (peskanje me niti malo ne mika)?
Se pravi po moji logiki (ok, ne vem kako je bilo tole delano - ko so jih ?trihnil na ?rno matt), ampak sicer bi se nekako z nitrom o?istlo tole ?rno dol. Potem spodaj sem prepri?an, dani ve? krom barve, tako da verjetno bi sledil fino vodobrusni, da dobim neko solidno podlago. Sledil bi jasno "kovinski" primer (prajmer po doma?e) in kasneje finalno ?trihanje v ?eleni odtenek (ko sem videl kak?ne so bile v originalu sem se zaljubu).
Pred ?asom sem ?e zasledil v nekaterih ?tacunah "krom" sprej, pa me zanima ?e je res to za kak?no rabo ali ni, magari naj bo samo imitacija, samo da zgleda o?em prijetno in meni v?e?no!
No vem, da imate nekateri kar precej prakse oba Heliosarja, pa kak?en Sishi, Yavar itd.), pa torej z nasveti na dan.
Ne da bi hotel zagovarjati mojo najlup?o znamko (kar Reno vsekakor ni)!
Ampak na vsakih tolk in tolko avtov se naredi da so z enim ?e od tovarne dalje stalno te?ave, zdej ne vem od koga si jo kupil in koliko je on vanjo vlagal (redno servisiral itd.??), ampak mo?no je tudi da si kupil avto, ki je pri?el s proizvodnega traku na petek 13., ob 13.13 uri (no malo heca), ampak noben agregat ni nepokvarljiv.
Kaj to?no se ti je zgodilo, da je ?el motor po gobe (?e je Dizl, potem ima? varjante z nekimi podlo?kami pa zabasanimi oljnimi filtri itd.?) :ne vem:
Nazadnje vem da je imela STI motor noter (kakor moja), se pravi 105KM, zdej al so motor menjal al se je pa Jo?ko mal zatipkal in misli da ima 2.0 GTI noter! Aja - letnika ne bom komentiral??? :ne vem:
Se vstavim v?eraj na kri?i??u in pred sabo zagledam tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4432265&show=1 ...kero ?udo od avta, pa ne mor? to kupit...jest ?e zdej ne vem kaj SLO folku ni jasno...ajde za v hosto pa ?e bi blo 2t eur vredn pol ?e ampak 8k za tole..
Proti teli ?katli je fotrov Getz 5-metrska luksuzna limuzina!
?e bo? gledu benz agregate, se (na?eloma) ne rabi? bat glede pokvarljivosti, pleh pa kot re?eno, zlasti kaki letniki 02, 03 so bolj piz..rija (rjavijo kot Opl Kadetti, letnik 90)!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne izgleda ?voh;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4968053&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani