Ima morda kdo izku?nje z menjavo sprednje ?ipe na Mazdi 6? Imam po?eno steklo, ki ga je potrebno zamenjati, pa me zanima ali tisti, ki ste ?e menjali steklo, imate name??ene originalno ?ipo ali ste dali gor ponaredek?
Lep pozdrav vsem
?e ma? zavarovano pel na carglass pa mir, ?e ne ima? v novomatu poceni kopije, pa ne se bat kopije, mazdine ?ipe so mehke ko hudi?...na Mazdi 5 sem jo 3x menjal....!!!! vsak kamen?ek jo pokne, enako v Xedoski, pol pa sem ?el v novoamt po kr neki za 70? (ni bla kasko seveda) in ?e danes dr?i
P.S. Kdo pa garantira da original mazda servis daje mazdino ?ipo
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?ak mal to se pa moti? - majer je rekel, da ?e bo on na oblasti bodo goriva v povpre?ju cenej?a za 10% od sosednjih dr?av. Kake so zdaj to fore Jures, zakaj nas zavaja? saj na? bog in batina v vladi pa ja ne la?e no.
Kalimero se bo takoj izgovoril na Evropsko skupnost....ampak samo ?e eno leto....(?e ne bo Korl vojne zanetu)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ti tak povem vozil vse razen bmw in ostal na japoncu ki mu nemc ne seze do lezaja. Se vec vzel 'svoh' mazdo CD129 pa je cez glavo dost tudi ko je nalozena, ne vem kaj je smotr danes imeti se 200 kojnov?
Razen autobahn
Kaj menite v tej GPS navigaciji. Me pa zanima, kako je z monta?o, kaj vse je potrebno priklopiti na gps da brezhibno deluje in kaj je lahko na robe na YOUTUBU sem ?e iskal kak?nen film?ek ampak zaman na?el nisem nobenega filma kako se to vgradi in kak?ne komplikacije so prisotne zato bi rabil nasvete. ?e pa kdo najde kak?en film?ek bi lepo prosil za povezavo...
Lp Curko
imel to?no tako in dela b.?. - poglej v moji temi je bila se mi zdi veliko cenej?a, predal ven in to notri, malo je problem?ek kable mimo zra?nikov speljat a se da
To neki ni v redu - tam ima? zapis na OMV-ju samo en spodi pa sta dva.
Narobe je to, da mora? za porabo dolo?enega goriva gledati naslednji zapis velja pa prej?nji glede ?rpalke. To program pravilno prera?unava
Pravilno je takole
05.07.2012 45,05 57,08 15.142 646 6,97 Agip
23.06.2012 55,73 72,23 14.496 911 6,12 OMV
14.06.2012 54,91 71,16 13.585 819 6,70 Petrol
11.06.2012 41,71 54,60 12.766 709 5,88 Agip
Druga?e pa ima? bistveno premal meritev za to?no oceno porabe pri posameznem distributerju. Ko bo? imel pri vsakem 20 meritev bo pa ve?ino anomalij in statisti?nih napak odstranjenih in bomo lahko rekli, da je to kar se da to?no.
za primerjavo recimo kako zgleda pri meni
Poraba Diesel pri dru?bi Petrol: 6,56 l/100km (?t. zapisov: 82)
Poraba Diesel pri dru?bi OMV: 6,45 l/100km (?t. zapisov: 11)
Poraba Diesel pri dru?bi MOL: 6,51 l/100km (?t. zapisov: 33)
Poraba Diesel pri dru?bi Agip: 6,32 l/100km (?t. zapisov: 1)
Poraba Diesel pri dru?bi Logo: 6,39 l/100km (?t. zapisov: 2)
Nope, danes sem tankal OMV in zadnji zapis je Petrolov tank - ne gledati tisto zgoraj, ker ne vpisujem vedno pumpe....govorim o zadnjih 4h tankih odkar opa?am spremembo, in to je ravno ob vpeljavi famoznega Qmaxa
Kjer imam Agip je vedno ?rpalka: Agip Ajdov??ina
ker je to v aplikaciji vedno prva izbira, ?e ni? ne vnese? :)
Ampak v Ajdov??ini ne vem ?e sem bil letos z avtom....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zwapal sem jo po dolgem cajtu, zdaj ne dela vec reklame za barcaffee....ampak disal je pa ful dobr po kofetu 1 teden...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani