Uf Boss, dale? od tega, una mi je ?rla lepih 2 litra manj, ?e sem jo res ?paral pa ?e bistveno manj, ampak tud dodatnih 50 kojn mora nekaj popit! :ne vem:
Kaj pravte, a se na Kon?ni kej porajta, ?e je avto zni?an za 40mm, pa napram istimu z original vi?ino (kar bom mev - upam v roku druzga tedna)? Po moji kme?ki logiki DA, kaj pa pore?ete maherji?
En dan grem pa ?e jz mojga ?rnga zmaja stisnit, matr ste me narajcal! Zaenkat ve? kot nekih dobrih 220 kmh ga ?e nisem nateru (brez vinjete je blo itak bl bedno vse skup, vsaki? sem dost riskiru ?e s samo pojavo na AC)!
Zna bit, sicer pa mislim da majo Mazdakli eni redkih tak?ne prostornine, da ni ne ti? ne mi? (moja GT jih ima 2261), trenutno se ne spomnim iz glave nobenga druzga avta, ponavad je vse v stilu 1597, 1798, 1998 ccm, itd. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf Boss, dale? od tega, una mi je ?rla lepih 2 litra manj, ?e sem jo res ?paral pa ?e bistveno manj, ampak tud dodatnih 50 kojn mora nekaj popit! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani