Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
  je nisde napisal:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6221146&show=1

A je ta voz tok napa?n da se ne proda? Men se ne zdi tko.

folk gleda na kube, porabo....(zavarovanje in to). Poleg tega li?arsko obnovljen in deset let star....4.000? je ?e kar veliko za tak avto z 220k na ?tevcu...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mazda6 Sport CD140 LUXURY
Napisano
  je Boss napisal:

Picasso je na bencin :blush: Ga pa moje preve?krat na kratke relacije vozi tako, da samo ?akam, da bo auspuh zgnil, ker se niti ne pregreje.

Sem ti rekel, da je sestri zadnji? v rondoju medvode odpadel in sploh avto ni ropotal....:), smo ga na?li drug dan Po 12 letih so se kon?no odlo?ili za C5 - dobavni rok 4 mesece????

Imata isto formulo kot ti, novega pol pa do konca (dobesedno) izrabiti avto....Xsara bo samo ?e za pre?o

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  je Boss napisal:

Dokler sem imel bencinarje sem bil kar lenuh glede tega in je blo treba 500m do ?tacune z avtom. Diesel me je pa nau?il, da je treba tud pe? hodit in sem mu zelo hvale?en - hehe :hudicek:

Verjetno Picasso, ki ne v?ge :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  je Z M A J napisal:

Jaz jim imam v barvi, pa ?trihanje ni bilo potrebno. :aaaaa::hohoho:

da se vidi da ma? a ve? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Itak, ?e malo navodila prebere? in kupi? dizla, ker ga rabi? ne zaradi cenej?ega benza, je vse OK

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotr je danes po uspe?ni prodaji punta dam pripeljal ta novo Pandico - avto je bomba, no in.

Zavarovalnica Triglav

Plus

pri 69 letih ima bonuse in paket z bajto itd in da za nov avto po ceniku dobrih 10.000? ful kasko 418? ?zmeden?

(punto poprej 490?)

Minus

pri povra?ilu zavarovanja Punta smo ugotovili, da niso ravno fair - punto registriran aprila, prodan konec junija, reci-pi?i 2 meseca. Ni dobil nazaj za 10 mesecev ampak le 280?, ker so odbili ves paketni popust in tudi 80? fran?ize za kori??enje parkiri??a....

Njihova utemeljitev - popust velja le ob popolni izpolnitvi police. Ja pi***, Saj ?e si pla?al manj, je potem tudi sorazmerni del za 10 mesecev povra?ila toliko manj?i ne? V glavnem bilo je prepozno, ker na?a dva pri teh letih seveda ne povzdigneta glasu, jaz pa sem bil prepozen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  je Bossek napisal:

sem pogledal v knjigco (in prevedel z google translate iz italjan??ine):

?e lu?ka sveti pomeni, da se je filter zama?il in se puca in se mora? 10-15 minut vozit z okoli 2000 obrati/minuto pri hitrosti cca. 40 km/h.

?e lu?ka utripa kontaktiraj servis.

Yep ampak ponavadi ta manualna regeneracija nikomur ne uspe....poleg tega je lu?ka lahko znak za sonde in vsak del v sistemu, ne samo zabasanost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  je J.J. napisal:

Na vsakih 18-20tkm se ti przge DPF. Znak za servis. Simple as that. Mas pa na te km zdej velik servis. Mene je prsu 820? na a-cosmosu. Tko da se mi zdi, da intervali pr temu ?timajo. Lp

Popravek tega simpla - za servis utripa, ko se pri?ge je pa jeba z DPFjem

P.S. vpra?aj icemana o tem :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  je djem napisal:

tm sm gledu eno k ma 116 000 km

na servisu so rekl da je bil zadn delan na 98 000 km

je pa problem ker se je pri?gal DPF neka lu?ka .. baje da je to za nek filter a je to komu kej znano.

druga?e pa avto zgleda vredu

samo me ta zgodovina mal matra ... ker pa? nevem ?e je bil redno serviseran ..

vsekakor pride v po?tev veliki servis tko da to je takoj 800-900?

pol foruma ima? o temu in to je velika jeba ?e je zapacan + 120.000km je veliki servis od 600e do 1500?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano
  je uklopko napisal:

ne! bom kar z avtom da se bom uhka preobleku ajjjga ;) A rabim kaj od orodja?(razen mojih rok)

jaz sem kar striptiz ?ov s ?amponom pred bajto useku. Ajvar ma vse tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

A bo? pri mopediral? Mene je v?eraj malo zalilo, malo to?e, na poti domov pa ?aganje v u? padlo, ko sem speljal pa ?e 3 x sem se mogel ustaviti... :blush: ?elado sem pa moral posesati od znotraj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
  je DARiAN_M napisal:

"ob kraji je bilo razbito steklo na voznikovi strani, poleg tega ima po?eno prednje steklo na voznikovi strani-posledica kamna. za koristno informacijo DAM BOGATO NAGRADO.

uredni?tvo prosim, da ne bri?e oglasa, hvala!..."

tle mi pa neki ni jasn...kako ve da je bila razbita ?ipa na voznikovi strani...? :vesel:

Tega mi je poslala freneica na mejl od njenega jebaca je. Ukraden iz zaklenjene garaze v lj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Streha bo odli?na - majstri in pomaga?i so 1. klasa, ?e posebej tisti, ki so uleteli najprej na dunajce :aaaaa:

V ?etrtek pa spet, uklopko bi reku, ka sem dobr nabiju :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Sej ga pere zdele, j grem pop

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Help
Napisano

Ce dobim varstvo uletim okoli 9h....ker ce bo mini delavc poleg bo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano
  je Jest napisal:

Res je... :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Noja... zaenkrat so samo tri pumpe... in vse tri Petrolove ... in do prihoda Hoferja v Medvode so tudi vse stacune bile samo Mercatorjeve ... Od teh stirih semaforjev pa sta samo dva stalna... Pri Hoferju se prizge samo, ce kdo gre iz Hoferja proti LJ, tisti naprej pri "mehki curi" pa je samo za pesce in se priziga na gumb ...

Sicer pa je recimo v Kranju na Primskovem podobno... na radalji 500 metrov je ene pet semaforjev pa 4 crpalke (v neposredni blizini pa bo vsak cas se Hoferjeva :) ) ... S to razliko, da niso vse Petrolove... ena OMVjeva vmes "kazi" :D

ja ne vem, pol ko grem ?ez Medvode, vedno nekdo proti LKJ zavija :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano
  je mazdaman napisal:

Korejci niso zapisani dobro pri ?efu :ne vem:

pol pa ni ravno preudaren ?ef....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Hofer dela tudi v Medvodah stanico, grust stoji. Madona smo eni redkih ki imamo na 500m 4 semaforje in 4 pumpe! In to za cca 1000 folka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano
  je DonFelipe napisal:

To ti je Seat Cordoba

Druga?e pa napi?i zakaj ga mislite uporabljati.

Pogojev za izbiro je malo morje.

Karavan my friend.....cordobe ni od 2005 vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano
  je Sirius napisal:

?e, ?e, ampak poraba lahko varira pri vklopljeni klimi zradi razlik v zunanji temperaturi

od 0,3 - 1,5 l/100km. Kompresor ima sklopko, ki se po potrebi aktivira za vzdr?evanje pritiska hladilnega plina, ki pa je odvisen od odjema toplote iz notranjosti vozila, ta pa je povezana z zunanjo temperaturo, oziroma z jakostjo gretja sonca. Zato so lahko razlike v porabi na 100 km opazne.

?e enkrat - veliko manj?a poraba je bila dose?ena v visoki vro?ini, z ve? potniki, s kraj?imi STOP razdaljami...notranjega kro?enja ne uporabljam nikoli

Klimo imam pa vedno enako na ?ipo in noge 21C

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano
  je mazdaman napisal:

V slu?bi moramo menjat avto sedaj pa kaj kupit:

Pogiji:

Karavan , Diesel min 100KM, Avtomatska klima, cena do 19000?

Razred? Velikost?

Drugac seat ibiza z ritjo TDI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
  je Boss napisal:

A je blo tud kej mravelj zraven ... o?itno ?estke kr privla?ijo insekte. :ne vem:

Nope, te pridno cistojo pod mizo dnevno. So japonci popravili izolacijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano
  je Sirius napisal:

Kaj pa zunanje temperature, delovanje klime???

Zato pa manj rabi: :ouje:

sem omenil..........klima je pa vedno on

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Po ?tirih dneh direktnega son?enja ob morju sem ji odprl vrata in pobral malo mrtvih ?u?kov na armaturi.... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.