folk ma feti? na predelavo miat, izmed vseh na avto netu ?e sta 2 originalne....
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6224905&show=1
kaj ma to - en senzor spredaj in zadaj???
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sem ti rekel, da je sestri zadnji? v rondoju medvode odpadel in sploh avto ni ropotal....

Imata isto formulo kot ti, novega pol pa do konca (dobesedno) izrabiti avto....Xsara bo samo ?e za pre?o
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Itak, ?e malo navodila prebere? in kupi? dizla, ker ga rabi? ne zaradi cenej?ega benza, je vse OK
Fotr je danes po uspe?ni prodaji punta dam pripeljal ta novo Pandico - avto je bomba, no in.
Zavarovalnica Triglav
Plus
pri 69 letih ima bonuse in paket z bajto itd in da za nov avto po ceniku dobrih 10.000? ful kasko 418?
(punto poprej 490?)
Minus
pri povra?ilu zavarovanja Punta smo ugotovili, da niso ravno fair - punto registriran aprila, prodan konec junija, reci-pi?i 2 meseca. Ni dobil nazaj za 10 mesecev ampak le 280?, ker so odbili ves paketni popust in tudi 80? fran?ize za kori??enje parkiri??a....
Njihova utemeljitev - popust velja le ob popolni izpolnitvi police. Ja pi***, Saj ?e si pla?al manj, je potem tudi sorazmerni del za 10 mesecev povra?ila toliko manj?i ne? V glavnem bilo je prepozno, ker na?a dva pri teh letih seveda ne povzdigneta glasu, jaz pa sem bil prepozen
Yep ampak ponavadi ta manualna regeneracija nikomur ne uspe....poleg tega je lu?ka lahko znak za sonde in vsak del v sistemu, ne samo zabasanostsem pogledal v knjigco (in prevedel z google translate iz italjan??ine):
?e lu?ka sveti pomeni, da se je filter zama?il in se puca in se mora? 10-15 minut vozit z okoli 2000 obrati/minuto pri hitrosti cca. 40 km/h.
?e lu?ka utripa kontaktiraj servis.
Popravek tega simpla - za servis utripa, ko se pri?ge je pa jeba z DPFjemNa vsakih 18-20tkm se ti przge DPF. Znak za servis. Simple as that. Mas pa na te km zdej velik servis. Mene je prsu 820? na a-cosmosu. Tko da se mi zdi, da intervali pr temu ?timajo. Lp
pol foruma ima? o temu in to je velika jeba ?e je zapacan + 120.000km je veliki servis od 600e do 1500?tm sm gledu eno k ma 116 000 km
na servisu so rekl da je bil zadn delan na 98 000 km
je pa problem ker se je pri?gal DPF neka lu?ka .. baje da je to za nek filter a je to komu kej znano.
druga?e pa avto zgleda vredu
samo me ta zgodovina mal matra ... ker pa? nevem ?e je bil redno serviseran ..
vsekakor pride v po?tev veliki servis tko da to je takoj 800-900?
jaz sem kar striptiz ?ov s ?amponom pred bajto useku. Ajvar ma vse tam
A bo? pri mopediral? Mene je v?eraj malo zalilo, malo to?e, na poti domov pa ?aganje v u? padlo, ko sem speljal pa ?e 3 x sem se mogel ustaviti... ?elado sem pa moral posesati od znotraj
Tega mi je poslala freneica na mejl od njenega jebaca je. Ukraden iz zaklenjene garaze v lj...."ob kraji je bilo razbito steklo na voznikovi strani, poleg tega ima po?eno prednje steklo na voznikovi strani-posledica kamna. za koristno informacijo DAM BOGATO NAGRADO.
uredni?tvo prosim, da ne bri?e oglasa, hvala!..."
tle mi pa neki ni jasn...kako ve da je bila razbita ?ipa na voznikovi strani...?
Sej ga pere zdele, j grem pop
Ce dobim varstvo uletim okoli 9h....ker ce bo mini delavc poleg bo...
ja ne vem, pol ko grem ?ez Medvode, vedno nekdo proti LKJ zavija
Noja... zaenkrat so samo tri pumpe... in vse tri Petrolove ... in do prihoda Hoferja v Medvode so tudi vse stacune bile samo Mercatorjeve ... Od teh stirih semaforjev pa sta samo dva stalna... Pri Hoferju se prizge samo, ce kdo gre iz Hoferja proti LJ, tisti naprej pri "mehki curi" pa je samo za pesce in se priziga na gumb ...
Sicer pa je recimo v Kranju na Primskovem podobno... na radalji 500 metrov je ene pet semaforjev pa 4 crpalke (v neposredni blizini pa bo vsak cas se Hoferjeva
) ... S to razliko, da niso vse Petrolove... ena OMVjeva vmes "kazi"

Hofer dela tudi v Medvodah stanico, grust stoji. Madona smo eni redkih ki imamo na 500m 4 semaforje in 4 pumpe! In to za cca 1000 folka
Karavan my friend.....cordobe ni od 2005 vecTo ti je Seat Cordoba
Druga?e pa napi?i zakaj ga mislite uporabljati.
Pogojev za izbiro je malo morje.
?e enkrat - veliko manj?a poraba je bila dose?ena v visoki vro?ini, z ve? potniki, s kraj?imi STOP razdaljami...notranjega kro?enja ne uporabljam nikoli?e, ?e, ampak poraba lahko varira pri vklopljeni klimi zradi razlik v zunanji temperaturi
od 0,3 - 1,5 l/100km. Kompresor ima sklopko, ki se po potrebi aktivira za vzdr?evanje pritiska hladilnega plina, ki pa je odvisen od odjema toplote iz notranjosti vozila, ta pa je povezana z zunanjo temperaturo, oziroma z jakostjo gretja sonca. Zato so lahko razlike v porabi na 100 km opazne.
Klimo imam pa vedno enako na ?ipo in noge 21C
Razred? Velikost?V slu?bi moramo menjat avto sedaj pa kaj kupit:
Pogiji:
Karavan , Diesel min 100KM, Avtomatska klima, cena do 19000?
Drugac seat ibiza z ritjo TDI
Nope, te pridno cistojo pod mizo dnevno. So japonci popravili izolacijoA je blo tud kej mravelj zraven ... o?itno ?estke kr privla?ijo insekte. :ne vem:
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani