dobila je osnovne potrebne zadeve - korito prtlja?nika, folijo za za??ito zadnjega odbija?a in nosilec za GPS/telefon - ?akam samo ?e ro?ice pol se pa pimpanje do webasta poleti kon?a.
Pa ne gledat teh lizing trupel. To je pomoje tak gembl de ?e ruska roleta s 5 kuglami prej pre?vi?, ko da je takle trupl ok avto. Moj mnenje. Itak tet ljudje k jih majo delajo z njimi kot svinja z malho.....
moja ni bla noben gembl, lizing italjanski pomeni tudi da vklju?uje reden servise v lizingu ter da je avto vo?en...
bolje kot kak slovenski nategun
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sej pravim, samo ne vem zakaj folk tako bolane cene nastavlja...kot da je v gepeku ?e zlato. Niso ?asi za prodajo avtov, pa zadnja leta so pri?li na trgi cenovno ugodnej?i in dobro opremljeni avtomobili in niti ne slabi.
1. ker folk nima predstave trga
2. ker se prodajalcu zdi avto tok vreden (?eprav ?al ni)
3. ker rab dnar
4. je tok ?e lizinga za odpla?at in se i??e izhod - nekdo ki ga bo pokril
5. se kdo samo hvali kok ma vreden avto
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
O fak...pol dam mojo takoj za 8.000 eur, pa? letnik 2005 pa 87t prevo?enih...pa ?e mal mo?nej?a.
keep dreaming, trg je trenutno mrtev - pri tej ceni nikoli.
Sam sem ?akal s 500? ni?jo ceno za mojo M6 od ostalih na avto netu 6.500? - ni? resnega, sedaj pa spustil na 6.000k in se dva tepeta, kdo me bo prej dobil na telefon ko z aviona pridem.... , tako da o?itno bo ?la brez problema
cena je cena....
Kot pravim danes sem ga vozil, potopljen v sladki vodi, zamenjani vsi ra?unalniki, vsi el. konektorji razstavljeni in po?pricani zamenjnih ?e nekaj stvari. Je pa avto japonski SUV.
ja halo kam mu pa potem 1m vode sploh pride do?
preobul avto v letne ?evljce in takoj fasal policaja, ki je sicer kontroliral pasove. Ker s pasom ni bilo uspeha se je zapi?il v letne gume in me podu?il, da danes ?e velja zimski re?im in moram imeti zimsko opremo.
Malo sem pojambral, da sem ga glih danes preobul in da je malo nelogi?no, da pri skoraj 20 stopinjah zahteva zimske gume.
Ko je ?e mislil, da bo lahko napisal kazen sem ga samo vljudno pobaral, da ?e mu poka?em ketne bo OK.
A jih imete? je bil ?ist zaprepaden. Sem mu odprl prtlja?nik pa mi je samo vrnil dokumente in sre?no vo?njo za?elel.
Hmmm ja ... a je bilo treba pa tako profesionalen odnos je imel na za?etku potem pa ta bu?a z zimsko opremo pri skoraj poletnih temperaturah.
Na italijanski avtocesti je zakon do 15.4.!!!! ?E ketne bom mogu kupt....
Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil.
mene vedno presene?a koliko CX9 vidim tam, in mi njim ?ehi
Prijatelj, ki dosti fura v tujini na dirkali??ih je rekel, da so ?ehi pokupili GT-Re kukr vro?e ?emljice pa nekaj ?asa so res tunali pa furali kot nori. Potem se je za?elo ?raufanje pa lomljenje menjalnikov. Je imel ponudbo, za 60.000? bi mu ga prijatelj prodal, seveda ni imel toliko denarja, ?e ne bi ?e razmislil.
mene vedno presene?a koliko CX9 vidim tam
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani