Jaz pa nobene in je moja prva 6-ka, ki je stara 15 let ?e v top formi brez rje. No, nekaj povr?inske je na podvozju ampak to je normalno. Sedaj imam 6-ko l. 2016 in je nisem jn je tudi ne bom mazal z temi ?aubami. ?e bi bilo potrebno bi jo ?e v tovarni s tem namazali.
Bil v Romuniji na mazda servisu...mehanska napaka...disk plo??ica mi je ru?ila...
Za popravilo niso imeli ?asa, bila polna delavnica, moral bi se naro?it...so mi dali termin ?ez 2 dni...odvozil 3000 km skoraj brez zaviranja...bremze so bile, samo glasne (to so bile ?torije)...pa ro?na je pomagala...
Koliko te?av je z raznimi lu?kami v armaturki pri nas, pa se re?uje tu in tam...
Ja, Labi, so tudi dol specijalisti, sam kako naj jaz do njega pridem?
Alex, stari avti nimajo toliko lu?k v armaturki in ne rezervnega programa...
Za moje pojme avti z euro6 motorjem niso zanesljivi...ne bencinarji, sploh pa ne dieseli...ker so narejeni zato, da se kvarijo...
Sam si novega avta ne morem privo??it...tudi, ?e bi si ga lahko, ni kaj kupit...vem pa za ohoho problemov z euro6 avti...
Pa ne samo tisto...vrzi filter ven, pa gasa...
Kje si pa to prebral da se euro 6 motorji kvarijo? Serviser na mazda servisu mi je glih zadnji? povedal, da skoraj vse dizel nove mazde, ki pridejo z vle?no
slu?bo imajo v rezervoarju benzin, katerega veselo nato?ijo partnerke ali partnerji. In obratno, ko presedlajo iz dizla na mazdine benzinarje in se ?e niso navadli na to...
No, v?asih je bilo z stoenkami in yugoti druga?e.Prave pustolov??ine. Kak?na dalj?a tura z ve? kot 200 kilometri je bil pravi podvig. Spomnim se v 80-ih,ko sva ?la z mojo drago na Sardegnio z 101-ko.
In seveda sva sredi otoka ostala na cesti.V vro?ini... Na sre?o sem bil ?e pravi ekspert za popravila in sem sam ugotovil, da so krivi kabli od sve?k. Na prvem odpadu sem jih vzel od enega fiata 128 jih namontiral in gasa.In tako velikokrat.
Tako, da jaz sem imel z starimi avti velikooooo ve? problemov na cesti kot s temi novimi avti z velikoooo lu?kani v armaturni.
Mogo?e pretiravam...je pa dejstvo, da se okvara novega avta, ki ni mehanska, te?ko popravi v sloveniji,kaj ?ele na jugu...in balkanu...
Ampak dejstvo je, da se novi avti manj kvarijo, tako, da je majhna verjetnost, da se ti kaj ve?jega pokvari glih v tujini. Sicer pa obstajajo razne asistence in amzs+, kjer te pri?lepajo domov do 1100 km.
Kupujem limuzino s top opremo. Ponudba je slaba, ocitno bom mogel ?akati.
Trenutno vozilo sam i??em po spletnih iskalnikih.
A ima kdo izku?nje z raznimi firmami "Do avta"..., ki ti avto po?i??ejo, pripeljejo... Se jih izpla?a kontaktirati? Imajo oni kak?ne druge povezave ali je pa? modile.de edino orodje?
Par tu gor nas je uvozilo mazdo iz nem?ije s pomo?jo firme narociavto.si. Kontaktiraj Marka ?e te zanima.Lahko ti on poi??e avto, lahko si ga sam, pa ti on pripelje v slo. in zrihta vse papirje.
Sin je velik 185 cm in z lahkoto sedi zadaj, brez, da bi tla?il noge v prednji sede?. Zdaj ne vem, ali imate vi ostali tako dolge krake ali pa le?ite v sede?u kot v naslonja?u.
Ima pa v svojem razredu skoraj najve? placa zadaj. Edino vzhodni blok jo preka?a.
Po moje ga je tukaj najbolj pihnil mimo mazdin marketing, mi je obljubljal nemogo?e in ljudje so preve? pri?akovali od tega revolucionarnega motorja.
Enako je z skayactiv dizli glede porabe. Ugotovili smo ?e, da se le-ta giblje v okvirih prej?njih 6-k(mk I in mk II).Neke revolucije se ne da narediti, stvari pa? malo izbolj?ajo in to zavijejo v bobasti?en paket.
?ez ?as bodo pri?le na plano ?e porodne te?ave motorja(kake okvare in vpoklic) in to je to.
Nekateri kupujejo prostor v avtu, drugi, da jim je avto v?e?en.Obojega pa? ne more? dobiti v paketu. ?e ima avto velik prtlja?nik, ?eprav mi ni jasno, kaj ti rabi ekstra velik prtlja?nik in je ve? prostora na zadnjih sede?ih za noge (dajte no, koliko krat pa vozite dva, tri odrasle v avtu)? bo imel avto zato prekratek nos in prevelik razmak med kolesi in bo na zunaj videti sme?no (vzhodni blok z zavesicami). ?e pa naredi? v?e?en avto, ?portnega videza z dolgim nosom, majhnimi stekli, bo seveda manj prostora v kabini. Enostavna ra?unica.
?e bi v segmentu gajbic (malih SUV) v kabini rad imel dovolj prostora, potem je Kamiq s cca 15 cm kraj?o karoserijo pa pribli?no isto medosno pravi odgovor. Pa ?e cenej je. A so zavesce serijsko ne vem, ni glih lepotec tako kot tudi cx30 s temi ogromnimi blatniki ni.
No, tukaj se pa strinjava glede lepote. Ne eden ne drugi nista za na razstavo lepote. Imel ne bi ne enega ne drugega.
Samo teh mondeotov je pa res zelo malo videt na cesti. Zakaj je tako? Sej sploh ni tako grd avto. Zdaj to primerjati z mazdo 6, tudi vo?njo, je malo sme?no. Ampak... ?e ho?e? bit malo poseben kupi mondeota.
Meni je pa zadnje cajte zelo v?e?na oblika volvo v 60.So izredno napredovali v dizajnu in mi je po obliki takoj za mazdo 6.?e ne bi bilo mazde 6 ve? za kupit bi se verjetno odlo?il za tega.
To kar stalno pravimo mi vozniki skyactiv dizlov je sedaj Boss samo potrdil. ?e ?e nam ostalim ne verjamete boste vsaj njemu, ki vedno objektivno pi?e.Kdor se vsede iz tega dizla v mazdine atmosferce je normalno vsaj malo razo?aran.
Tudi moje mnenje je, da ?e bi mazdini benzinarji imeli turbine, bi bili to fantasti?ni motorji. Tako pa jim manjka nekaj navora, da bi se jih vozilo z "gu?tom".
Alex vidim da si zgubil vso pametno razsojo......od starej?ega gospoda bi pri?akoval malo pametnej?e komentarje. Bomo videli kak se bodo tepli za tvojo Soulred ko jo bo? prodajal....aja nebo? je ker ti je verjetno tako full in oh in sploh da si jo bo? postavil v dnevno sobo namesto sede?ne
Preberi si najprej post na katerega sem odgovoril in potem komentiraj!
Ja, mojo bi prodal v tem trenutku z lahkoto a je ne bom, ker jaz kupim avto, da se vozim dolgo let z njim in ga ne menjam, ker se ga po par letih ne naveli?am, ker postane oblika zastarela kot pri nekaterih znamkah, ki niso mazda.
Zanimivo, da se po?utijo u?alo??eni prav tisti, ki ne vozijo mazde. Pa saj vam nih?e ni? no?e. Zaradi mene lahko vozite tudi lade, to ni moj problem.Ponavadi povem direktno in objektivno kot stvari stojijo in tako pa? je.
Ima? prav... ?e bi postavil mazdo v dnevno sobo bi bila lep okras za razliko od nekaterih avtov, kateri ne bi bili dobri niti za nosilce ro?.
Ma? ?ist res, ne priti?e vsaka barva vsakemu avtu. Tudi znamenita Mazda soul red bi bistveno lep?e izgledala na kak?nem ?portnem avtu, ne pa na kravetini od karavana v kateri not sedi starej?i gospod.
Ha, izgleda da ni veliko ljubiteljev take ki?asto rumene barve. Soul red barva je ?isto kul, avto je tudi kul in lep, pa ?e ?portno izgleda hkrati, model za volanom je pa tudi kul, kajti ljub temu, da je starej?i ob?an ?e veselo ska?e po odrih, za razliko od nekaterih drugih, ki grejejo kav? doma pod dekico. . Avto iz biv?ega vzhodnega bloka, z zavesicami, ponavadi kupujejo ljudje, ki jim oblika ni pomembna in jim je ponavadi zadnja opcija, ko ne vedo, kaj bi drugega kupili. Ponavadi imajo tak?ne avte kaki trgovski potniki, da imajo velik prtlja?nik za preva?ati kekse in "veliko" avta za zmeren denar.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa nobene in je moja prva 6-ka, ki je stara 15 let ?e v top formi brez rje. No, nekaj povr?inske je na podvozju ampak to je normalno. Sedaj imam 6-ko l. 2016 in je nisem jn je tudi ne bom mazal z temi ?aubami. ?e bi bilo potrebno bi jo ?e v tovarni s tem namazali.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani