Skoči na vsebino
Manual za mazdo 323f
Napisano

To sem tudi jaz prepri?an. :hohoho::hohoho:

Namre? zadn? sm mogu dolit olje not, pa sem dal not 80w-90, pa se zej tulk te?ko ?alta, da za znort, sploh ko je enkrat motor segret. Zej me pa zanima, ?e morem dat not sinteti?no olje 75w-90??

Mehanik mi je rakel da je najbolj?e olje za v ta avto Shell SL.Baje ga dajejo tudi v impreze

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prijetno presene?enje
Napisano

?e pa se bo ?e kdaj zgodilo da kak?en forumovc dobi letak zatakjen za brisalec, naj ga mirne du?e zatakne za kak?no nasledno mimoido?o mazdo, pa se bo s tem za?arani krog zadovoljnih mazda?ev nadaljeval! B)

Redevil sem sli?u da si dal eni beli mazdi z ?rnimi ?rtami letak nekje v Trzinu?No tista Mazda je bila prej moja.Ta ?lovek je bil ful proti mazdam ker je kao vzdr?evanje drago pa ful porab.... No ko sem jaz to Mazdo prodajal se je on zaletel z svojim golfom in je kupil Mazdo za kratek ?as.zdaj jo ima ?e pol leta in je rekel da jo nebo nikoli zamenjal.Po parih mesecih mi je rekel da je nekaj narobe da kar vse laufa in sem mu rekel da to ni golf ki ga je imel servis ve? kokr on.Rekel je tudi da mu je ful v?e? tvoj avto rekel je da lep?e mazde ?e ni videl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet Odbija?
Napisano

Koker po naslovu vidite sem spet od odbija? <_< .In sicer se peljem v ?rnu?ah proti rondoju ze Bmw M5 nakar iz desne prileti en punto in Bmw po bremzi,jaz po bremzi R.clio ze mano se pa pa? ni matral bremzati in se je raj?i ustavil v mojemu odbija?u :( .Pa? nimam sre?e z odbija?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Montiranje obratomera
Napisano

Za kak?en obratomer pa gre to ker mora? imeti takega ki ?teje 2:1 ker cing?pula dobi 2 impulza na vsak obrat gredi, potem se pa kar na impulzni kabel pri cing?puli ve?e, kater je to ti pa ne znam povedati bi moral pogledati kak?ne sheme, najla?je je preko diagnostic box, ?e jo ima.

Nepoznam tega avta to je od kolega pa misli dat notr obratomer.

Mormo ?e mal pogledat.Hvala ti vseeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Montiranje obratomera
Napisano

Ima? ve? na?inov; pri mazdi ima? diagnostic box tam pa pin IG na katerega priklpi? ?ico za impulze, potem lahko ovije? lakirano bakreno ?ico okrog kabla za sve?ke pa ?e kak?na mo?nost je, lahko pa ima ?e do ?tevca pripeljan impulz. Mora? dobiti koga ki je to ?e delal.

Orginal ima ta avto zvezano na cin?pulo pa me zanima kako se vse skupaj zve?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.