Original mazdina platišča (rabljena 19") se da kupit tudi za 250-300€. Resda je olupljen lak, a to za mali denar rešiš. Gume pa moraš itak kupit v vsakem primeru.
Pol sm eno leto in pol delal v ajd sem imem 14km po regionalni, zdej delam 40km AC + regionalna. Premalo za dizla ampak ko sm avto kupoval je bilo prvotno mišljeno da bom v novi gorici delal še naprej.
Alex premontaža je, da daš stare gume iz platišča dol nove gume gor na platišče (+ centriranje) in gume na avto. Težko boš tole doma naredil brez stroja. Tole. kar ti opisuješ je pa previjačenje in itak narediš doma sam če imaš orodje.
Ja sam pač v originalu? Spred pod plastiko sta tweet pa srednjetonnec v vratih pa 16 ne? jaz morm pogledat če lahko popravim desno 16ko če ne bom pogledal kaj prot menjavi (cel sprednji sistem)
Prvi vtisi za kitajske gume so vredu, zdej ko se je riž spucal iz profila ven... Tišje kot prejšne, v suhem dobro, po mastni cesti(ko je ravno začelo padat) tudi lepo limajo. Če mi za ta denar zdržijo 3 sezone bom srečen.
Poročam kako bodo, vendar po prebranem nimam straha
Jih pa na njihovi uradni spletni strani ni navedenih zgleda so 2022 bile zadnje serije (sam imam isto DOT22) - mogoče kdo ve, katera guma je naslednjica?
Jst jutri peljem. Zna bit, da bo naslednjica izboljšana su4,.. mogoče su5
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolk ste vi smešni...ne kupiš avta in nimaš problemov, simple as that
Povezava za deljenje
Deli na druge strani