Mogoooče mal na grobo spucal,z ferosanom čez in splaknil,in dobro bo.
Prej k barvanje itd.,je šansa,da kupim nove radkaprne,k te so original še z leta 2006, in so tudi že boljse čase videle...moram malo počekirati,po koliko so🤔
Če so dobre ali original so pol cene alu feltn....
Se boš čudil,a sem jih enkrat že rihtal...čist do železa z fiberco,in z ferosanom in orng spral,z delavniškim fenom posušil...lepo z šmirglom čez in z nitro razmastil...naredil vrtiljak za feltne,orng z temeljno in črno prav za feltne...je tip mislil,da so nove,ko sem dal nove gume na njih...
Pol pa eno sezono je bilo ok,naslednjo pa že vse rjavo...😡
Če bi še kdaj to delal,bi dal speskati...pa še takrat dvomim,da bi kaj dlje zdržalo.
Bi moral dati prašno lakirati...torej orng zapečt...pol mogoče,da bi držalo par let🤔.
Sam se ne grem tega-ne dam toliko cvenka,k so radkapne čez.
Kot XL oznako misliš "extra load", torej pnevmatika z višjim indeksom nosilnosti?
Drugače pa hvala za info, vzeto na znanje! 💪
Letne Nfera SU4, ki sem jih imel, so imele to oznako. Pa so komaj zvozile dve sezoni oziroma 23-25.000 km.
Te Goodyearke ki jih imam sedaj, res nimajo XL oznake. Pomoje vseeno bolje vsaki dve leti nove Nexen, kot pa 4 leta iste Goodyear.
Bom pa malce menjal prihodnjič, imam Hankook in Kleber nagledano že za zimske gume drugo leto. Pa bom verjetno tudi letne vzel isto firmo. Mislim da si ravno ti hvalil zimske in sem si potem napisal v beležko da moram sprobat. Čeprav te Michelin alpin PA4 so res zakon, ampak je zakon tudi cena.
Ja na CX-30 imam Kleberce zimse, na 3ki sem pa imel Falken. Oboje so bile, ene so pa še dobre... 😉
Postal sem lastnik CX-60 PHEV in dokler ne uredim vseh papirjev bi bil vesel kakih koristnih informacij.
@Jest oz. ostali, ki imate tega orjaka, upam da mi boste lahko pomagali.
Predvsem bi zdaj moral v garaži bloka narediti še polnilnico (nekako ne bi montiral samo vtičnice) pa me zanima ali lahko krmilim polnjenje baterije preko avta na daljavo ali moram nabaviti tako polnilnico, ki mi omogoča "daljinsko upravljanje"?
Videl sem, da lahko v avtu nastavim čas začetka polnjenja (in verjetno tudi konca), ampak v praksi si zamiljam, kaj pa če si v nekem trenutku zaželim vklopiti polnjenje prej, kot je nastavljeno v avtu. Ali to lahko naredim na daljavo (naložil sem si app MyMazda) ali bom moral stopiti do avta in to urediti?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Še meni jehudo... 😢😔😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani