Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Ne me spominjat.

Me že zdaj boli pri srcu, ko morem nove kupit.

Še meni jehudo... 😢😔😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 33 minutami je Scr3am napisal:

Pa to je ze kar nekaj cajta. Ce imas M+S moras imeti snezinkico.

.... in simbol gora. :nevem:😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

Že dva,k tako mislita...

Mogoooče mal na grobo spucal,z ferosanom čez in splaknil,in dobro bo.

Prej k barvanje itd.,je šansa,da kupim nove radkaprne,k te so original še z leta 2006, in so tudi že boljse čase videle...moram malo počekirati,po koliko so🤔

Če so dobre ali original so pol cene alu feltn.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 29 minutami je skritikrt napisal:

Se boš čudil,a sem jih enkrat že rihtal...čist do železa z fiberco,in z ferosanom in orng spral,z delavniškim fenom posušil...lepo z šmirglom čez in z nitro razmastil...naredil vrtiljak za feltne,orng z temeljno in črno prav za feltne...je tip mislil,da so nove,ko sem dal nove gume na njih...

Pol pa eno sezono je bilo ok,naslednjo pa že vse rjavo...😡

Če bi še kdaj to delal,bi dal speskati...pa še takrat dvomim,da bi kaj dlje zdržalo.

Bi moral dati prašno lakirati...torej orng zapečt...pol mogoče,da bi držalo par let🤔.

Sam se ne grem tega-ne dam toliko cvenka,k so radkapne čez.

Bolj je važno,da so gume kvalitetne.

Jp, res je.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

Stare Continentalke dol,Semperitke gor.

Pri Svetek-u pravijo-"naslednji teden bo že norišnica"...lih taprav čas sem se še pomujal😃

IMG_20241011_141228.jpg

Joj, tele feltne so pa potrbne..🌈🪮

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 21 minutami je Jaka32 napisal:

Kot XL oznako misliš "extra load", torej pnevmatika z višjim indeksom nosilnosti? 

Drugače pa hvala za info, vzeto na znanje! 💪

Letne Nfera SU4, ki sem jih imel, so imele to oznako. Pa so komaj zvozile dve sezoni oziroma 23-25.000 km.

Te Goodyearke ki jih imam sedaj, res nimajo XL oznake. Pomoje vseeno bolje vsaki dve leti nove Nexen, kot pa 4 leta iste Goodyear.

Bom pa malce menjal prihodnjič, imam Hankook in Kleber nagledano že za zimske gume drugo leto. Pa bom verjetno tudi letne vzel isto firmo. Mislim da si ravno ti hvalil zimske in sem si potem napisal v beležko da moram sprobat. Čeprav te Michelin alpin PA4 so res zakon, ampak je zakon tudi cena.

Ja na CX-30 imam Kleberce zimse, na 3ki sem pa imel Falken. Oboje so bile, ene so pa še dobre... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Goodyerka verjetno nima ojačane bočnice (XL) pa je zato mehkejša in jo pobira po robovih, ponavadi zunanjem.... :nevem:

Dobro je vzeti XL gumo pa ni ponavadi problema. 😉Daš malo več kot za Nexenko in kupiš Falken, Hankook, Kumho ali kaj podobnega za cca 110-120€...😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Pa noben na forumu še ni ćez Holoba udaril? Čedalje tršo kožo mate... opetnajstil vas je za 60 centov.

To je takrat, ko gre dol.... 😂🤣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 48 minutami je MPero napisal:

Živjo vsem,

da oživim malo tole temo.

Postal sem lastnik CX-60 PHEV in dokler ne uredim vseh papirjev bi bil vesel kakih koristnih informacij.

@Jest oz. ostali, ki imate tega orjaka, upam da mi boste lahko pomagali.

Predvsem bi zdaj moral v garaži bloka narediti še polnilnico (nekako ne bi montiral samo vtičnice) pa me zanima ali lahko krmilim polnjenje baterije preko avta na daljavo ali moram nabaviti tako polnilnico, ki mi omogoča "daljinsko upravljanje"?

Videl sem, da lahko v avtu nastavim čas začetka polnjenja (in verjetno tudi konca), ampak v praksi si zamiljam, kaj pa če si v nekem trenutku zaželim vklopiti polnjenje prej, kot je nastavljeno v avtu. Ali to lahko naredim na daljavo (naložil sem si app MyMazda) ali bom moral stopiti do avta in to urediti?

Koliko km v praksi naredite na elektriko?

Lp

Pero

Srečno vožnjo,predvsem na elektriko.....👍🍀:zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

To sem jaz opazil tudi za letne, da bo šlo na knap 3 leta z njimi. Ampak so POL CENE MIŠELINK!

In v mokrem držijo isto dobro, zato se jih pa te testi izogibajo da bi jih reusal

Saj so bile pred par leti Nexenke na testu in so bile z Maxxis kar dobro ocenjene.... 👍Letne so dobre..... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je Brane napisal:

Te se niso še niti ohladile prav

Skozi okno poglej že po jeseni diši,do zime se bodo ohladile....😊😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Evo pravkar pripeljane iz močvirja na šajersko.... 😁

So ravno prav uležane in zanimivo od kje so.... 🤗Dobre bodo za Kio.... 😁😉

IMG_20240926_103046.jpg

IMG_20240926_103021.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 26 minutami je skritikrt napisal:

Res,da po testih nikoli niso bile med najboljšimi 4-5 tipi,predvsem zaradi povečane obrabe.

So pa za to špica po vodljivost,oprijemu itd...o ceni pa mislim,da ne rabim razlagati.

Res,da za večino voznikov niso dobra izbira,za "norce",ki delajo malo kilometrov pa lih taprave😄

A niso v zgornjem testu na drugem mestu in še kaki dve leti nazaj na 4tem🤗

Nexenke zimske pa mi je na službenem pobralo po robovih v 2mesecih cca 20kkm....🫣😵‍💫

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Tako, zimske gume Dunlop winter sport 5 dimenzije 225 40 18 za ProCeeda kuplene. Upam, da so res tako dobre kot jih eni hvalijo.🤔

Cena cca125€ kos.kar se mi zdi dobra cena :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda CX60
Napisano
pred 10 urami je astor napisal:

Katerega bi raje vzeli vi?

Tale je testni od Makome....   https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19937964&display=Mazda CX-60

Tale pa je pripeljan iz Švedske....  https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19218216&display=Mazda CX-60

Prosil bi za vaše mnenje, se bi pa verjetno oba dalo "scenkati" za kakšnega jurja.

Hvala za vaša mnenja in LP

Prvo... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.