A še kdo dvomi, da kombinacija BMW in KP tablice ni recept za nesrečo. Pa sej ne moreš verjet, kaj jim dogaja. Dejansko idioti, brez vozniškega znanja.
Mimogrede omenim, da sem pred lani od soseda na službeni avto dal za foro ene 6 let stare zimske gume ki so imele prevoženih 10k km in so šle po snegu in drugače bolje kot kake nove povprečne gume! Res pa je, da so bile vredu skladiščene👍
Tako, da tista fora, da so gume po 3-4 letih hin pri meni ne drži.
....ali pa v trgovino gum in zahteval nove gume oziroma kupnino. Izgleda, da je kvaliteta GY gum šla v maloro. Na srečo obstaja en kup drugih tudi dobrih gum. Z continental imam same dobre izkušnje. Danes jih dobim pa bomo videli, kake bodo čez štiri leta.
Bom pa mimogrede povprašal na GY, če se jim zdijo njihove gume kvalitetne.
Continental je itak najboljse kar sploh lahk dobis 🙂
To smo že enkrat ugotavljali, da ni neke logike, kateri modeli so to imeli. In kateri ne. Moja, narejena za nemški trg, letnik 2016, recimo ima temperaturo vode. 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pomoje se je pri letniku zmotu... taka kombinacija zunanjosti in notranjosti je bla leta 2015, pa mogoče začetek leta 2016
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani