Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 9 urami je Mraušk Mčk napisal:

Prosim če ne omenjaš Škode skupaj s Hunjadem.

Okusi so različni, tudi zame se jih ne sme omenjati v istem stavku (Hyundai so mi namreč zelo všečna vozila) :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Ahoi!

Bliža se nakup vinjete za 21. Ali so trenutno kakšne akcije, da se mi jo splača tam vzet?

(škoda da AMZS nima več tiste znižane cene za nas, člane). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 2 urama je Aless napisal:

In pol po forumu bereš kak so dizli slabi da baje vse crkuje 🙄

Glede na to, da je govora o alternatorju. Se pravi pri dizel motorju to NE more crknit, zlasti, ko je že bil predhodno poseg narejen na njemu in očitno slabo izvedeno delo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano
pred 28 minutami je Alex napisal:

Jaz sem tako zamenjal amortizerja na pralnem stroju. In čez dva meseca mi je začel puščati nekje odspodaj. Pa je šlo 45€ brez veze,ker sem moral kupit novega. V košarico. 😋

Veš kaj mi je zanimivo, da sem takrat kupil vse komplet gospodinjske stroje za opremo kuhinje - novogradnje in ta hladilnik (Whirlpool) je edina mašina, ki ni Gorenje, pa prow ta je guznila, hehe

nauk te zgodbe; KUPUJMO DOMAČE (od Kitajca, aka Hisense, hehe). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aleks, vi kar klikajte v košarice, če vam paše, meni namreč ne in ker sem sumil na okvaro termostikala, ta pa stane "kurckej", medtem ko sem dal za ta hladilnik 9 let nazaj dobesedno svojo celotno mesečno plačo, sem se odločil za popravilo. Stran ga še vedno lahko vržem, če mu krepne kaj bistvenega. Moj način :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ETIS servis gospodinjskih aparatov moram pohvalit, na Tržaški cesti v Ljubljani.

Zelo ugodno so mi popravili hladilnik Whirlpool (ki sem ga v Focusu karavanu tovoril in dal fotke na forum) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Sam nimam izkušnje s Pelkom ampak do sedaj same hvale tako,da sem razmišljal o servisu tam po 5ih letih garancije. Me prav zanima kaj bo komentiral @Z M A J.:whatever:

Ne bom nič komentiral, ker me ni bilo zraven in mi zadeva ni poznana, dejstvo je, da vsak zase ve kaj in kako ter si sam izbira kam bo vozil svoje vozilo ter koliko plačal. Največ šteje lastna izkušnja, to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kris, sem prej gledal se ena prodaja črna in to na PTUJU, za 2800, no saj si verjetno že gledal Avtonet?

Tale mi je pa folija noro všeč na tej ND-jki :)

1025676.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda MX-5 G160 Revolution Top Navi, letnik:2016,18900 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervoar za gorivo
Napisano
pred 44 minutami je Nejc1986 napisal:

Tudi sam sem že v parih navodilih za uporabo zasledil,da naj bi rezerva zadoščala za cca 100km. Na xsari je rezerva mislimda 8litrov,na službenem kombiju 15L. 

Sam sem opazil,da doseg dokaj enakomerno pada in ko pade na recimo 60km, začne na1x kazati doseg 0km. Rekord imam , ko sem natankal 76l v 80l tank. Ni bil lušten filing.

Sicer pa ni to za prakticirati, saj zna benz pumpa delati na pol na suho.

Na način vožnje s skrajnim robom rezerve (z glavnino vožnje na avtoplin), sem "hinrihtov" bencinsko črpalko na prejšnjem karavanu BMW. Enostavno se je preveč pregrevala, noter pa vedno kurckej bencina in se mi je posledično oddolžila s "crknjot mašinist" (vsaka šola nekaj stane), zdaj imam ob vožnji na LPG vedno bencina med 1/4 in polovico, klinc pa lučke za rezervo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Za tole mega-familijo po kmalu niti avtobus ne bo več zadost, kaj šele najti terenca zanje, hehe

e56f2f49d2b47d591eef_62481313.jpg?v=19af
WWW.24UR.COM

Zakonca iz zvezne države Michigan sta se skoraj tri desetletja po rojstvu prvega otroka končno razveselila deklice Maggie Jayne. Poleg staršev se je deklice razveselilo tudi njenih 14 bratov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

in cene goriv  kar padajo in padajo... pepel je že pripravljen? 🤗

Pripravljen in varčujemo z njim, da te bomo z njim zasuli, ko začnejo cene fajn naraščati, hehe

(trenutno ni neke bojazni, saj se svet nahaja pred novo veliko recesijo in temu primerne cene nafte)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.