In pol po forumu bereš kak so dizli slabi da baje vse crkuje 🙄
Glede na to, da je govora o alternatorju. Se pravi pri dizel motorju to NE more crknit, zlasti, ko je že bil predhodno poseg narejen na njemu in očitno slabo izvedeno delo?
Jaz sem tako zamenjal amortizerja na pralnem stroju. In čez dva meseca mi je začel puščati nekje odspodaj. Pa je šlo 45€ brez veze,ker sem moral kupit novega. V košarico. 😋
Veš kaj mi je zanimivo, da sem takrat kupil vse komplet gospodinjske stroje za opremo kuhinje - novogradnje in ta hladilnik (Whirlpool) je edina mašina, ki ni Gorenje, pa prow ta je guznila, hehe
nauk te zgodbe; KUPUJMO DOMAČE (od Kitajca, aka Hisense, hehe).
Aleks, vi kar klikajte v košarice, če vam paše, meni namreč ne in ker sem sumil na okvaro termostikala, ta pa stane "kurckej", medtem ko sem dal za ta hladilnik 9 let nazaj dobesedno svojo celotno mesečno plačo, sem se odločil za popravilo. Stran ga še vedno lahko vržem, če mu krepne kaj bistvenega. Moj način
Sam nimam izkušnje s Pelkom ampak do sedaj same hvale tako,da sem razmišljal o servisu tam po 5ih letih garancije. Me prav zanima kaj bo komentiral @Z M A J.
Ne bom nič komentiral, ker me ni bilo zraven in mi zadeva ni poznana, dejstvo je, da vsak zase ve kaj in kako ter si sam izbira kam bo vozil svoje vozilo ter koliko plačal. Največ šteje lastna izkušnja, to je to.
Mojster Oblak (Pelkov sosed Lak Tom d.o.o.) mi je dobro namešal metalik barvo za karavanko in odlično zadel odtenek. Pohvala za tega ličarskega mojstra!
Tudi sam sem že v parih navodilih za uporabo zasledil,da naj bi rezerva zadoščala za cca 100km. Na xsari je rezerva mislimda 8litrov,na službenem kombiju 15L.
Sam sem opazil,da doseg dokaj enakomerno pada in ko pade na recimo 60km, začne na1x kazati doseg 0km. Rekord imam , ko sem natankal 76l v 80l tank. Ni bil lušten filing.
Sicer pa ni to za prakticirati, saj zna benz pumpa delati na pol na suho.
Na način vožnje s skrajnim robom rezerve (z glavnino vožnje na avtoplin), sem "hinrihtov" bencinsko črpalko na prejšnjem karavanu BMW. Enostavno se je preveč pregrevala, noter pa vedno kurckej bencina in se mi je posledično oddolžila s "crknjot mašinist" (vsaka šola nekaj stane), zdaj imam ob vožnji na LPG vedno bencina med 1/4 in polovico, klinc pa lučke za rezervo
Zakonca iz zvezne države Michigan sta se skoraj tri desetletja po rojstvu prvega otroka končno razveselila deklice Maggie Jayne. Poleg staršev se je deklice razveselilo tudi njenih 14 bratov.
Looking for the Porsche 356 of your dreams? There are currently 114 Porsche 356 cars as well as thousands of other iconic classic and collectors cars for sale on Classic Driver.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sneh kida, saj je na višini 965m nadmorske
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani