ker mi ni noben odgovoru v eni temi kjer sm vpra?ala,..sm zdj obsojena na to da odprem novo temo
vem da ste pisal, da pri dizlih teli potovalni ?aronalniki niso to?ni,..in da jih je par clo ostal na cesti s praznim tankom,..in da naj bi vedno blo ?e ene 200km "fore"
No in ker je moja najhuj?a no?na mora, da bi ostala kje usa zgublena me zanima kok je res na tem,..
ker grem vedno ful prej tankat,..oz vedno tko da mi ka?e da mam ?e min. 200km,..ampak,..tlele se zdj za?ne moja dilema,..
Primer:
PR ka?e da mam ?e 200km,..porabo ka?e 6,4l,..tankam vedno do fulla,..ma nikol ne gre notr ve? kukr 52l,..tank naj bi pa biu za 64l,..
Torej po moji blond logiki je to ?udo tehnike dokaj to?no?
me pa ?e neki ful zanima glede teh ra?unalnikov...ne vem kje tlele sm prebrala, da naj pr dizlih to neb blo to?no in da je bol? da pusti? 200km za rezervo, ker naj bi mal lagal :ne vem:
nazadnje k sm ?la tankat mi je kazal, da mam ?e za 170km, notr je ?lo pa 51l,..pol zadeva je kolkr tolk to?na al kako? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kaj vemo? :ne vem:
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani