Skoči na vsebino
Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Evo lihkar se vrnil iz nove gorice.... morem re?t da me AC Vipava- Gorica vedno "prepri?a" da morem stisnit... in ?e preden za zavedam letim 200.... <_<

Kakorkoli.... danes mi je za?elo trest bremze.... sem precej konkretno mogu stisnit bremzo iz 210km/h na 80km/h...... :blink:

So mogo?e plo??ice fu? al so se sam pregrele????

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Nov radio
Napisano

Ne kape dol dajat, se bo? ?e bolj prehladil. :P

S cajtom sem bolj na tesno, sam se bova ?e dobila, lahko pa uleti? v ?k.Loko ??? B)

Danes sem kot ro?ica... finally.... :mi pijemoo: :ouje:

Ej drugi teden se pa mogo?e res oglasim v hribih.... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Nov radio
Napisano

Sucker?ek moj.... :P

Ka si ti noooor... ti je kon?no uspelo izpeljat.... kapo doooool.....

Sej bi pri?el... sam me je prepih sunil do dna.... <_<

Kdaj pride? v lj da greva na kavo in da dam strokovno oceno tvojega izdelka????? :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Nov radio
Napisano

Na tem forumu se ?al ?e nobeden ni lotil take "drasti?ne" predelave.... razen tiste plastike ki pa ti ni v?e?-...

Zadnji? mi je omenil Primo? (Big Bang) da se baje da to nardit ker ravnokar predeluje eno 6ko...

Najbolje da se oglasi? do njega pa vpra?a?...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU plati??a za Mazdo 6
Napisano

Ciao,

?e je to cena za vsa 4 plati??a... kupi TAKOJ!!! ?e pa je to cena za posamezno plati??e pa i??i naprej....

Ra?unaj da dobi? relativno dobra plati??a 17'' za cca. 30k sit na komad.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 sklopka
Napisano

Tihi mogo?e te lahko potola?i dejstvo da imajo grooozno velike probleme tudi avti ki so vredni 10mio + sit.....

DEjstvo je da so avti postali potro?ni materjal.... in jih ne delajo ve? tako kot so jih enkrat.... ker ?e nebi bilo problemom z njimi, bi lahko avtomobilska industrija propadla....

Kakorkoli.... upam da re?i? ?imprej problem...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 sklopka
Napisano

VVcasih se mi zdi, da ni dobro dimenzionirana, ker pri vecjih obremenitvah (sneg pa klanec) zacne smrdet.

A ma torej nisem edini ki mi sklopka dostikrat zasmrdi..... in to tako zasmrdi da morem vsa okna odpret... prokleta gnila jaj?ka.... <_<

Labisan..... zakaj to???

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 sklopka
Napisano

Zdravo !

To je moje prvo pisanje na forumu kot lastnik M6 TE l. 2002. Ta avto sem kupil pred tremi meseci pa me dragi mazda?i zanima nekaj stvari, ki jih ne pogruntam-skapiram sam, ?eprav nisem ve? ravno fri?n voznik.

Najbolj me moti sklopka ne vem ali imate tudi vi take izku?nje kot bi bila ?e skurjena, avto pa ima prev?enih 60

Je pri moji 3ki podobna zadeva... in sem mislu da je ?la sklopka..... sam o?itno imajo te mazde tako na?timano.... n? skbet.... sam pelji naprej...

JAz sem stestiral ?e 3 druge 3ke pa je zadeva ista.... tako da mislim da ni razloga za preplah...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beton na avtu....
Napisano

Ok banda....spet mam upra?anje za kolegico....

In sicer.... sosed ji je po avtu, po boku po?pri?al z malto oziroma z betonom.....

Zdej me pa zanima s ?im se da to odstranit dol brez da po?koduje? lak..... je mo?no??

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Megalene..... porka motorka... ?e moja ve? rabi kot mazda od hudi?a... uff.... trenutno povpre?je 4 tankov je nekje 9,7... <_<

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barabe na delu
Napisano

OO fuck.. grdo.-... kot da bi en s topom stisnu noter... prste treba sekat komu,....

Boglej zdej malo po malih oglasih kdo prodaja te kose.. mogo?e kaj najde?..

Upam da si imel kasko priti kraji.... <_<

LP daVid

Edit....

Kaj nebi blo la?je prerezat platneno streho kot da razturat pleh??? :o

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja formula 1 za zelenice je degustirala aceton. Pri tem ni ?utila nobenih prebavnih motenj. Dobila je 1,5 ml acetona na liter dizla. Njen motor Yanmar 20KS je v 3 urni preizku?nji deloval brez te?av. Pri takem preizkusu lahko govorimo samo o vtisih, saj porabo goriva ni mogo?e precizno izmeriti in jo primerjati z prej?njo. Torej vtis je, da motor dobro deluje in, da mogo?e celo malo manj dimi. Pri tem traktor?ku lahko govorimo o opaznem dimljenju zgolj pri nagli pove?ani obremenitvi, ko malo pokadi iz auspuha. Taka obremenitev se pojavlja pri zagonu rotacijske kose. Ker gre za nianse pri razlikah "pred in po" uporabi, lahko zgolj navedem vtis, da mogo?e malo manj zadimi in, da je motor (mogo?e) nekoliko bolj ?ivahen, kot pri tisti pija?i, ki "ti da krila", pa ne ve? ali je to zaradi tega, ker ti se tako zdi, ali je res.

Preizkusil bom tudi na starem Briksu na spo?tljivo stari husqvarni, prav tako za trate. Ne pri?akujem nobenih te?av z delovanjem motorja, saj so bencinci manj ob?utljivi od dizlov (v pogledu mazalnih lastnosti goriva).

Koncentracije pa so nekoliko druga?ne od tistih, ki jih je nekdo navedel zgoraj. Izra?unal sem jih na podlagi priporo?il ameri?kih uporabnikov acetona. Tam so navedene, kot najbolj priporo?ljive koncentracije 2 oz(un?e) za dizel in 3 oz za bencin na 10 galon, kar znese pribli?no 1,5 ml/l za dizel in 2,3 ml/l za bencin. Tam uporabniki priporo?ajo testiranje razli?nih koncentracij, tako, da se pride do najugodnej?ega razmerja.

post-483-1158148165.jpg

Zelo vredu sirius..... torej bo poskus hmal vreden za preizku?njo na pravem avtu..... ?eprav sem ?e vedno malo skepti?en glede tega.... <_<

Kakorkoli..... :respect:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehanik v Ljubljani
Napisano

Sej to?no ta serija Alf... torej 33 in 75 je nardila ?talo temu koncernu... in zarati teh ima DANES alfa tak status kot ga ima... ?eprav so se precej izbolj?ali od takrat.... :prstgor:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Glede na to, da neke velike ?kode v tako malih koncentracijah (osebno mnenje) ne more biti, sem se odlo?il za preizkus, najprej na dizel traktor?ku za ko?enje zelenic in bencinski kosilnici. Preizkus se bo za?el, ko bo trava dovolj narasla.

to sem tudi sam razmi?ljal da bi naredil na 2 taktni kosilnici..... no ker si se pa ?e ti spravil.... in ker vem da malo bolj?e pozna? to podro?je od mene... in ker vem da bo? podal "pravo" mnenje... ti prepustim preiskus....

?akam na rezultate... :prstgor:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.