Skoči na vsebino
Mazda maja rekordno
Napisano

Slovenskemu zastopniku za vozila Mazda, MMS d.o.o. iz Ljubljane, je v mesecu maju uspela rekordna prodaja, saj je bilo registriranih kar 142 osebnih vozil. To pomeni, da so osvojili skoraj 2,5 % slovenskega trga, kar je najbolj?i mese?ni rezultat v zgodovini prodaje Mazde v Sloveniji. V primerjavi z lanskim majem so tako prodali za 42 % ve? in se tako uvrstili v sam vrh tistih, ki so v maju prodajali bolje kot lani.

K odli?ni majski prodaji so najve? prispevali atraktivni modeli, predvsem mazda3, ki je sedaj v zadostnih koli?inah na voljo tudi v dizelski izvedenki, in akcija financiranja nakupa "Dve leti zastonj" za modele Mazda2, Mazda3, Mazda6 in B2500. Prodaja z odlo?enim pla?ilom polovice vrednosti vozila za dve leti, ki vzbuja izredno zanimanje, bo trajala le ?e do konca meseca junija.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na letosnjem ADAC-ovem testu se ja zanesljivost Mazdinih vozil se povspela. Mazda 6 je v Nemciji najbolj zanesljiv avtomobil srednjega razreda. Na tretjem mestu je stara dobra Mazda 626. V razredu eno in velikoprostorci je odlicna druga Mazda Premacy. Pa tudi Mazda 323 in MX-5 se ne data - cetrto mesto v nizjem srednjem oziroma sportnem razredu.

Lastniki Mazd ste lahko ponosni.

post-9-1116330798.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj Sem Vozil - Nagrada 5.000 Sit
Napisano

Se to sem pozabil povedat. Te tanke T55, ki smo jih vozili mi (takrat se vojaski obvezniki) v Pivki, so umaknili iz redne oborozitve SV. Samo moj tank z oznako 10224 stoji tam kot spomin na dobre stare case...Zakaj?

Verjetno ker sem ga med sluzenjem vojaskega roka mal sam modific...

No ce ste pogledal zgornjo fotko armaturke vidite da so napisi v ruscini in cirilici!

Jaz sem to prevedel v slo in zamenjal napise.

Ce bo koga zaneslo na dan odprtih vrat v vojasnico Pivka in videl zadnjega T55 - 10224 naj ve, da je to bil tank od 323F.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pejt ti u :angry: ...Zdaj si mi vse veselje vzel :( . Sm mislu da se bom smeju en cajt ... Ne bi smel napisat da je Rus,a ne? Bik. Vseeno pa torstorm-u svaka cast. A prides v nedeljo v MS? Da poravnam racune.

No bil sem voznik tanka T-55. Karakteristike motorja:

Tip: V12 diesel - stiritaktni

Prost: 40.000 ccm3

Moc: 580 KM

Max hitr: 50 Km/h

Navor: 2500 Nm

Teza: 37 Ton

Poraba: 200-300 l

Ko si pa to zakurblu se je zemlja stresla. Wild thing. Pa zanj ni blo ovir. Sem smreke podiru k slamo. Smo se po Pocku ganjal k hudic. Nepozabno V12-dizel vozit. Hudo. Ne mors verjet. Pa kle ni nobene servo-hidravlike za pomo? pri voznji. Dostikrat si moral saltati z obema rokama za pomoc pa se nogo upret. Se danes se mi kolca po njem.... ******

post-9-1115965583.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste vozili pred Mazdo
Napisano

Ups, sem pozabil na se en hud stroj.

Ampak to je ze nov topic. Preveri v Splosna debata -> Kaj sem vozil - nagrada za 5kSIT. Se splaca ce mas kej pojma...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo tko. Kdor ugane kaj sem vozil dobi 5kSIT. Brez zajebancije....

Povem pa samo toliko:

Je Ruske izdelave, letnik 62, dizel s stiriventilsko tehniko :blink: opa.

No, da vas vidim junake.... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.