Bej? stran od ZM. Sam to bom reku. Drga? sm biu pa ene 3 leta na Generali - meu 2 parkplaca BP, Prej sm biu na AS, popolnoma brez te?av, zdaj sem pa na 3glavu pa ?e nisem meu ?kode.... Mel smo pa na drugem avtu 2x parklplac pa je blo BP.
Glej takole ti povem... Crkne en xenon pa ma? stro?ek povrnjen
Sicer ?e bi hotel od za?etka tako garancijo brezpla?no bi ?lovek moral zaviti v KIA salone tako, da vsekakor je tole dobrodo?la novost, ker za moj ob?utek je tri letna garancija kar malo kratka. Saj lahko, da se ni? ne zgodi pa si denar fuknil v prazno ampak ?e pa se je pa to v redu nalo?ba.
Mah sej kasko zavarovanje tud pla?ujemo pa vsi upamo, da ga nikoli ne bomo rabili in to?no to je s tem podalj?anjem garancije.
?lovek mogo?e la?je spi pa ?e, ?e avto pred petim letom starosti prodaja? in pove?, da je ?e v garanciji sem 100%, da tistih 500? dobi? notri napram tistemu, ki je ?e izven garancije.
Se strinjam s tabo. Ampak kokr sem bil jaz obve??en s strani tipa z radioaktivno slikco, ti xenona ne bojo priznali. Smola....
Hmm kaj tocno pa v praksi sploh vkljucuje garancija?
Ti bo crknil xenon pa bodo rekli da je to potrosna roba. Al ne? Al spet kokr se bos skregu?
Edino kar so meni menjali v garanciji pri stari mazdi je bil motorcek za nastavitev visine sprednjih luci - baje je bila neka napaka. To, da so tresli diski so bile pa krive luze na cesti. Kar je bila garancija od tega je bilo struzenje, kar je verjetno samo zmanjsalo zivljensko dobo.
Evo se strinjam. ?ist odvisno od tega kok se jim pusti?, jasno. Zdej pa a se ti da prerekat al pa ne, je pa od ?loveka do ?loveka.
Se mi je zdelo da ne vidim tipke za gretje :=) smola.
Zakaj imajo vse italijanske enako pa ne vem. Jaz osebno italjanom ?e na splo?no ne zaupam. ?e dam italjanu roko, vedno potem pre?tejem, ?e imam ?e vse prste. Seveda ko mi jih uspe skopat ven iz briljantine
Kaka razlika v ceni ampak spet tistih 80kkm in nekaj ?ez. Kako to, da imajo vse Italijanke to?no iste kilometre? Kaj a se pri teh kilometrih poslovni najemi izte?ejo al pa so prirejeni kilometrski ?tevci :ne vem:
Gretja sede?ev pa nima (ni tipke in tudi ta tip oblazinjenja ni imel gretja sede?ev).
Hja jaz sicer nisem poznavalec, ampak sm pa sli?u da ima od kolegice stric identi?no oblazinjenje pa da ima gretje tko da zdaj ne vem. Ni?, pogledat bo treba it.
Ni nujno da je fora... Vpra?anje je, ?e bo v tistih nadaljnih dveh letih crknilo tolk stvari, da se ti spla?a bolj pla?at 500 eur kot nabavit tiste kose. Kaj in kako bo (?e bo) crknilo je pa itak vedno gambling.
Pa si probu zbijat kaj ceno, ker neki bi se sigurno ?e dal, glede na to, da se ?e tolk ?asa prodaja, sem pa avto vidu v ?ivo, pa zgleda zelo ohranjen.
Ohranjen gor ali dol, ostali so ve?inoma okol 10k? ali celo pod 10. Tale ?ip za 15 KM in mal druga?ne felge k btw sploh niso lepe mi niso vredne tok. In ne, nisem zbijal, ker taki pacienti ti ponavadi za?nejo: ja ene 100? bi se pa dal zmenit in nimam jaz ?asa za take bleferje. za 3 jurje je pa ne bom nikoli zbil. Se spomnim primera v servisu, ki ga ne bom imenoval je bla ista scena ko sem jaz avto kupoval. No potem sem ?el ponjga v Nem?ijo, pri?paral pri enakem letniku ve? kot jurja, pridobil pa kup opreme (xenon, bose, karavan pa ?e bi lahko na?teval)....
Ne vem a je to kaka politika umetnega navijanja cene rabljenih al kaj.. Ker ?e se res najde pacient ki to kupi, potem je mal nor al pa totalno neuk.
tole morda zanima mojo kolegico.. Avto je ?a lep ?as na avtonetu, ne vem zakaj se ne proda. A kdo pozna to Mazdo in je vredna nakupa al ne? Meni osebno je mamljiva enoletna garancija, odbija pa me ?iptuning....
Hmm mal je smesn, men na stari mazdi niso nikoli kaksnega sw-ja upgrejdal. Vsaj pohvalili se niso. Res je cudno, da moras pri tako dragih servisih se vedno teziti za vsako stvar. Kaj, naj jih na vsakem servisu sprasujem ce je kaksen windows update in ce so ga dali gor?
Nikakor. ?e bo? spra?eval bodo po liniji najmanj?ega odpora rekli da ga ni. Re?t mora? da ve? da je in da naj ga nalo?jo. Tko je. ?al.
Sem mel danes ravno servis pri 40000.
So mi ponudili dodatno garancijo 5 let oz. 150000 km. Cena 490 evrov, kar se mi niti ne zdi pretirano.
Zanimivo bi bilo vpra?ati koliko to podalj?anje stane v Nem?iji, Avstriji..... Po mojem manj. Kar je tud jasno glede na pla?e pri nas k so tolk ve?je kot v tujin
Hja.... rad imam ?ist avto to dr?i, ampak perem pa ?e je ?as. Enkrat na 14 dni ali tri tedne. Kakih posebnih ?istil nimam. Nek ?ampon od Sonaxa. Nad mr?e? se spravljam z namakanjem (avto je ves ?as pucanja lepo namo?en ,da se l?imve? odmo?i in operem vmes vse ostalo) kar pa res no?e stran pa kaj drugega kot dobri stari MEGLIO. Su?enje s sle?enim jelenom, notranjost s sesalcem in vla?no krpo.
Hja glede na vso sranje ki se pojavlja... se ?lovek vpra?a kaj se dejansko spla?a. Pla?at za garancijo tidstih verjetno 500 do 800 ? in potem ?e drage servise.... V kon?ni fazi, kako pa bo? delal servise doma? Material ?e kupi?, kdo bo pa upgrade za SW delal? Kdo bo preko testerja ?obe nastavljal? Kdo bo ra?unalnik resetiral? Potem je pajok ko ?obe spu??ajo in je avto kriv da riba in tko naprej pa nazaj.
Mislim, da je petrol ?e veliko dosegel z tem Ultimax ?e samo na tem forumu so dobili nekaj strank ki bojo probal pa ?e na veliko se o njih govori
S polno pi*do je lahko srat, je moj ata zmer govoru. Kaj pa je njim kupit reklamo v najdra?jem in najbolj gledanem ?asu? Mala malica, pravi o?i pujs. Ljudje smo kot srake. Greomo tja kjer se sveti
Jaz bom tudi poskusil tole. Samo da tanko od OMW-ja skurim . Pri prej?njem OMW tanku je bil izra?un porabe 6,39l..Se mi zdi kar dober rezultat za 1.6 tone te?ak traktor z DPF-jem.
Po?teno... jaz, odkar se vzim med 140 in 150 po AC ne pridem pod 7. Ki?ta po?re?na
Bol? bi se blo skrit za prvi mad?arski kamion, nastavt tempomat na 89 al kolk se vozjo pa u?ivat.... ampak to je prete?ko za ego, za zgubljen ?as, za kaj vem kaj ?e vse
Pa k sem glih Agip omenu bom pa ?e mal ga skurcal in sicer v BTC-ju imajo ?isto pri tleh pol metra okrog nosilnega stebra pr?vasano debelo kovinsko cev katero pri izstopanju iz avta ne vidi? in jo obvezno butne? z vrati, ?e nisi previden. ?e ?e mora biti tam ta kovinska cev, ja pizda jim materna, a se jo res ne da s kako peno sam mal oblo?it ali jih res tolk boli kurac za stranke, da si avte obutajo.
Druga zadeva je pi?tola, ki ni ustavla na koncu ampak je gorivo ?pricnilo iz avta. Ok, se zgodi si re?em in i??em papirne brisa?ke, ki jih ni bilo nikjer. Na nobenem od to?ilnih mest. ?e dobro, da imam pri sebi vedno kak rob?ek. Prodajalko nato vpra?am zakaj nimajo papirnih brisa?k? Odgovor je bil najprej "a jih ni?" (ja ?e bi ble ne bi spra?eval :ne vem: ). Nato ji re?em, da jih ni na nobenem to?ilnem mestu pa mi odgovori, da jih je itak mislila prinest.
No no Boss, si se pa razpi... ja sej te ?ist razumem tud jest bi popenil ?e bi po?prical pol avta. Verjetno bi celo probal zdilat pranje (sej majo Agipi pralnice zraven, a ne?) No vsekakor bi rekel, da je pi?tola bila smola, tisti ror pa tud mene moti za znoret. Italijani pa?.... Jst pa tud zase priznam ,da mi je vse ul, da le ni PETROL.
Mene drga? Petrol ni videl od tiste afere z Renaulti dalje (ko je pocrkalo ne vem koliko DCIjev ki so imeli gorivo s Petrola), torej cca 4 do 5 let. Najraj?i imam MOL, a mi je na ?alost iz poti, tako da sem pristal na OMV..... Kaj pa vem. Tud nad Agipom nimam do sedaj pripomb. Po mojem je mel Boss smolo.
Po mojem je spet neka fora v stilu sprint diesel.... nekiaj zlijejo notr (al a tud ne) pa delajo reklamo....
Matr sm res en lenuh. Ok ok, ste me preprical.... bom dau tiste 100?, pa bo mir. Sej glede na to, da mam letnik 2007 racunam, da ne bo treba delat predelav.
Ceprav me mika ponudba YavarYe X6V6 ker sem mu itak dolzan pivo, hehe....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bej? stran od ZM. Sam to bom reku. Drga? sm biu pa ene 3 leta na Generali - meu 2 parkplaca BP, Prej sm biu na AS, popolnoma brez te?av, zdaj sem pa na 3glavu pa ?e nisem meu ?kode.... Mel smo pa na drugem avtu 2x parklplac pa je blo BP.
Have a nice and productive day!
Your future depends on it.
Your LIFE… depends on it.
A Klokateer...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani