Skoči na vsebino
Mazdino dirkali??e
Napisano

Ok mene vem zakaj je dal prvo uro na cesto, ker sem doma ?e pridno vozil naokoli pa je videl, da ve? ali manj bo ?lo brez te?av tudi na cesti.

He he,pri meni blo isto. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reklama tega foruma
Napisano

Za nalepko se obrni na na?ega majstra Yavarja,pod nickom YavaryeX6V6! ;) Tuning kluba nimamo,samo tu pa tam kako tuning gara?o. :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdino dirkali??e
Napisano

Qwerty,od vseh dirka?kih iger,ki si jih na?tel,ni nobene "prave" dirka?ine,same arkade. :whatever: ?e ho?e? res se pribli?at pravemu dirkanju,si nabavi GTR 2,GT Legends ali Live for speed od cestnega dirkanja,?e pa ma? raje rally,pa je obvezen Richard Burns Rally. :bravo: Evo,to so prave dirka?ine,ne pa ostali ?morn,pri katerem se pri 300 km/h zaleti? v steno,pa se pol normalno dalje pelje?...... :ne vem: Probaj,ne bo ti ?al,?e bi rad pravo dirkanje,samo je pa res,da za te ?pile je pa volan obvezen. ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Realna poraba njegove 6ke je ve?ja,kot pri moji. :P Sploh,ker ma Komar ve?ji del mestno vo?njo,jaz pa ve?ji del primestno. ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Hmmm,ki je zaj Kaalman?? Me je najprej izzval,pol pa spizdo...... :P;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

saj vem, da bo? tole razumel kot provokacijo.. ampak tebi je RX-8 na za?etku tudi 8-10 pil... ;)

Ni provokacija,samo nikoli nisn reko,da mi je RX8 ?rla 8-10 litrov..... <_< Vedno sn govoril o porabi med 11.5 in 12.5 litrov. :whatever:

vem pa, da s 140KM avtom ki tehta 1.5 tone delno nalo?en, mora? vozit kot po jajcih, da dose?e? 7.4 litre...

To pa ni res,zagotovo lahko doka?em,?e bo? le dovolj vztrajen,da se bo? kake 2-3 tedne skoz z mano vozo okoli. :P:lol: Je pa res,da je tudi mene poraba pozitivno presenetla.Sploh,ko sn pri?o z morja in ?e takrat mel "samo" 8.4 l porabe,pa skozi v bistvu AC in nalo?en avto do fula. Pa da ne bo? ki mislo,da sn pol?ji ?ofer. Vpra?aj Bobija kolko smo peljali v soboto v Celje. ;) Aja,pa da te popravim-147 KM ma avtek. :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jp,pa ?e gleda?,da so na 24h LeMansa ?e zmagali! :bravo:

Ampak vseeno,bencin je zakon. :P

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

To?no tako.Mislim,da se vsi odgovori na tvoja vpra?anja skrivajo v tej temi,samo prebrat je treba vso. ;)

Pa dobrodo?el. :bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

p/s: povej, kolk bo? meu realno porabo po mestu !

?zmeden? Kak to misli??? To je poraba vo?nje na ?iht+mestna+kratke razdalje v doma?em kraju+nekaj AC v?eraj v Celje,skratka kombinirana vo?nja. ;)

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo,prvi tank z 6ko,po morju.Poraba pa 7,4 ! :bravo: Me je prav preseneto ta avtek z porabo,seveda pozitivno. :jupiii:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7
Napisano

Uaaaaaaaaaaaaa,svetovna! :rispekt::bravo:

Ti?a vun!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.