Skoči na vsebino
EUROSONG 2007
Napisano

Men je bla npr Magyaroszag muzika u?e?, ful je blo u stilu Sindi Loupr in ta mi odgovarja, vrjetn pa s tem ni bla lih najbl Evrovizijska! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zdele z Agip benzom sm makino spravu na 7.9, pa jo nism ?paru, zadn tank podobne vo?nje z super100 pa sm mev 8.6, tko da zdej loh da je biv to sam naklju?je, no bomo vidl, morm ?e par tankov testirat! :D:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

A je kdo poslu?al "muziko" od Izraela, ki so itak vn padla ?e na kvalifikacijah, ko so neke 3 maharad?e skakale po odru, skratka ni?emur podobno! :D:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Tale Evrosong scena je totalna politika, vsi sosedom potalajo pike, no razn k?na relacija Gr?ija - Turkija pa ?e kaka Albanija in kdo mogo?e! <_<

Kva ma to pol veze z musko! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Kalibra za mamo - sli? se dobr! :vesel::P

Probej najprej pelat voz, pa pol vid? kako in kaj, nekterih ludi niti ne mot tok da nima klime! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Boss, ja tistga tvojga golfanja se spomnem! <_<:hohoho:

Cev tank 5,85 to je :rispekt:

Sam fora je k tvingl ni dizl, no pa max hitrost k jo je kazu tekom vo?nje je bla po klancu dol 191, realno pa mislm da 179! :D

Skratka voz me je navdu?u, predvsm pa to da je bla vrjetnost da mi kej guzne mogo?e 1 %, glede na to da je prakti?no nov, z mazdurino pa pitaj boga kva bi se mi vse umes dogajal, dokler jo ?e nimam preve? stestirane! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Tvingl mi je kuru na relaciji LJ - Mali Lo?inj in nazaj 5,7, s tem da je bla skoz pr?gana klima in vo?nja precej mu?ka, se prav da nismo oviral nikogar! <_<:rispekt::ljubezen:

To je prava poraba, zdej ne vem kko mazdarijo na tak nivo ?eje navadt! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa morm it zdej en dan tankat, pa da vidm ?e je u teh dneh na relaciji tvingo kej mn ?ru kt mazdurina po mestu! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

Rok kulku te je pr?u tvingo reg., a si se kej pogaju za ceno in pr keri firmi si uzev zavarvajne! :ne vem:

Aja za tiste k ?e ne vejo, tvingo bo moj voz za na Mali Lo?inj, da bo stari miksr mav po?ivu, tko da sm gorak na tvingota! :ljubezen::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

U?eri sm vidu reklamo ko tut Grawe reklamira kao da so najcenej?i! :ne vem:

?eprov Grave po primorsko ne pomen n? dobrga, neki podobnga kot bala al pa ?kifo, tko da zdej sm res u dilemi ?e je kul z njimi poslovat! :ne vem: :hohoho::whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

No bom u naslednem tanku poskusu to zadev?no pa da vidmo - itak me bo najbr? prej presenetu prazn kestl in bo treba tankat kjerkol bo ?ansa! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

registracija in tehnicni pregled
Napisano

Kar se tehni?nga ti?e, ?e kdo rab, mu dam en kupon za ?pan center na Brezovci, pa bo mev 8 ojrov cnej, pa da nav pomote zadevo ?enkam, k nimam kej s tem kuponom po?et! :danzoman:

No ?e kdo rab nej se javi, ?kodvat ne more! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa sm porabo spravu na 7.9! :danzoman:

Zdej se baje spet spla?a it k Agipu, tko da morm ?e to probat, a kdo kej tanka zadne cajte pr njih! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.