Zdele z Agip benzom sm makino spravu na 7.9, pa jo nism ?paru, zadn tank podobne vo?nje z super100 pa sm mev 8.6, tko da zdej loh da je biv to sam naklju?je, no bomo vidl, morm ?e par tankov testirat!
Sam fora je k tvingl ni dizl, no pa max hitrost k jo je kazu tekom vo?nje je bla po klancu dol 191, realno pa mislm da 179!
Skratka voz me je navdu?u, predvsm pa to da je bla vrjetnost da mi kej guzne mogo?e 1 %, glede na to da je prakti?no nov, z mazdurino pa pitaj boga kva bi se mi vse umes dogajal, dokler jo ?e nimam preve? stestirane!
Tvingl mi je kuru na relaciji LJ - Mali Lo?inj in nazaj 5,7, s tem da je bla skoz pr?gana klima in vo?nja precej mu?ka, se prav da nismo oviral nikogar!
To je prava poraba, zdej ne vem kko mazdarijo na tak nivo ?eje navadt! :ne vem:
Kar se tehni?nga ti?e, ?e kdo rab, mu dam en kupon za ?pan center na Brezovci, pa bo mev 8 ojrov cnej, pa da nav pomote zadevo ?enkam, k nimam kej s tem kuponom po?et!
No ?e kdo rab nej se javi, ?kodvat ne more! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak zanimivo je res tole vidt, da Francozi k nekako slovijo po kvalitetni muziki, pol pa blama?a na celi ?rti!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani