Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

deluje kot opelica :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

avto se mi je nekaj polomil............samo 8.2 porabe :harhar: tako porabo sem nazadnje bele?il ammmm2 leti nazaj :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uradno zaradi recesije in visokih kazni, neuradno pa obstajajo ?e druge stvari ali drugi avti v ?ivljenju. :P Kaj bo bom pa videl. Mogo?e za vsak dan kaj ?isto obi?nega pa bom potem videl, ?e bo kaj pametnega... Pa zanima me (vsaj nekaj mesecev) kako je imeti avto s katerim ne gre? vsaj 1x na mesec na dirkali??e, ne prekora?i? hitrostnih omejitev samo zato ker ima? pa? mo?en avto itd... :blush:

PS: Obenem prilagam ?e en, ?e bolj zanimiv oglas. :bravo:

symon to je pa en bullshit :) kolikor te poznam .... nisi prepri?ljiv trenutno, in ?e ti je to droga (dirkali??e ) hmmm ne vem ?e se ji bo? kar tako uprl :)

Pa kaj boste vsi prodal rakete :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men ni bila nikoli jasna ta fora okostnjakov in podobnih bedarij v avtomobilu. To je bolj primerno za motoriste pa ?e to une bajkerje na choperjih.

drekpumpah :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f
Napisano

ja avto za?ne "crkovat" ko motor dose?e delovno temperaturo in ima normalne obrate od 900 do1000

pol pa za?nejo poskakovati in avto tudi " crkne"

sem preveru in mislm da bi bla rebrasta cev za zamenat, ker je rahlo razpokana in ko je motor v?gan je sli?ati

?uden zvok kot da bi zrak uhajal

ampak te rebraste cevi so pa res ?ibka to?ka F-k,morda bi bilo vseeno dobro kake sve?ke zamenjat pa kable preverit,v kolikor tega ?e nisi storil ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Pozdravljeni, tudi jaz imam podoben primer in res ne vem, kam nej se obrnem...v?eraj sem namre? dobilakar 4 polo?nice od mestnega redarstva-skupaj za okoli 1000 eu in 11 pik...posneli so me od konca lanskega maja do za?etka julija, v?eraj dobila vse 4 polo?nice!skoraj me je kap! seda premi?ljujem -to je moja slu?bena pot in tam sem se vozila 2x dnevno, table res nisem videla, sicer sem kar zgledna voznica in nekeko ?tiri kazni za isti prekr?ek na isem mestu se mi zdi res trapasto- mar bi mi pravo?asno izdali eno kazen in bi prav gotovo naslednji? pazila, ne pa 4 ?ez 1 leto! Tudi 11 pik za en in isti prekr?ek se mi zdi velika traparija! Premi?jujem o prito?bi, kaj mislite vi, bi moja prito?ba lahko ?la skozi...?

Am na katerem koncu so te pa sneli? Sicer sem tudi sam bil ?rtev pizdunov 1000? 9 pik brez polovi?ke ,sodnik za prekr?ke itd. ampak sem jaz dobil v 1. rundi. Sam sem napisal prito?bo ,prej pa se temelito pozanimal o opcijah bi ?lo ali nebi ?lo skozi.(zato najbolje da se pogovori? s ka?nim odvetnikom zaradi zamujanja itd.teh polo?nic) ?e tabla stoji ponavadi je te?ko spolamutit kaj. Sam sem dobil to?no po 1 letu zglasitev pri sodniku,zdaj pa je ?e 4 mesece mimo in nobenega razsodnega odg. ?e. Kaj bo ne vem. Ti pa ?elim naj naj,ker so res prasci -merijo tam kjer lahko dobro kasirajo.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xenon-ni ve? tako bela barva...
Napisano

Ajvaru, dej ?e svetj kdaj je pametno menjat ?arnice, ?ele ko opazi? da popu??ajo, al kej prej?

LP

nekje med 3-4 leta ?e prej ne crkne! (sli?i se glupo ampak se opazi razlika ko zamenja?)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

obeski
Napisano

lahko pa se zmenimo pa damo magari ovratne trakove pa? delat,naro?imo nekje 50-100 kom. pa potem po pametni ceni zdilamo,saj verjetno bi ?e kdo imel kak obesek ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA RX8 letnik 2004
Napisano

kolega preberi si naslov teme. jebote :P

ups sramezljiv my mistake

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA RX8 letnik 2004
Napisano

Gledala sem malo objave iz leta 2004 in na avtonetu proddajo. Opazila sem da do leta 2004 so ljudje pune "?imfali" mazde ter ko gledam prodajo, jih 93% ljudi, ki je kupilo mazdo leta 2004, prodaja.

Tisti ki pa so od leta 2004 dalje kupili, pa so zadovoljni in malokdo prodaja. Kak te to?

povej kateri modeli mazd te zanimajo da bo la?je ?infati :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bojo naredil novo 6-ko mps razmi?lam o naro?ilu le te ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup novega vozila
Napisano

ni ni? ni naivna samo prevelke prste ima? :):harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

m3
Napisano

?rna bencinarka plusline se meni zdi coolska edino ceno bi blo treba ?e malo popravit.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?e ?e mora bit naj bo tako kot v nem?iji okoljske nalepke al kaj so ?e(dodatne vinjete ) zelena ,oran?na, rde?a in pa omejitev dostopa ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:P lastnica je avto"prerasla"

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4504716&show=1

:jupiii: je pa za vinjeto dober se sploh nebi opazla

Hmm me prav zanima kak?na je lasnica tega avta :)

jaooo jaooo to bi pa tud jaz mel :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ta je nekam cudna...stevci (mph pa kmh), radio, pol mas osnovno klimo pa 2.3 motor...

verjetno za ameriko narejena

:bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

Da izzovem tale post od tebe :)

Skoraj je vse res kar si napisal in ja se strinjam s tabo!

Da bi se pa ognil glede kalvarije pa se da zvok prav lepo po?timat,res pa da je treba nekaj predelave in dodatne vgradne oja?evalca+drugi zvo?niki+woofer(pa ?e xcarlink ?e ni mp3 radia)

Sam imam ?e serijsko radijo na mp3-je in zadeva dobro deluje-z zamenjavo zvo?nikov in monta?a oja?evalca je pa razlika kot dan in no?! Original je res bol tako(je pa druga?na pesem pri boose ozvo?enju)Sam se hotel imeti 2DIN radio z displajom spredaj itd. vendar glih zaradi pot. ra?unalnika in auto AC ni primerno metati orginal radija ven! Se pa da z veliko predelave tudi to re?it-da ima? potem vse kot mora bit ;) So pa teli original radiji dragi kot bi kupoval zlato :(

?e mene nebi motilo nedelovanje pot.ra?.in prikaza temp. potem 100% se?em po ka?nem drugem radiju.

Se pa sli?i ?e velika spremeba ?e samo zvo?nike zamenja? ;)

va?no pa je da si ti zadovoljen !

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

?estitke!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

na slikah sode? je lep in odli?no ohranjen!

Druga?e pa sre?o pri nabavi novega avta :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vgradnja DVD GPS bluetooth enote
Napisano

kateri letnik mazde je? ?e ima? avtomatsko klimo,in potovalni ra?unalnik potem je to mission inposible!!

Oz. tako bom rekel se da ampak se ne spla?a!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

distan?niki M6
Napisano

saj mislim da 5mm nima roba ?e pa daja? nad 10 pa mislim da imajo sredinski rob za feltno.

Vem pa da ima uporabnik yavarye na svoji mps 20mm distan?nike (zaradi brembo bremz)nevem pa ?e ima rob-najbolje da njega pra?a? ali pa se bo sam javil

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

distan?niki M6
Napisano

Ali lahko dam 5mm distan?nike na original vijake, pa kako je potem z sredinskim naslonom ?

Mam 17 col feltne od RX8.

z lahkoto da?!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bi imel cele feltne bi ga ziher nabavil!! Bil bi glih pravi namesto teglca za ro?e

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.