Skoči na vsebino
Letne gume 2014
Napisano

sam imam goodyear eagle f1 asym2 pa sem bil zadovoljen to sezono

koliko ?asa bojo zdr?ale pa te?ko povem....to leto zih ?e in upam da ?e drugo leto, potem jih bom pa verjetno menjal

je pa cca. 200eur po komadu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

V ponedeljek, 16.12. se spet odpravljam v Ljubljano. ?e bi kdo kak?en karton soka, naj do nedelje zve?er sporo?i...

nekje si omenil da je na voljo tudi med....lahko pove? kak?en?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2013/2014
Napisano

Mja sam oglasnike spremljam ?e cca. 2 meseca za kakimi pametnimi rabljenimi feltnami pa kar 0 pametnga ni.

En je mel pa so ble nakonc kar konkretno uni?ene (me je minilo da bi dal 200? za take). Sedaj sem na siluxu gledal nova jeklena plati??a pa so tam od 60 EUR naprej.

Za gume sem se pa nekako ?e odlo?il da bom dal gor Continentalke.

Pri ?panu pa sem nazadnje menjal zimske -> letne in me je skor na tla vrglo ko so sem moral dat dobrih 60? za menjavo :vskalo: (navajen bil na cene 15-25).

Sedaj sem preveril ?e pri malo drugih pa mi nekako ne dajo neke take akcije za komplet, tko da se bom kar mal za tole pozanimal ?e lahko naro?im.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

http://www.dars.si/Vsebina/Doc.aspx?admin=1&id=842

na tej strani pi?e

"VINJETA ZA DVOSLEDNA MOTORNA VOZILA Z VI?INO VOZILA NAD PRVO OSJO2 1,30 M ALI VE?, KATERIH NAJVE?JA DOVOLJENA MASA NE PRESEGA 3.500 KG, S PRIKLOPNIM VOZILOM ALI BREZ NJEGA.

(CENA Z DDV)"

pod opombo 2 pa je razlaga:

2 »vi?ina vozila nad prvo osjo« je razdalja med podlago in najvi?jo to?ko vozila v ravnini, ki poteka pravokotno skozi simetralo osi prednjih koles.

pa ?e slikca je pripeta....bo fina zmen?njava tole, predvsem pri avtih ki so tik na meji....sedaj a je 129,5 ali 130,1? Razlika je 110 EUR in bo kar pestro. razlika je pa ?e ?e 2mm meter premakne? izven 90 stopinj kota

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

USB ali iPod vmesnik xCarLink
Napisano

aha... ka pa kj tacga http://www.ebay.com/itm/Mazda-Aux-cable-Ma...M-/200906311985

glede na to da mam vso musko na telefonu, bi rabu izkljucno aux vhod, in je tole precej cenej?a varjanta... Al vi narocujete samo te original xcarlink?

ma kdo izku?nje z samo tem kablom? me zanima kako deluje...

edit: se opravicujem, tole dela sam na mazda 2006 dalje... nism prej vidu

no glede tega bom se pa premislu, sporo?im kmalu :)

moja mazda ima ?e serijsko vgrajen aux.....pa mi ni v?e? s telefona ker nima? kontrol na volanu + potem mora? imeti telefon nek bliz da lahko komade premika?. No pa vklapljanje in izklapljanje kabla mi tud ni ravno pretirano v?e?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

Imam eno vpra?anje, vendar zaradi tega nebi odpiral nove teme, zato bom kar tukaj vpra?al.

Zanima me kje naj izvem, ?e slu?ajno kje pi?e (v karton?ku tega ni), koliko imam razmak med vijaki na pnevmatiki.

mazda 6 karavan

letnik 2009

5 vijakov

Zdaj kot prvo pnevmatike nimajo vijakov :) (pnevmatika je tista guma okoli plati??a, plati??e pa ima vijake)

razmak pri plati??ih pri tvoji mazdi je 114,3mm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne in en kup ?tevilk
Napisano

ni cist res

bossek, rabis 205/60 16

205 in sirina 7" ali 7.5" se najbolje razumeta

Za gume vem katere pa?ejo (pi?e na homologacijskem karton?ku - SLIKA).

ok se prav gledam 7" ali 7.5" in ET 50 +-5

hvala za informacije, bom za?el spremljat vse mo?ne oglasnike :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne in en kup ?tevilk
Napisano

kupis 16 felnte, ET od 45 do 55mm

sirina pa bo verjetno 6.5" ali 7", izjemoma 7.5" (vsi ETji so ok za tele sirine)

verjetno se bo dalo dobit kake 16" od mazde 6

npr.

http://www.ebay.de/itm/4-x-Alufelgen-Mazda...=item20d4d4139b

huh tole je pa mikavno....treba preverit kako je s po?tnino :)

Ali ta ET in ?irina kaj vplivata kak?ne gume lahko potem gor da?? Predvsem na ?irino?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne in en kup ?tevilk
Napisano

Po?asi moram za zimo kupit 16 col feltne (18 je mal kriza za pozim - sploh glede cene).

Sedaj sem opazil da imajo fetlne en kup ?tevilk (razen pa? cole) :blink:

OK, torej 16 col, 5*114,3mm (to so kao vijaki), kaj pa potem ET, pa ?e neki 16x7.0 (primer), ....

Na kaj moram bit pozoren?

Gre se pa za Mazdo 6, 2009, dizel (140KM)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.