Mja sam oglasnike spremljam ?e cca. 2 meseca za kakimi pametnimi rabljenimi feltnami pa kar 0 pametnga ni.
En je mel pa so ble nakonc kar konkretno uni?ene (me je minilo da bi dal 200? za take). Sedaj sem na siluxu gledal nova jeklena plati??a pa so tam od 60 EUR naprej.
Za gume sem se pa nekako ?e odlo?il da bom dal gor Continentalke.
Pri ?panu pa sem nazadnje menjal zimske -> letne in me je skor na tla vrglo ko so sem moral dat dobrih 60? za menjavo (navajen bil na cene 15-25).
Sedaj sem preveril ?e pri malo drugih pa mi nekako ne dajo neke take akcije za komplet, tko da se bom kar mal za tole pozanimal ?e lahko naro?im.
"VINJETA ZA DVOSLEDNA MOTORNA VOZILA Z VI?INO VOZILA NAD PRVO OSJO2 1,30 M ALI VE?, KATERIH NAJVE?JA DOVOLJENA MASA NE PRESEGA 3.500 KG, S PRIKLOPNIM VOZILOM ALI BREZ NJEGA.
(CENA Z DDV)"
pod opombo 2 pa je razlaga:
2 »vi?ina vozila nad prvo osjo« je razdalja med podlago in najvi?jo to?ko vozila v ravnini, ki poteka pravokotno skozi simetralo osi prednjih koles.
pa ?e slikca je pripeta....bo fina zmen?njava tole, predvsem pri avtih ki so tik na meji....sedaj a je 129,5 ali 130,1? Razlika je 110 EUR in bo kar pestro. razlika je pa ?e ?e 2mm meter premakne? izven 90 stopinj kota
glede na to da mam vso musko na telefonu, bi rabu izkljucno aux vhod, in je tole precej cenej?a varjanta... Al vi narocujete samo te original xcarlink?
ma kdo izku?nje z samo tem kablom? me zanima kako deluje...
edit: se opravicujem, tole dela sam na mazda 2006 dalje... nism prej vidu
no glede tega bom se pa premislu, sporo?im kmalu
moja mazda ima ?e serijsko vgrajen aux.....pa mi ni v?e? s telefona ker nima? kontrol na volanu + potem mora? imeti telefon nek bliz da lahko komade premika?. No pa vklapljanje in izklapljanje kabla mi tud ni ravno pretirano v?e?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.aliexpress.com/premium/mazda-6-...p;isFirstJump=y
jih je tudi tukaj nekaj, samo ne vem kak?ni so in ali so kompatibilni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani