No, saj si to?no ugotovu, kaj sem hotel dokazati - in tisti, ki tulijo kolk jim TDI mal pokuri delajo natan?no to non stop, kar sem jaz posku?al v dobrih 200km in mislim, da ne bom nikoli ve?. Ker to res ubije voljo in duha, ?eprav bi bilo res lepo, da bi lahko z enim tankom prevozil 1300km
Saj lahko, malo ga pove?aj pa bo...
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Imel sem malce preve? ?asa in sem naredil zanimiv, ?eprav precej nepotreben, preizkus saj me konstantno jezi nakladanje nekaterih lastnikov dieselskih golfov, ki trdijo da jim avto kuri 4litre/100km.
In glej ga vraga tudi meni je uspelo z Mazdo 6 dose?i porabo 3,4l/100km po BC oz. realno je to nekje 4,1l/100km In to na relaciji 215km od Ljubljane do Kr?kega in nazaj.
Evo zdajle vas je ve?ina sko?ila pokonci, da si zmi?ljujem.
No zdaj pa ?e postopek za doseganje takega rezultata: Na avtocesti sem se enostavno vozil cca 20 metrov za tovornjakom v njegovem zaveterju s hitrostjo 90km/h. Na drugih cestah pa je bila itak kolona in smo se vozili med 70-80km/h.
To je bila moja do danes najbolj dolgo?asna in brezvezna vo?nja, a kot ka?e enaka kot pri vseh tistih, ki jim TDI kurijo 4 litre
Ej stari, ampak najcenej?a tud!!! Si ?el lahko potem ?e na kavico... No saj vem, da je ne pije?, ampak po taki vo?nji bi jo pa rabil
Kar se ti?e barantanja s ceno pri novem vozilu, se seveda da, ?eprav je treba imet kar ?ivce. Je pa res tudi, da ?e ne komplicira?, si ob nakupu in kasneje car. Tako je bilo pri meni. Pri ceni nisem kompliciral, ko sem kupoval novo trojko prej?njo jesen. Pa moram re?i, da so mi ?li (in mi gredo ?e vedno) zelo na roko. Z avtom so me ?akali skoraj en mesec, da sem ?el na dopust in do konca zbral denar. Noter sem dobil komplet opremo (tudi s tekstilnimi predpra?niki itd...), pa prevoza in dostave ter priprave novega vozila mi niso posebej zara?unali (kot so mi ga ?eleli pri enem drugem prodajalcu). Tudi sedaj pri servisu in dodatni opremi vedno dobim popust, brez da bi si ga moral izpogajati; pa pri terminih mi gredo vedno na roke, tako da mi ni treba avta pu??at tam, pa kak?no malenkost mi naredijo tudi zastonj itd.
Jaz imam pa? take izku?nje, da se na koncu vse tako ali druga?e povrne. Ni pa denar ?isto vse (?eprav je veliko ) Raje dam kak?en tolar ve?, pa da se do mene obna?ajo kot se spodobi za stranko, ne pa da izgubljam ?as in ?ivce s pregovarjanjem, klicanjem... Tudi z drugih podro?ij (motorji) imam take izku?nje, da se je bolje dr?at enega prodajalca (?eprav bi drugje podobno stvar mogo?e dobil kak?en tolar ceneje). Potem pa dobi? kak?ne popuste, pa kak?no informacijo prej kot drugi, pa kak?no zadevo ti rezervirajo pred drugimi...
Kje pa so tako pridni?
Pred kratkim je mojo M6 (ko sem jo imel ?ele komaj 1 teden) na parkiri??u pred slu?bo oplazil neznani voznik-posledica po?kodovan zadnji odbija?, zavarovalnica, li?anje...
Za popravilo so poskrbeli v A-Cosmosu (Gama-BTC) in poleg li?anja so mi v garanciji preventivno nalo?ili ?e nov software, opravili preventivni pregled in ZAMENJALI TIUDI PRESTAVNO RO?ICO Z NOVO Ne glede na to, da se danes prijazen in korekten odnos pri?akuje pravzaprav povsod, sem bil nad prijaznostjo in ustre?ljivostjo g. ?tefana in vodje servisa g. Marijana zares prijetno presene?en, saj je bil to moj prvi obisk pri njih. Tak odnos do stranke bi lahko bil vzor marsikomu. ?lovek dobi ob?utek, da ni problema tudi takrat kadar je. Kakorkoli, fantje tam zaslu?ijo in tudi sam sem se prepri?al v to kar ste nekateri o tem ?e pisali. ?eprav so super pa vseeno upam, da se ne bomo kmalu zopet videli...
Lep da vsem!
Sem sicer mislil tole zase zadr?at... pa ne morem, ker si noben Mazdin servis kaj takega ne bi smel privo??it.
Pred dnevi sem kupil rabljeno 6-ko, mojo prvo Mazdo. Prva no?na vo?nja je pokazala, da ksenonke svetijo popolnoma prenizko in pred sabo nisem videl niti 4m. Grem na Mazdin servis (brez imena, da ne bo kak?ne u?aljenosti) in mi sprejemnik na servisnem ?alterju strokovno pojasni, "da ne morejo popolnoma ni? narediti, ker je ksenon tovarni?ko nastavljen, da ga je nemogo?e nastavljat in da je itak bil avto par dni nazaj na tehni?nem, torej ne more biti tako hudo. Vam povem, cela zadeva ni svetila niti 1cm dlje kot meglenke, potem veste kolk sem pri ksenonkah videl naprej od njene ?rte z dolgimi pa tudi nisem mogel skoz vozit!!!
Ker se mi je zdelo brez veze pregovarjat, sem se odpeljal na drug servis, kjer so zadevo nastavili tik-tak in je sedaj OK. Torej... saj ni res... pa je!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Klikni "Edit Profile Information", potem poi??i "Edit Avatar Settings" in ustrezno slikico pripopaj. Sre?no
Povezava za deljenje
Deli na druge strani