Morda kdo ve ?e je dostava nakupa preko strani mimovrste.com brezpla?na? Imajo namre? zimske gume goodyear UG7+ za mojo dimenzijo par evrov ceneje kor preko gume direkt. Sem hotel Dunlopke winter sport 3D pa jih ni za to dimenzijo 185/65/14
Kokr sm jst razumeu je dostava 3?.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sirius, ne me narobe razumet, vrjamem da ma citroen C6 tok elektronike da bi lah njegovo kablovje oviu dvakrat okol sveta, sam mene mot oblika, sm brau o tem C6 in vem da je res taprava ljimuzina, sam oblika mi je za kozlt. Sam to pravm, n? druzga.
Lp
POZOR!
Sm enkrat vidu enga tip?ka k se je prpelu s Peđojem 1007, pa se lepo parkera, stisne knofk da mu "gospod avto" odpre vrata tej prelepi gospodi?ni, nakar vs ponosen stopi vn iz avta in seveda preponosen na svoje GEY vozilo spet stisne knofk in gleda ?udo tehnike, kako na njegov ukaz zapera vrata. Mislm za kozlt.
Mej je pa osebno za kozlt citroen C6, ogabno nagnusen limuzinksi voz. Deluje mi k da bi fasu bolezn pa zdj ful misle kok je hud
?e dokaz:
POZOR!
Mene je sam informativno zanimal kok moj ?re glede na to da ma 128KM, ker ?e gledam mazdo k mi je za svojih 87KM ?rla tud po 9 litrov, pol mislm da ni primerjave. Je biu pa avto res zgonjem in mu nism zameru velke porabe, ?e zarad let ne
POZOR!
Tud moj zadn kestl nana?a 9 litrov, gume so 195/60-14, vo?nja pa dokaj do zelo umirjena. ?e k smo mel 185 gume prej gor je bla poraba pod 9, tm nek 8,4 se mi zdi. Bo pozim bol? k bojo 175 gor
POZOR!
Mislm da se velik ljudi na tem forumu preve? "trese" za te nove ?lane, k napi?ejo 2 posta na let pa ?e to samo provokacijo. In njihovo podjebavanje bo ostalo v tej temi, moji posti pa od pokyja se pa bojo brisal.
POZOR!
Sj problem je v tem kr poky JE pravilno defineru in utemeljiu svojo porabo pa mu ?e kr ne vrjamejo. To mi gre na jetra, ker vem da dec niti pribli?no ne la?e.
POZOR!
Dobro,torej la?em. Finta je samo v tem,da je moja vsakodnevna pot v slu?bo in nazaj sestavljena iz optimalne razporeditve med primestno in mestno vo?njo,seveda v korist primestne vo?nje.Zato mam pa? pri vseh svojih Mazdah mogo?e manj?o porabo kot nekateri,ki so doma iz mesta in je cel njihov tank bencina sestavljen samo iz mestne vo?nje. Jebiga,tak pa? je,se pa ne la?em.
Kaj se sploh sekera? za tak folk??? Naj nabijajo da majo 85 l porabe, to ni tvoj problem. ?e si meu 12 si meu 12, va?n da ti ve? kako pa kaj. Za ostale pa bod sre?n da niso sposobni dose? take porabe.
POZOR!
Men so use zavarovalnce enake-use te olupjo takrt k ni treba, pa dnar poberejo takrt k ni treba
Sicer sm meu 2 avta pr tilii zavarovana in ni blo nobenih problemov-sam tud ni blo nobenih nesre?
Sicer sm pa ?e od nekdaj jemal pr adriaticu ?olsko nezgodno zavarovanje, takrt vem da je blo najbl ugodno pr njih. Zdj pa pa? ?olsko zavarovanje odpade
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani