Sej sploh ne gre za to... gre za manipulacijo, ki ji ovce redno nasedajo.
Končno nekdo ki je ugotovil omenjeno in se ne vdaja v usodo elektro pogona.
Vprašanje kako bo to potekalo v urbanem okolju kjer so garažne hiše in kako bodo zdržale električno obremenitev ali pa v blokih ko bodo kabli viseli iz oken skozi nadstropja.
Kaj še vedno ne dojamete da je vsa elektrifikacija povezana z gretiranjem samo metanje peska v oči in delanje norca iz naš poštenih uporabnikov ?
Realnost pa je žal taka da folk še vedno prisega na FAW in Bmw kljub temu da so to največja jajca sveta katera so zdaj še električno nadgrajena.
Pač služenje na naivnežih se izplača oziroma izpeljan je biznis novega stoletja kateri zraven še časti LeGeBiTriranje, Veganiranje in ostale marketinške neumnosti.
Če se elektronsko jajca po avtocesti 90-110km/h potem dela samo zastoje skupaj s tovornjakarji, samo ko bo pa enkrat ostal brez baterije oziroma mu bo ta odpovedala na avtocesti tako kot je pred dnevi enemu na Zokilenderski obvoznici potem bo pa konec veselja.
Tesliranje pa je zgodba zase oziroma imaš v njenem paketu zajeto še kovidovanje
Lastnik je komaj preživel. Razbitine mu zaradi nevarnosti ni želelo prevzeti nobeno avstrijsko podjetje za predelavo. Kaj bo, ko se bo nekaj podobnega zgodilo v Sloveniji?
Pa a res mislite da se bodo vrnili stari dobri časi ?
Kvaliteta povsod pada, še vedno je vse preko vez, nimaš dostopa do tega in onega, .... to je samo preizkusni trg in ne resna prizadevanja ter zadeve kot smo jih poznali do leta 2005
Mlada voznica iz Zagreba je nasmejala celotno Hrvaško. Na zadnje steklo svojega avtomobila je zalepila obvestilo za ostale udeležence v prometu. Z nalepko je želela opozoriti ostale voznike. Zapisala je:...
Mislim, da je ta fama okoli bmw - jev in njihovih voznikov precej neupravičena.
So pač ful na udaru in jih opazimo takoj,ko ne dajo žmigavca pri izvozu iz krožišča. Priznajmo, tej žmigavci iz krožišča so postali bolj eksotika kot pravilo. Ravno danes, ko sem bil v Lj. sem opazoval enega takšnega pacienta. Ni, in vozil je mazdo cx30. In to rdečo, Lj. registracija. 🙄
Ta je naredil v eni minuti 46 prekrškov.
Prav sram me je bilo, da vozim enak avto. 😕
Imaš mogoče omenjeni posnetek?
Verjemi mi, da sem dostikrat preprečil karambol ker že vem da samo taki kreljoti delajo neumnosti.
Pa če si opazil večina Golfašev in Pasatašev ne daje smernikov in parkira po svoje ter vozi v nasprotno smer
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In kaj se boš potem vozil kot na biciklu oziroma Pony-ju glede na to da imaš samo 1 prestavo ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani