Govorim na splošno o težavah , ki jih naštevajo tukaj na forumu( vse kar sem napisal so težave Mazde) ampak to te očitno ne moti. Nisem pa nikakor z ničemer mislil posebaj na tebe.
Sem mislu, da si me zamešal z Alexom, ko si omenil p r e m i u m
Dež je res napovedan, ampak sem se tudi sam pridružil čistilni akciji. Bo lažje po dežju s QD čez. Najbolj mi je blo važno, da sem motorni prostor očistil po dveh letih😀
Danes ne, sem pa cel teden že v elementu pred prvomajskim roadtripom
Saniral cvetenje zadnje havbe, zamenjal amortizerje zadnje havbe, zamenjal zimake za letne, opravil servis. Ta vikend pa še impregniranje strehe in generalno čiščenje
Direktna primerjava SU4 in UHP2 je takšna, da je Sava slabša v dežju. Potem je tu še 50% razlike v ceni. Podpiram lokalno in vse, ampak teh 50% razlike za takšno kvaliteto ne bom dajal. Sploh ko Savo primerjaš s top kvaliteto od gume AS6 vidiš da je pricing od Save pač slab. Sam bi se odločil za AS6, če bi iskal drago gumo. Kako bo z Nexen bomo hitro videli, sploh glede na mojo vožnjo. Kaj boste vi dali na svoj avto je pa vaša odločitev. Lahko da bom tudi sam čez pou leta te Nexenke že prodajal, lahko pa da jih bom v 2 letih zvozil
Nexen ima pač dobro ceno, hoče se uveljavit na EU trgu, potem bo pa postopoma dražal svoje produkte. Osnove ekonomije pa to
Ne vem, če bi sploh delal primerjave, ker AS6 je v rangu max performance summer, SU4 pa ultra High Performance Summer.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes na Gorenjki spet tole kar je @Boss povedal. Košnja trave ob jutranji konici. Na drugi strani AC vsi bremzajo in gledajo kaj dogaja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani