Sprejema se zakon o odstranjevanju-vleki okvarjenih vozil z AC po zgledu kot je urejeno za tovorna vozila. Podelili bi koncesijo z razpisom in tako bomo vsi z avto asistenco in podobne variante potegnili kratko 🥴😟🥴
Ja, problem predstavljamo normalni ki smo za precenjeno nemško sveto trojico prepočasni tako da si oni lahko polnijo svoje egote.
Lep prikaz takih kreljotov na humoren način :
Ne vse v isti koš dajat, tudi sam vozim 4kroge, oz. enega izmed svete nemše trojice, kot radi rečemo. 😆 Pa sem sam bolj DESUS šofer, kot @Z M A J rad pravi. 🙂 Vozim več ali manj po omejitvah, tempomat do 140km/h AC, ne delam prekrškov, v 10-ih letih samo 1x ujeli na radar, itd....Se pa najdejo umetniki, seveda. Pa verjetno res prevladujejo vozniki z nemškimi biseri 🙂
Tole prvo trobljenje po mojem ne bi bilo potrebno, namesto tega bi vzoren voznik spustil gas.
Glede drugega je bilo zelo predrzno (grdo narobe), ampak je človek vsaj pospeševal in ne bremzal, ko se je vključeval, kar se dostikrat dogaja.
Ženi (modra smer) pa je na podobnem ali celo istem odseku ena voznica (rdeča) pripeljala takole, pred pol leta podnevi:
Nemogoče je mogoče očitn. Človek ne bi verjel, da se to sploh dogaja.
pred 35 minutami je Janez007 napisal:
Ti tvoji filmčki @Boss so vsaj meni super primeri. 👍
Imam samo en problem pri tem konkretnem. Hotel sem te zagovarjati pri 2. primeru, nakar ugotovim, da te pri tem še bolj potisnem v drek v 1. primeru. Namreč na kameri se občutek hitrosti precej izgubi. Torej predlog: 1 primer, 1 filmček. 😀
Bivsi sosolec iz os, si je uvozu sestico bencinarko G165 iz Danske letnik 2014 prek narociavto.si 🙂 sma nardila prvo modifikacijo, iz klasicnih grdih rumenih halogenk v full led zaromete😁
Eni trgovci so pohiteli in dobavili dovolj avtov na zalogo,drugi pa delajo tako,da sproti naročajo,ko kupec pride v salon 🥴☹️ Če se ti mudi greš tja kjer je avto na zalogi.....👍
Jaz teh nekaj par DRAJV km naredim v 1-3 dneh, ko grem na AC in se ne matram po mestu cel mesec 😉👌. Včasih vzamem s sabo še sosedov telefon..... 😊😉
Tko nekak gre to ja 😉
pred 4 urami je NevLado napisal:
A vas ne moti, da triglav dobesedno gleda kje in kdaj ste na nekem placu? Pa vem, da to dela vsak app na telefonu, ampak da imajo pa pri zavarovalnici popoln nadzor nad mano bi pa morali dat zavarovanje brezplačno
Za 200 eur letno imajo vse podatke lokacijske o tebi
Imam v bistvu samo eno in edino traso po AC, služba-domov. 😛
Nanaša se na 6ko, ki jo je delil @NevLado z vprasanjem ce jo je kupil @SpEkTr.
Prva slika so števci ki jih ima mazda 6 do 2018 in od 2018 z opremo do revolution.
Druga slika so števci ki jih ima mazda 6 od 2018 z opremo revolution ali več.
Tista mazda z linkom ki se prodaja pa pise da je revolution ampak po stevcih ni, torej je najverjetneje iz uvoza. Pa se dodatnega kroga s kromom nima v volanu ampak ima krom samo mazda znak, vedno bolj dvomim da je revolution oprema.
Zadnja slika pa je slika notranjosti deljene 6ke.
Ne vem, da ne morjo poenostavit zadevo, če je Revolution, naj bo avto enak za vse, kot za SLO, kot če je iz uvoza. Ali pa ko so npr. nemške z opremo Sports-line, Exclusive-Line, Nakama Intense....pri nas pa Chellenge, Attraction... Naj bo vse isto pa mir 😛
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ah dej, to je fotomontaža 🙂 To ni možn 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani