Ja ja ...pa bomo po?akali da vidimo kaj bo s tem novim X motorjem...?e mazda ne bo zrihtala te x motorje ..sramota za Mazdo..pol bom ?e dvomil v Mazdo in njihovo kvaliteto..kaj kupit...????? Za Nasljednji Avto..ve?no vpra?anje he he ..lp
Ja...dejmo po?akat da pride ta novi motor x v Prodajo..probamo..ne more si Mazda dovolit da naredijo slab motor..in potem jeba....mislim da bojo porihtal to...lp
Ja...mogo?e ?e bi ta ?rna plastika bla o?ja na obrobih blatnikov..bi zgledalo lep?e..dajmo po?akat jo videt v ?ivo in vozit..to mazdo cx 30.pustimo se presenetit..lp
Ej...Alex..se strinjam.dajmo po?akat da pride ta nova cx 30 v salon.v?eraj bil v mazda kp in dobili testno mazdo3...Alex lahko jo bova testirala..da vidimo kako booo...lp
Ja...v?eraj me je poklical klega iz Mazde kp...naj pridem pogledat to novo Mazdurino 3..
Na hitro..lepa ?portna..notri lepi materjali..ekran velik obrjen proti vozniku....kull..ta je bla 1.8 dizel..srednja oprema ..zanimiv je tudi klju?..plo??at kot manj.zipo.?ez 14 dni dobijo benz.testno..bom probal..cena te rde?e dizel srednja oprema ..24.000 ?..plus popust
Kolega pa ima drugi teden izobra?evanje za novo mazdo..MMS.Uradno je zdaj da novi motorji X.benz pridejo Oktober 2019...bomo vidli.ve? bom v ponedeljek pogledal novo mazdo 3..lp
Moje mnenje je da Mazda ne bi naredila slab motor skayactive X
da ima slab?i izkoristek mo? poraba in itd...ker tega si ne sme dovolit..zardi konkurence
Pol so ves svoj ugled in trud vrgli nekam...v 3 krasne .sem siguren da so naredili dobr motor in Avto skupaj..dajmo po?akat da pride v SLO ..probamo testiramo..pa bomo vidli kako se obnesejo X motorji in avto ..to je moje mnenje....?e ne bo ok in po mojih pri?akovanjih ..bo treba razmi?ljat o drugi znamki Avta ...ko se bo ?lo v nakup..novega...spet vpra?anje kaj kupit..katero znamko in itd..pol bo spet JEBA..upma da se je MAZDA potrudla in nas ni razo?arala...lp
Ja.. Dejmo po?akat da pride nova Mazda 3.v na?e salone ..Marec pa da jo v ?ivo probamo in preiskusimo..pol poleti pa z skayactive X...motorji..res me zanima...kako se bo to obneslo..mo?..poraba in lega na cesti.malo zamujajo z novimi motorji x..ker je bil problem z klenkanjem pri dolo?eni tem motorja ...zdaj so porihtali.tako mi je kolega na Mazdi v kp..povedal..lp
Ej..Alex..dr?imo pesti da zrihta? to VINJETO..jebemliga to je res grdo nalep.vinjeta..kaj je imel prepih z burjo v mazdi..to so mogli takoj zamenjat na AMZS -ju..noro kak?na jeba...lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ja ...pa bomo po?akali da vidimo kaj bo s tem novim X motorjem...?e mazda ne bo zrihtala te x motorje ..sramota za Mazdo..pol bom ?e dvomil v Mazdo in njihovo kvaliteto..kaj kupit...????? Za Nasljednji Avto..ve?no vpra?anje he he ..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani