Skoči na vsebino
R.I.P.
Napisano

mislim da si ?e premlad da bi govoril tako mo?ne besede :rolleyes:

meybe :D sam men nikol alko ni di?al... :whatever: pa nwm zakaj :ne vem: ko kaj bolj mo?nga dobim za probat, npr. tist ko da mama ko ?elodec boli :hohoho: me kr zvije :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekaj takega sem mislil kupit moji dragi (al seb sej ne vem)...pa ji X9 ni v?e? <_<

Pri temu pa ne vem kaj mi je bolj v?e?: oprema al poraba :hohoho:

Klik na X9

P.S. A ima kak?na dana?nja mazda ima toliko opreme? Xenon je pa itak ?ist pocen...

haha :hohoho: tem ko so krepke sem se zlo smejal :hohoho:

X9

NOTRANJOST:

- usnje

- ?portni sede?i

- komfortni sede?i

- nastavljiv sede?

- elektri?no nastavljiv sede?

- gretje sede?ev

PODVOZJE:

- zavorni sistem ABS

- elektronski program stabilnosti ESP

- elektronski nadzor bla?ilnikov EDC

- regulacija nivoja podvozja

- regulacija zdrsa pogonskih koles ASR

- elektronski sistem za bolj?i oprijem koles ETS

- ?portno podvozje

- lahka (ALU) plati??a

VARNOST:

- 4x Airbag (voznik+sovoznik+bo?ni blazini)

- senzor za de?

- meglenke

- 3. zavorna lu?

- naprava za pranje ?arometov

- alarmna naprava

- blokada motorja

- kodno varovan v?ig motorja

UDOBJE:

- steklena pomicna streha

- avtomatska klimatska naprava

- dvojna klimatska naprava

- tonirana stekla

- elektri?ni pomik prednjih stekel

- elektri?ni pomik prednjih in zadnjih stekel

- el. nastavljiva zunanja ogledala

- ogrevanje zunanjih ogledal

- el. zlo?ljiva zunanja ogledala

- centralno zaklepanje

- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem

- avtoradio

- avtoradio / CD

- Hi-Fi ozvo?enje

- elektri?ni paket

- potovalni ra?unalnik

- nastavljiv volan po vi?ini

- nastavljiv volan po globini

- servo volan

- volanski obro? oble?en v usnje

- multifunkcijski volan

- ?portni volan

- tempomat

- sredinski naslon za roko

- paket za kadilce

OSTALO:

- 2.lastnik

- nepo?kodovan

- nekaramboliran

- avto je gara?iran

Opombe:

zelo mala poraba 8 l na 100 km

Joj kak?ne ma folk :D sam tista dvojna klima mi ni glih jasna :ne vem:

pa multifunkcijski volan vem da nima, ker ma ?e yavarye tak dalin?ek gor :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

R.I.P.
Napisano

pa sej veste kako pravjo: descm bi mogl nehat toct alkohol babam pa bencin :P

podpis :bravo: nikol nism bil za alkohol in tut nikol ne bom :D 1 bandidos ICE pa konec, pa ?e to je vpra?anje B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

R.I.P.
Napisano

prvo kot prvo, so?alje za rabito rde?ko :(

kot drugo pa, poglejte kaj delajo nektere ?enske po avtih :blink: pelje se po obvoznici in glej jo, ona ma v rok ?pegu?ek, komolc na volanu z drugo roko pa ma?e po seb <_<<_< ?koda da nism slikal pa na policijo poslal :(

porihtaj avto?ek, ker kakor se meni zdi je samo "povr?insko" in da ni kak?no drobovje ?lo razn kilerja, ker vidim da se je razjokala :(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?aki....Nitro je samo oprema,ki jo lahko dobi? k skoraj vsakemu motorju,Cupra je pa nekaj povsem drugega,najbolj nabrita razli?ica Seat Leona. :bravo: Kao neke vrste GTI. ;)

ja jz bi tega nabitga mel :bravo::ljubezen: tte luft re?e so mi fullllll lepe ko ga pogleda? :ljubezen:

marko najbolj? je kr SEAT Leon Cupra NITRO Edition :rispekt::rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda+radioaktivnost
Napisano

Mislim.....s kakimi vse ljudje ne pridejo na dan...... :hohoho::hohoho:

:hohoho::hohoho: kolega mu je fou? :D najbolj da re?e da ma dihurje v ventilaciji, bi bolj vrjel ko pa to da je radioaktiven :hohoho: bojo vse mazde teke florescent zelene barve, na tabli pa un propeler x-ray :hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda+radioaktivnost
Napisano

a daj ne me jeba..t :hohoho::hohoho: to pa je izjava :hohoho: mazde radioaktivne :hohoho: un je fou? ko se odlo?a? za mazdo pa to ho?e kaj drugega podturiti :bravo: dec, ti pojd kuj za mazdo, pa bo? te videl al je radioktivna ali ne :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bridgestone ali good year?
Napisano

V zadnih 20letih sem se "znebil" po en komplet gum v povpre?ju na malenkost ve? kot eno leto. Razen tistih, ki jih kot prva vgradnja dobi? na novem avtomobilu, so bile vse zgornji cenovni/kakovostni razred. In ?ment glej ga - razli?ni avti, razli?ne gume amak prav vse mi je mo?no pobiralo po robovih. A to pomeni, da proizvajalci avtomobilov ve?inoma la?ejo o priporo?ljivem tlaku v pnevmatikah ne vem. Priznam, da se nisem prav zelo poglobil v ta problem, pri mehankarjih in vulkanizerjih sem dobil edino ta nasvet: "Nogo dol z gasa". :blink:

Lp M

?e ti sprednje po robovih pobira nima? nacentriranga tega obra?alnega hoda, al kk se re?e in ti gre ena guma v malenkost drugo smer. en mehankar ti na?tela za 10min

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pranje ?arometov
Napisano

Sej tudi,?e bo? moral sneti odbija?,ne bo konec sveta. :D Gre dol ?e kar hitro.Verjetno se ti je res snela(ali pa po?ila) cevka pri ?arometu.?e je samo to,mislim,da ne bo ve?jih stro?kov....ali pa ja? :whatever: Buo...

odbija? je dol in gor "in no time" :bravo: sem videl ko so vgrajeval meglenke na 5ko, par ?ramfov pa je dol :D si bojo lopovi to pogruntal bomo ?e brez odbija?ov ostal, ne sam brez radijev :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mx-5
Napisano

Edini problem bo tale, da ne bo tako dobro zabijala do blokade in posredno tudi ne bo tak?nega zvoka...

a dejte no <_< deca zanima mx-5, pa? ma hondo, to pa ?e ne pomeni (oz upam da ne) da je eden izmed unih ko delajo vum vum vum vum vum vum vum vum vum :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

...pol me pa prasa ce me zanima kolk gre do konca in mu z veseljem odgovorim da me ne.

zanimivo kaj vse jih zanima :P bi bla fora da bi mel spremstvo da vidi? kon?no B)

...pri?gal vso mogo?o osvetljavo in napise. potem je bilo pa samo ?e: o joj, o joj.... :hohoho:

:hohoho::D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Nisem prehitel ne, za rit so mi prsli, ubistvu je blo tko. Jst sm jih ze prej srecal, oz za rit sm jim prsu, potem so oni zavili desno na en petrol in js sm takrat mimo njih pihnu ene 180, 190. Zgleda da so sli potem s petrola spet tkoj na avtocesto, ker cez ene 10 minut sm jih meu za ritjo, oz takrat sm opazu neki cudnega za mano, pach za mano je skoz vozu. Sepravi ce ga nism prehitu bi lahko vozu tud 230 in mi nebi mogu nich?

a pred njimi si se pelal :blink: ?e bi bil polcaj bi te ustavil al pa ma? tut ljudi ko se peljejo tik za tabo da tebe v klun slika (?e te) njega pe ne more....

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

po moje je to ta velika slabost RX-osemk saj si ga marsikdo kupi takole bolj za piko odret. Na za?etku je fino fajn avto potem se ga pa navadi? in verjetno ugotovi?, da je pa? predrag za vzdr?evanje (zavarovanje, poraba, kazni ;) )

Upam, da me lastni eriksk ne boste raztrgali zaradi te izjave samo po moje je to glavni vzrok zakaj ti avtomobili tako menjajo lastnike.

Poky a se motim? :ne vem:

sicer nism poky samo mislim da tvoj tvoj post dr?i 100% :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.