kot drugo pa, poglejte kaj delajo nektere ?enske po avtih pelje se po obvoznici in glej jo, ona ma v rok ?pegu?ek, komolc na volanu z drugo roko pa ma?e po seb ?koda da nism slikal pa na policijo poslal
porihtaj avto?ek, ker kakor se meni zdi je samo "povr?insko" in da ni kak?no drobovje ?lo razn kilerja, ker vidim da se je razjokala
?aki....Nitro je samo oprema,ki jo lahko dobi? k skoraj vsakemu motorju,Cupra je pa nekaj povsem drugega,najbolj nabrita razli?ica Seat Leona. Kao neke vrste GTI.
ja jz bi tega nabitga mel tte luft re?e so mi fullllll lepe ko ga pogleda?
marko najbolj? je kr SEAT Leon Cupra NITRO Edition
Mislim.....s kakimi vse ljudje ne pridejo na dan......
kolega mu je fou? najbolj da re?e da ma dihurje v ventilaciji, bi bolj vrjel ko pa to da je radioaktiven bojo vse mazde teke florescent zelene barve, na tabli pa un propeler x-ray
a daj ne me jeba..t to pa je izjava mazde radioaktivne un je fou? ko se odlo?a? za mazdo pa to ho?e kaj drugega podturiti dec, ti pojd kuj za mazdo, pa bo? te videl al je radioktivna ali ne
V zadnih 20letih sem se "znebil" po en komplet gum v povpre?ju na malenkost ve? kot eno leto. Razen tistih, ki jih kot prva vgradnja dobi? na novem avtomobilu, so bile vse zgornji cenovni/kakovostni razred. In ?ment glej ga - razli?ni avti, razli?ne gume amak prav vse mi je mo?no pobiralo po robovih. A to pomeni, da proizvajalci avtomobilov ve?inoma la?ejo o priporo?ljivem tlaku v pnevmatikah ne vem. Priznam, da se nisem prav zelo poglobil v ta problem, pri mehankarjih in vulkanizerjih sem dobil edino ta nasvet: "Nogo dol z gasa".
Lp M
?e ti sprednje po robovih pobira nima? nacentriranga tega obra?alnega hoda, al kk se re?e in ti gre ena guma v malenkost drugo smer. en mehankar ti na?tela za 10min
Sej tudi,?e bo? moral sneti odbija?,ne bo konec sveta. Gre dol ?e kar hitro.Verjetno se ti je res snela(ali pa po?ila) cevka pri ?arometu.?e je samo to,mislim,da ne bo ve?jih stro?kov....ali pa ja? Buo...
odbija? je dol in gor "in no time" sem videl ko so vgrajeval meglenke na 5ko, par ?ramfov pa je dol si bojo lopovi to pogruntal bomo ?e brez odbija?ov ostal, ne sam brez radijev
Nisem prehitel ne, za rit so mi prsli, ubistvu je blo tko. Jst sm jih ze prej srecal, oz za rit sm jim prsu, potem so oni zavili desno na en petrol in js sm takrat mimo njih pihnu ene 180, 190. Zgleda da so sli potem s petrola spet tkoj na avtocesto, ker cez ene 10 minut sm jih meu za ritjo, oz takrat sm opazu neki cudnega za mano, pach za mano je skoz vozu. Sepravi ce ga nism prehitu bi lahko vozu tud 230 in mi nebi mogu nich?
a pred njimi si se pelal ?e bi bil polcaj bi te ustavil al pa ma? tut ljudi ko se peljejo tik za tabo da tebe v klun slika (?e te) njega pe ne more....
po moje je to ta velika slabost RX-osemk saj si ga marsikdo kupi takole bolj za piko odret. Na za?etku je fino fajn avto potem se ga pa navadi? in verjetno ugotovi?, da je pa? predrag za vzdr?evanje (zavarovanje, poraba, kazni )
Upam, da me lastni eriksk ne boste raztrgali zaradi te izjave samo po moje je to glavni vzrok zakaj ti avtomobili tako menjajo lastnike.
Poky a se motim? :ne vem:
sicer nism poky samo mislim da tvoj tvoj post dr?i 100%
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a ni mal velik delov :ne vem: lu?, blatnik, kolo (da ni ?e kak nosilec...), cel bok, stebri?ek, dvojna vrata,...
sam je pa kr pocen
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani