Da ne bom izpadel komplikator. Ampak udobnejša vožnja, po navadi pomeni nagibanje. Športna vožnja pa trdoto in nenagibanje.
Da se vrnem na vprašanje, 19" bi po naravi morale bit trše, ker imajo nižjo bočnico. Torej bi moral se avto majn nagibat, lepše odpeljati ovinke (ob športni vožnji) in seveda udarne jame bojo bolj "poknile".
Lahko da imaš 19" z izredno mehko bočnico, pa za to a to plava. Saj obe dimenziji imata dosti "mesa".
Kupi bolj športni model gum, bo trša bočnica in izogibaj se Michelink, ki slovijo po mehkejšem boku.
Tudi če bi lahko dal višjo pnevmatiko, bi samo povečal bočnico in s tem zibanje. Športni avti imajo z razlogom nizkopresečne pnevmatike.
Dragi Aleš ročno izdelana gitara in plastika na Avtu to ti je kot noč in dan !! Dajmo nehat ker nima smisla zbrište to mojo objavo in se zezajte naprej ali brez mene !!!
SREČNO
Tukaj je poanta zgodbe in ne Gibson = Mazda.
Če ne razumeš poante, ti ne moremo pomagat.
Če te prav razumem, je pokanje sklopke na i20n tudi sprejemljivo, ker je nišno športno vozilo in ne avto za vsak dan.
Jaz imam svoja avta. Lahko ti povem, da na vseh i20n sklopka poka. Odgovor isti kot pri tebi. Ni rešitve Hyundai-ja in Hyundai Slovenija, v garanciji ne smemo drugih posegov delat.
So pa veselo vsekali 1h pregleda uvozniku na račun in meni dali kopijo naloga.
Pač živiš s tem, če te preveč moti greš naprej.
Hvala za tvoje obvestilo, mogoče bo komu prav prišlo. Drugače pa gre življenje naprej.
Ma ne vem. Ni blo levi desni. Bil je kaos, žaljenje, ni se poslušalo drug drugega, nivo komunikacije je padal z trajanjem mandata (tukaj z vsako stranjo).
Mazde niso svete. Njegov odziv je bil tudi zelo žaljiv ampak ja, noben ga ni poslušal in so se prepričevali keri ima prav.....
Mislim da bi se lahko razpisal, ... ker nisem bil jaz v konfliktu, ne bom.
V 4.5 letih Forda, mi je samo 1x iz kamiona pobral.
Pa težave imam če sem pri Tepanju smer MB na desni špuri, pol pobere izvoznega za črpalko. Ostalo dela super. Celo če imam tempomat imam tega ki poleg radarja upošteva omejitve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ni tu problem homologacija. Višja višina, na isti širini in premeru platišča, da večji obseg.
Verjetno bi šlo skozi, lahko pa bi se drgnilo po koloteku. Seveda v vsakem primeru bi pa števec lagal.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani