Mene nekaj zanima. Danes mi je avto stal na parkiri??u pred slu?bo (itak na soncu) in sem opazil, da mi je napisal error za front in rear collision assist? A je mo?no da ji je zahojdlo od sonca, ker ko sem se domov pripeljal, ga ugasnil in ponovno pri?gal errorja ni bilo ve??
O tem sem ?e pisal. V?asih deluje, v?asih ne. Bojda je problem softvera, ki naj bi bil ?e re?en v novej?i verziji. Problem re?i? za?asno tako, da gre? v nastavitve in ?e enkrat potrdi?, da ?eli? prikazovati navigacijo (?eprav je tam ?e kljukica). Po nekaj sekundah se poka?e. Oprema Revolution.
Zagotovo vem, ker sem videl dokumente ?e prej preden je prva M3 2017 bila v Sloveniji, da IPM pomeni facelift model 2017. Slike, ki jih ka?ejo prodajalci (kot npr. v gornjem linku) pa v?asih ka?ejo model pred FL (razvidno iz maske npr.)
Evo hvala, sem probal in dejansko deluje, ?e naredim kot si napisal , super.
Meni tudi ne deluje slabo, se mi zdi da je kar dobra saj je pri 80km/h bolj?a kot recimo bmw 520, ki ga ?e bolj zanese ali pa recimo a3 sportback, ki sploh ne prevozi s hitrostjo 77 km/h ...peugeot 3008 se je tudi odli?no odrezal, bravo
Evo, ko smo se vra?ali iz morja sem ?e presegel 1400 km, tako da sem ga na avtocesti ?e malo poteral , da sem dobil ob?utek kako je na avtocesti. Nekje do 160 km/h gre avto super, do 180 km/h (kolikor sem se najve? peljal) tudi ?e nekako gre naprej pa se mi zdi da ga po?asi zmanjka, oz bi potreboval kar lepo ravnino, da bi pri?el do 200km/h, itak je to ve? kot dovolj...po ob?utku je nekje do dobrih 160km/h tako hitro kot prej pri peugeotu do 180km/h (tudi do 200 je ?e nekako lepo ?lo, potem pa je tudi peugeotu ?e po?asi zmanjkovalo sape...?el je pa tudi 215 )...malenkost ve? prestavljanja je na avtocesti, kot prej, ?eprav sem ?e prej ve?krat prestvail v ?etrto (?e sem se peljal 130 v 6 prestavi), da ja avto lepo potegnal (pri prehitevanjih, al pa ?e se mi je kdo zalepil na rit ), sedaj je pa isto, ko so obrati nad 3000 lepo vle?e...na?eloma sem previden in se vozim po omejitvah, ampak v?asih ga pa moram pritisnit . Najbolj se mazda po?uti nekje med 3000 in 5000 vrtljaji na minuto, kjer zelo lepo potegne, super za bolj dinami?no, ?portno vo?njo, za ?parovno pa pod 2000. Pa dopade se mi zvok, ko ga v prvi stisne? do 4500 pa potem druga prestava, super vle?e. V glavnem zaenkrat vse super, upam, da bo slu?il pa bo ...poraba pa 6.8
Meni osebno tudi ne sedejo ti enoprostorci,imam ob?utek da se kr pozibavam v ovinkih ,sem vozil tastovega 1.6dci prej?nji model ...mazda se pa super pelje v ovinke...ne vem mogo?e mi bo kasneje ko bom mal starej?i to bolj pasalo,ker zdj mi ne ...?e bi imel dva otroka potem bi imel absolutno karavana,sedaj pri enem pa je za nas tri mazda3 dovolj,pa ?e sede? za volanom imam tako nastavljen da je zadaj ogromno prostora za noge (mi pa?e da imam volan pod nadzorom in ne da le?im ko gangster ). V glavem moram pa priznati,da mi je bila vo?nja s cx3 tudi kar v?e?,se vidi da ni pretirano visok avtomobil,ja pa na ?alost v vse smeri malo premajhen,pa tudi sredinski naslon za roko se mi ne dopade...ma prav zanima kak?ni bodo novi modeli mazd,ker ?e bom s to,ki jo imam tako zadovoljen kot sedaj potem definitivno ?ez 5-6 let vzamem mazdo...se res vidi da je eden bolj?ih avtomobilov v razredu...nem?kih precenjenih jajc pa jaz no?em al francoz (peugeot,citroen) al japonc...lexus se mi zelo dopade
To bi moralo "kar delati" (edino pu??ice za izbiro pasu se ne pojavijo ?e je radarski tempomat vklopljen, sam to mislim da pri tebi ne bo problem). Je pa ob?asno kak bug, ustavi se na servisu naj ti naredijo firmware update.
Aha hvala...?udno, ker meni ne ka?e pa imam kao nanovej?e update...ka?e mi, ?e me kdo prehiteva, ko se nari?ejo tiste ?rtice...kaj pa znake? ali prepoznava samo za hitrost, ker ?e nisem videl nobenega drugega (za hitrost jih ?isto lepo ka?e)? Pa ?e vpra?anje v zvezi z fuel economy monitor...namre?, opa?am (sedaj pri tretjem tanku), da mi tam spodnji del aplikacije ne ka?e povpre?ne porabe na tank (za vo?nje mi normalno ka?e), se pravi koliko je povpre?na poraba na tank 1, 2 ,3,...kako se to uredi? Druga?e pa sem nad avtom res navdu?en, u?itek v vo?nji
Zanima me, kdaj pribli?no vi tankate? Zgleda, da se bom moral to navaditi ...namre? tankal sem, ko sta bili ?e dve ?rtici, pri?gala se je lu?ka in kazalo je ?e cca. 60 km...natankal sem pa 38 L ...se pravi, da je v avtu ?e bilo najmanj 10 l bencina kar je ?e za cca. 150 km...sem bral, da to ni ravno v redu narejeno, bom pa sedaj po?akal, da mi poka?e 0 pa bom potem natankal. Druga?e pa ra?unalnik ka?e kar to?no porabo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim, da ima? to v meniju na centralni enoti...to sem si jaz izklopil
Povezava za deljenje
Deli na druge strani