To je pri nas tudi cudo, da pijan vozis, ubijes nekoga, in je alkohol olajsevalna okoliscina. Glede tega majo pa Ameri velik bols poslihtane kazni kot mi in tretiranje pijancov za volanom.
Haha, pri ceni tega kvazi premium goriva bi moral imeti 10% ni?jo porabo, da se splojh spla?a. Realnost je pa taka, da ni nobenega prihranka pri porabi in pomeni samo dodaten udarec za ?ep - pri 60litrih je reci in pi?i 9 EUR. To je pa pa?tet za cel teden.
Jest do sedaj se nisem nasel verodostojnega testa ki bi potrdil da premium gorivo zmanjsa porabo avtomobila, tako da lepo tankam 95 in to je to.
Zelo velik pomen pri vseh zadveha ima tudi navor. To se pa sploh vidi na pospesevanjih na avtocesti, ce nekoga mors na hitr prehitet, se 1.0 mlincek ne kosa z 2.0.
Pa za primerjavo. Soseda ma 1.0 rapida, njej pri 110 (ker pac tolk hitr voz po avtocesti) kuri 6, meni pri 110 naprimer kuri okrog 5, da o pospesku ne govorimo, ker tud 40% razlike v navoru se kr pozna.
Na sluzbenem racunalniku sm posodobiv, in je trajal ~40minut, tako da ocitno ni internet tak problem kot hardware. Dobr vedt za naslednic, da na osebnem ne zabijam casa s tem.
Fora je da ni mulc, ampak odrasli k grejo notr z blatnimi cevlji, pol pa ne paz pa zapne sedeze pa popaca ...
Pol pa dopovej odraslim da more pazt da ne paca, ker pol je pa kuj odgovor tipa "sj u mojmu je tud vse umazan" al pa "pocak da ti otrok pomaze, a bos njemu tud teziv".
Men ji je pomembno samo da je crn, in da je enostavno za prat. U zepke ne planiram nic notr dat. Cisto zarad zascite hocem met k se brca z blatnimi cevlji
Torovo do sedaj ni blo posodobljeno, na odesku Radovljica - Brezje meni po posodobitvi ne kaze omejitve, kot da ne ve koliko je. Upajmo da se to popravi.
Ceprov, omejitve mene ne motjo, bl bi me motil da manjkajo ceste
Za osnovni deluje samo klic, in SMS, ga lahko preberes na zaslonu, ali pa ti ga sistem prebere. Da beres SMS kjerkol dokler vozis je zelo trapasto, da ti pa prebere SMS ce je v anglescini pol kul, drugace pa bols da ne
Aplikacij za sporocanje kot so whatsapp, viber, telegram, messenger, itd. pa ne smirgla, tudi ko dobis sporocilo ti ne predvaja zvoka za notifikacijo preko sistema.
Teli priklopi so povsod problem, mislim ljudje. Enostavno ne pritisne do konca in ne izkoristi pospesevalnega pasu do konca, ampak more takoj zapeljat na cesto gor. Pocas tudi mene ze mal drzi da kamerco nastimam, ker folk je upiljen.
To tudi meni na android ne spusti. Razen opozorila za SMS pa klic, mi preko zvocnikov nic drugega ne spusti. Je pa tako, ko das da prebere sporocilo, itak ne zna prebrat, sploh glede na to kako se v sporocilih pise.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Okrog 2800 ce se prov spomnim, lahko bols pogledam popoldne ko grem iz sihta
Povezava za deljenje
Deli na druge strani