Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

To je pri nas tudi cudo, da pijan vozis, ubijes nekoga, in je alkohol olajsevalna okoliscina. Glede tega majo pa Ameri velik bols poslihtane kazni kot mi in tretiranje pijancov za volanom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Haha, pri ceni tega kvazi premium goriva bi moral imeti 10% ni?jo porabo, da se splojh spla?a. Realnost je pa taka, da ni nobenega prihranka pri porabi in pomeni samo dodaten udarec za ?ep - pri 60litrih je reci in pi?i 9 EUR. To je pa pa?tet za cel teden.

Jest do sedaj se nisem nasel verodostojnega testa ki bi potrdil da premium gorivo zmanjsa porabo avtomobila, tako da lepo tankam 95 in to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ve?je sranje je sranje galebov-veliko in uni?ujo?e.

To ne samo, da ti lak uni?i ampak dobesedno naredi luknjo v pleh, ?e pust? preve? ?asa.

Se bols je da pustis dolgo caa pa na soncu, da fajn zakur

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Zelo velik pomen pri vseh zadveha ima tudi navor. To se pa sploh vidi na pospesevanjih na avtocesti, ce nekoga mors na hitr prehitet, se 1.0 mlincek ne kosa z 2.0.

Pa za primerjavo. Soseda ma 1.0 rapida, njej pri 110 (ker pac tolk hitr voz po avtocesti) kuri 6, meni pri 110 naprimer kuri okrog 5, da o pospesku ne govorimo, ker tud 40% razlike v navoru se kr pozna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse ki iščete prevleke
Napisano

Povej mu da se to ne dela.....

Fora je da ni mulc, ampak odrasli k grejo notr z blatnimi cevlji, pol pa ne paz pa zapne sedeze pa popaca ...

Pol pa dopovej odraslim da more pazt da ne paca, ker pol je pa kuj odgovor tipa "sj u mojmu je tud vse umazan" al pa "pocak da ti otrok pomaze, a bos njemu tud teziv". 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za osnovni deluje samo klic, in SMS, ga lahko preberes na zaslonu, ali pa ti ga sistem prebere. Da beres SMS kjerkol dokler vozis je zelo trapasto, da ti pa prebere SMS ce je v anglescini pol kul, drugace pa bols da ne :)

Aplikacij za sporocanje kot so whatsapp, viber, telegram, messenger, itd. pa ne smirgla, tudi ko dobis sporocilo ti ne predvaja zvoka za notifikacijo preko sistema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Teli priklopi so povsod problem, mislim ljudje. Enostavno ne pritisne do konca in ne izkoristi pospesevalnega pasu do konca, ampak more takoj zapeljat na cesto gor. Pocas tudi mene ze mal drzi da kamerco nastimam, ker folk je upiljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.