Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Ce ti denar ne smrdi, potem vzemi Nexen. Sam imam sedaj letne Nexen in vem da bodo naslednje zimske tudi Nexen. Poznam kar nekaj ljudi ki jih redno kupuje in so zadovoljni. Super guma za posten denar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano (urejeno)

Glede na vse prebrano sem mnenja, da ti je poraba zelo pomembna, zato raje razmisli ce bos zadovoljen s taksno porabo in sele potem nadaljuj z ogledi, da ne bos na koncu razocaran razlagal kako je Mazda pozresna. 

Dalje sem ti kot zvesti bencinski privrzenec dolžan svetovati, da raje kupi 2,5l bencinarja, razlogi zakaj so bili ze veckrat omenjeni na forumu zato malo pobrskaj. Verjetno si od prednikov že slisal stari rek "Mazdo se kupi bencinarja".

Mogoce je za razmisliti uvoz iz Nemcije kjer je izbire več kot je nemskih josk v Dalmaciji.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Folija je ko kondom:

- plačaš pa v bistvu ne bi rabil

- preprečuje morebitne prihodnje stroške

- fajn je dokler ne probaš brez

- ko se strga je pizdarija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Čez 10 let niti tvoj niti moj ne bo vreden skoraj nič, zato se jaz ne sekiram za pikice. Zame je to enako kot prevleke čez sedeže... Sam bom 10 let sedel na prevlekah, da bom avto potem nekomu prodal z novimi sedeži, hmm. Sicer pa vsakemu svoje, če ti je všeč folija, naštelaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

V bistvu so naši dizli tihi skoraj kot benzinarji. Samo s to razliko, da ne prasketajo in šepetajo vmes in  vlečejo brez nekih pavz vmes. 😉

Jp, pa še regeneracijo imaš zastonj vključeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mal neumesna, sam morem napisati, da sem se za dobro jutro iz srca nasmeljal pri prebiranju debate o limuzinah in karavanih, škoda da se je zaključila, zmagala je pa pripomba o češki prikolici 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Hmm, Mazda si definitivno ne bi smela privoščiti problema z menjalnikom... eni si Mazdo kupijo samo zaradi menjalnika, tko da mi ni jasno kaj počnejo. Jaz z ročnima menjalnikoma v M6 in M2 letnik 2008 nisem imel nobenih problemov, prav nasprotno v M2 je bil menjanik takšen užitek, da si mislil, da ima avto 20KM več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Te nfera SU4 naj bi bile še boljše. Sicer jih nisem imel še nikoli ne enih ne drugih a verjetno so za počasno krujzanje čisto v redu. Je pa res, da verjetno nimajo trdih bokov in jih ni smiselno terati v ovinke. Sam nisem glih ljubitelj teh "turističnih" gum. 

S tvojim navorom definitivno rabiš nekaj bolj športnega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz imam sedaj nove Nexen Nfera SU1, po 2 mesecih uporabe sem z njimi zadovoljen. Gume so zelo tihe, poraba se mi zdi ok, na mokrem pa tudi nisem opazil problemov. Po avtocesti sem glih vceri 170 vozil polno natovorjen in gre ko puščica. Tko da jaz bi jih še enkrat kupil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Lahko, da nimam točnih podatkov, ampak znanec, ki dela v Mazda salonu, mi je nedolgo nazaj povedal, da Mazda Slovenije cene regulira na nacin, da za salone ni dosti maneverskega prostora. Dejal je, da uvoznik na vozilu zasluzi okoli 3k, saloni pa so lahko veseli če ujamejo do 700eur.

Tko, da sam malo skeptičnem o 2k in več popustu, razen če je bila prvotna cena nerazumljivo visoka napram drugi ponudbi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

@DavidMazdapriznam, zoprna situacija, ki te ne pusti ravnodušnega ampak rezultat je že sedaj jasen. Par dni boš še počakal, ker neke druge alternative glih nimaš, lahko sicer odpoveš ampak to ne boš naredil ker boš potem spet čakal xx dni.

Vglavnem ko boš končno videl svoje vozilo bo jeza popustila in ne dopusti si pokvariti svoje prve dni z novim ljubljenčkom zato da boš premišljeval o slabi izkušnji ki bo takrat pravzaprav obstajala samo še v tvojih mislih, v sedanjosti pa je več ni in se nima smisla z njo ukvarjati in trošiti energijo.

Glede na to da te na prodajalca veže slaba izkušnja predlagam, da zgodbo z njimi po prevzemu vozila gospodsko zaključiš in prekines negativno vez. Brez jeze in slabe vesti jim lahko poveš jim da z njihovim poslovanjem nisi bil zadovoljen in to je vse kar lahko narediš. Lahko da ti bodo ponudili zastonj servis, ki ga sprejmi, nato pa se odloči če ga boš vnovčil. Nenazadnje si vsakdo zasluži drugo priložnost. Zapomni si, prej ko boš situacijo sprejel zgolj kot le še eno novo, pa čeprav negativno, izkušnjo, lažje in uspešnejše boš prišel do cilja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Kar pa se tiče gum so pa pri meni vedno nove in to vedno le top gume. Tu pa ni za eksperimentirati. 

Ima se, može se.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Če komu inf. prov pride...včeraj sem naštelal letne Nexen Nfera SU1 19col. Zaenkrat zadovoljen, gume so tihe, oprijem na suhem dober, na mokrem morem pa še sprobat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je DavidMazda napisal:

Imas prav ja.

Torej zadevo sem resil tako, da sem sel obiskat v salon. Mi je pa pred tem tudi prodajalec na e-mail odpisal. Vse sem pa resil na miren nacin in ko sem dejansko sel v salon, so imeli kar nekaj strank tam, kar mi je potem tudi dalo vedet, da so dejansko precej ocitno zasedeni te dni in ni neke vrste 'lenoba', kar bi me najbolj motilo. :)

Nadaljujem pri A-Cosmos in smo podpisali ze ene pogodbe ter tudi za moj trenuten avto. V CET mi je rekel, da Mazda morda ze danes pride v LJ, ampak itak ne more biti takoj na voljo za prevzem, tako da cakamo na naslednji teden. :)

Bravo, tako se rešuje probleme, mirno.

Kot si opisal si prišel do spoznanja, da prodajalec ni neka lenoba ampak je bil zaposlen tudi z drugimi strankami, to pa nam je bilo vsem skrito preden si to videl na lastne oči. Ker tega dejstva nismo vedeli, ga je najlažje označiti kot pasivnega, lenuha... V kolikor bi ga obsojal v naprej, kar ponavadi počnemo, in tako tudi pristopil k reševanju problema, bi svojo agresijo neupravičeno prenesel na njega in konflikt je neizbežen. Izpit si naredil z odliko, sedaj pa samo čakaj in se raduj dneva ko pride mazdica domov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

@DavidMazda glede na to, da smo ti vsi terapevtsko svetovali pri tvojih odločitvah te prosim za povratno informacijo kako si potem zadevo izplejal. Si osebno odšel tja, po telefonu, emailu...si znorel, kričal, ali ostal miren in profesionalen? Da vidimo kateri pristop si izbral.

Popravljeno od ignacij
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda bo izdala nove barve
Napisano

Naletel sem na informacijo, da bo mazda verjetno izdala par novih barv. Meni osebno nobena glih ne potegne na slikah, je pa vijolična CX-5 zelo zanimiva.

CARBUZZ.COM

Mazda is no stranger to special edition models that boast cool and unique paint colors. The Japanese brand recently rolled out a series of...

M3.png

MX.png

CX-5.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.