Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

kje?

Mislim da jo Ploki kupuje, kot "dnevni" avto oz. civilni :P

@Kris - verjetno so rekli - to je tak stroj, nimamo kej cincat! :danzoman::vesel:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Denis, jaz bi vzel Fiat 500, oz. Cinquecento al kakorkoli se ?e napi?e, JureS bo pa povedal zakaj (kokr vem ga njegov fotr al tast fura)! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja Simon, pa ?e kake vztrajnike, odmi?ne in to, pol bi ?e nekako blo za na Raceland. Ima? prov, GTR ne vem ?e sem ?e kdaj videl na cesti v ?ivo! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Symon, za na dirkali??e bi blo ?e najbolj? z GTR, ker tudi GT spet ni neka ?vau, hehe :P

Kokrat letno pa se lahk potem preizku?njo vzame? U bistvu ?e bi kdo hotel celo leto prefurat s preizku?njami ga itak pride (govorim na primeru od tele 323BGF, ki sem jo imel od Peri?nika najeto), za celo leto (s preizku?njami) bi me ko?tal nekih 3000? (41,55? za 5 dni je postavka), tko da hvala lepa za tak?en biznis! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Clio
Napisano

Mah u teh ?asih ti lohk ukradejo ?e ?tumfe katere ma? na nogah! :(

Kok pa je lastnik potem kaj na zgubi, ?e mu vozilo ukradejo in ma tatvino zavarovano? Predvidevam da razne Eurotax in podobne cenitve lih ne prina?ajo dobi?kov v primeru kraje! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Clio
Napisano

Mah karkol ti ukradejo je tema, upam da ga deklina dobi nazaj - ?e ni ?e total razkosan, kot krava pri mesarju! :(:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ce je lepo ohranjena :) za daily driver :danzoman::hohoho: bom plin na njo prestavu pa bom to posebej rihtu... sam pol je mal sranje ker mi zmanka kesa za vse ostalo in me za eno leto nazaj premakne vse. :glare:

Na ta na?in ne bo? Wankla nikoli imel! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.