@Symon, za na dirkali??e bi blo ?e najbolj? z GTR, ker tudi GT spet ni neka ?vau, hehe
Kokrat letno pa se lahk potem preizku?njo vzame? U bistvu ?e bi kdo hotel celo leto prefurat s preizku?njami ga itak pride (govorim na primeru od tele 323BGF, ki sem jo imel od Peri?nika najeto), za celo leto (s preizku?njami) bi me ko?tal nekih 3000? (41,55? za 5 dni je postavka), tko da hvala lepa za tak?en biznis!
Mah u teh ?asih ti lohk ukradejo ?e ?tumfe katere ma? na nogah!
Kok pa je lastnik potem kaj na zgubi, ?e mu vozilo ukradejo in ma tatvino zavarovano? Predvidevam da razne Eurotax in podobne cenitve lih ne prina?ajo dobi?kov v primeru kraje! :ne vem:
ce je lepo ohranjena za daily driver bom plin na njo prestavu pa bom to posebej rihtu... sam pol je mal sranje ker mi zmanka kesa za vse ostalo in me za eno leto nazaj premakne vse.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jz pravm tkole - ?e jo bo? vzel ti bo (morda - kdaj) ?al, ?e je ne vzame? se bo? pa sekiru zakva je nisi! :ne vem:
Tale je pa zame?al KW in KM, kokr se jzt u stare Celi?arje zastopim!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4805882&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani