Skoči na vsebino
Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Ja ?tevc ima skalo do 240, potem pa lufta neki malga, re?mo do 260 pa ?e to pra?anje! :P

Sam ?e ?e tale ki?ta tolk vle?e, pol mora it z dodatnimi 100 konji (se prav tvoja) vsaj ene 20 do 30 ve?, al se motim? :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Najve? sem jo peljal 220kmh (imel sem ob?utek da je ogromno rezerve)! :hudicek:

Ajvar, a tistih 252kmh z GTjko ko si rekel, je bilo po GPS-u al tko bolj na pamet, npr. po ?tevcu gledano? :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Nedvomno bo precej v?e?en avto?ek in oblika dost bolj na nivoju kokr npr. X3 ki mi je obupen (?katla ?udna nazunaj)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Na?eloma mata prav - upam da bo stroj fajn laufal in pol tole BGjko spet upokojim! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Matr - kumi ?akam da dobim spet Mazdo v svoje lastni?tvo (?e 2 dni), pa magari naj mi pije 10 litrov, kar se bo tudi spodobno za to konjenico! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nujno
Napisano

Pa sej ni spet tok dale?, dobra urca, pa si bo? hitro na jasnem kako je s tem vozilom (itak majo vsake o?i svojga malarja - kar ti nekdo re?e da je odli?no, je lahko za tebe ?e u slabem stanju)! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nujno
Napisano

Ne poznam vozila, bi jo pa ?el gledat, ker tole je cena ?e precej bolj sprejemljiva kakor tista, ki si jo zadnji? prilepil tle gor! :bravo: Pa ?e ceno garant ti nekaj uspe zni?at ?e bo? za?el denar pre?tevat pred o?mi prodajalca! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.