Skoči na vsebino
Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Amazon, s tem da je bilo naknadno ?e dodatnih 50 EUR popusta zaradi malenkost po?enega ohi?ja, torej sem za aku dal 70 eur. ?ista sre?a. Bencinarke imajo 60 Ah in 680 zagonskega toka, dizel verjetno ve?, zato razlika v ceni?

Dizel ima tak " mo?ki" akomulator 95 ah in zato stane skoraj dvakrat ve?. Ta 60 ah je bolj za kake elektri?ne bicikle, zato tudi taka cena. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja Alex nova Mazdurina 3 z X motorjem je temno sive barve plus usnje not .kombinacija ?no in bordo usnje..noro .komik ?akam da testiramo..lp

Super... ma kaj ta siva barva je na razprodaji ali kaj, da jo vedno vzamejo? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alex katera barva pa ni za penzioniste ??.aja Soul Red sigurno

Rde?a.... bela, ?rna

10 points. :)

Meni so temno sive 17 col novega dizajna super, ampak na alex red res ne pa?ejo, dr?i. :P

Na splo?no mazdine feltne niso glih nek pojem dizajna in lepote. ?e najlep?e so te, ki jih imano ve?ina tu gor. Te ta zadnje so pa kr neki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V ?ivo je ta modra super. S 17 se avto ?e udobneje pelje, pa ?e fakin 19 col plati?? (pre?irokih za 225 ?irino) ne opraska bolj?a polovica ob vsakem drugem parkiranju. Poleg tega je baje bencinarka itak pre?voh za 19 col. :)

Tembo plava barva je za penzioniste. Imam tudi sam 17" zimske feltne,ki so zelo lepe, pa avto ?e nekajo izgleda, ker je red soul rde?. Original 17" izgledajo na temno plavi Mazdi 6 prav ?e?ko. Samo ?e zavesice gor in je. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

To ?e, samo Jugo je imel 750kg te?e pa ?e mal sem ga imel povrtanega, tako da je dal ven 60KM. Ampak bistvo je v tem, da so na?elom takrat imeli vsi take ?voh avte. Danes se pa zgodi, da prehiteva? bavarca ali pa olimpijca in un kar za?ut klofuto po egu ter ti sred prehitevanja pospe?i. SIcer je pa res nekaj, da starej?i ko si manj prehiteva? - :jezicek:

Samo tiste stoenke in yugoti so kar ?li. Jaz sem sicer imel v stoenki montiran motor od regate 90 konjev in je letela, da je kazalec zabijalo.(homologacija??)

Res je tudi, da se dan danes na, splo?no ve? ne prehiteva "v ?karje" kot v?asih ampak bolj u izi na dolgo in sigurno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Alex zdaj so dobili mazdo3 z novim.motorjem X v kp ?e jo registrirajo in gremo na testno vo?njo po obali..Testirati.lp

Jaz sem pripravljen, da vidimo, kaj nam prodajajo.

Javi, ko bo registrirana.

Kaj spet je v tisti temno sivi barvi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

6 so res pomehku?ili s faceliftom lani. Neposrednega feedbacka s cesti??em nabvolanu in sede?u ne ?uti? ve?, skoraj predobra izolacija notranjosti. ?e bi vsaj v EU prodajali 2.5T, bi se jim pol oprostilo. :)

Kaj ?mo... po?asi gremo proti premium znamki, kjer mora bit vse tiho v avtu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Definitivno se ti izpla?a kupit mazdo v Nem?iji(bolj?a izolacija, izdelava, veliko ni?je cene). Jaz in ?e par foruma?ev smo uvozili. Moja je bila stara leto in par mesecev in je imela garancijo ?e skoraj dve leti. Enkrat sem jo izkoristil in to brez problema.

Z FL modelom problemov z dvigom olja skorajda ni ve?, pa tudi z barvo z uvo?eno ne bo takih problemov kot z na?imi za slo trg.So kak?ne pikice od kamen?kov ampak to je itak pri vseh znamkah tudi t.i. "premium"

?e se rad vozi? bolj hitro z pospe?ki in majhno porabo je ditel pravi zate. ?e pa ti je bolj v?e? penzionisti?na, lahka vo?nja brez stresa potem benzinarka.

https://m.mobile.de/auto-inserat/mazda-6-kombi-exclusive-line-facelift-oerlinghausen/280216180.html?ref=srp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Rolo je delno ro?en :) Se pravi, ?e ima? vse zaprto se z odpiranjem okna odpre tudi rolo..logi?no. Pri zapiranju se pa zapre samo okno, rolo premika? po ?elji. Ja, ima? direkt sonce ?e odpre? rolo, vmesnega 'sen?nika' ni.

Sej pravim-brez veze. Pa ?e kak hexen?us vrata dobi? in si pe?en.To je bolj za mulce, ki niki nimajo teh problemov. Jaz sem imel ?iberdah pri dveh avtih ma ga prav ni? ne pogre?am.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To je res kar pravi? ampak ti govori? o maximumih mi pa o povpre?ju na cel tank goriva ali nasploh,tvoja vo?nja pa ni normalna za vsak dan,no upam da ne?

Govorim za cel tank. In ja, moja vo?nja zadnje cajte ni normalna, ker imamo okoli koncerta ful opravil in vse na knap in mi je 24 ur enostavno premalo. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

9 litrov porabi mija bencinarka nikoli :)

E, ?e bi jo vozil po hribu tukaj nad Koprom verjemi, da bi ?la. Res je, da je bilo skoraj vse po mestu in po avtocesti krepko nad pripporo?eno hitrostjo. Dvakrat sem moral bit v Medvodah po hitrem postopku. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ni velika... normalna. S podobno vo?njo bi verjetno benzinarko spravil ktepko ?ez 9 litr?kov.

Ga ni lep?ega, ko stisne? gas in te istreli mimo kakega "premium" lepotca. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni je 3-ka zakon. ?e bi rabil majhen avto bi jo takoj imel(v soul rde?i barvi, se ve). Gelipter jo je na skupinskem testu kar orenk gnal skozi ostre ovinke in tudi mi ostali, pa nismo opazili ni? slabega, anci, avto se je peljal kot po tirnicah. Zadaj je res veliko prostora za noge. Oblika avta je pa itak bomba. Vsi ostali avti v tem rangu izgledajo poleg njega prav bogo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Haha, Alex, se je Borut Pahor ?e slikal s tvojo? Zamenjaj besedilo "privla?na atletinja na stadionu" s  "soulred mazda 6 na parkiri??u" :D

Vsak, ki vpra?a in mu dovolim, se lahko slika. Sam na fejsbuk ne sme dat slik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pol se pa js sekiram, k mam na svoji

Pol se pa js sekiram k mam 6.3l na svoji xD

Sej ima? ?e kar veliko porabo. Jaz jo z normalno vo?njo, ne 110 na avtocesti komot spravim na 6 l... ?e se mi seveda ne mudi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

No, ko se vsedem iz 6-ke prve generacije v rde?o pu??ico nimam nikoli ob?utka utesnjenosti, kve?jemu ve?je varnosti. Tiste nizke ?ipe v 6-ki prve generacije so kr neki. Kot, da si napol zunaj avta. V avtu mora? bit zabarikadiran, druga?e si pa kupi? kabrio, kjer je vse odprto, prostorno, svetlo, nad glavo ima? samo nebo.

To je prostornost ne pa enoprostorci. Tisti so namenjeni bolj za preva?ati pra?i?ke in cement zadaj. Spotoma lahko zapeljejo ?e kakega pacienta na prednjih sede?ih.

Razumem velike dru?ine, ki imajo kopico otrok ampak zakaj ga rabi recimo mlad par, mi je ?e sam?

Mogo?e se po?utijo ?e ostareli pri mladih letih? Kdo bi vedel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

6 je po dimenzijah bolj bmw 5, seveda pa ni tako premium. :) Racionalni nemci o?itno avte primerjajo in kategorizirajo bolj po cenah, kot po razredih, zato gledajo BMW 3 in Mazda6. Sicer pa dvomim, da ima 5 znotraj kaj ve? prostora, itak so vsi utesnjeni, vklju?no z mazdo 6.

Kako misli? utesnjeni?... premalo prostora spredaj?, premalo na zadnjih sede?ih, pretemno? Ker mazda 6 ni ni? od tega. Kve?emu bi lahko rekli, da se po?uti? kot v ?portnem avtu. ?e to misli?, potem ja. Se strinjam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

ej a nisi mel ti sive mazde 6 prve generacije, pa si skoz govoril da je najlepsa?

una tvoja siva je bla res v redu, in skor sem tudi sam imel tako, le da so imeli crno na zalogi, takrat leta 2002

soul red pa ni za mazd0 6, prej za kako mx5 ali 2 oz 3 coupe (coupe jo klicem, ceprav je 5 vratna)

Dobro, tista gray je bila lepa na 6-ki karavan, na drugih pa niti ne. ?e bi takrat imeli soul rde?o bi jo imel. No, sicer ne vem, kako bi pasala na tisto 6-ko?Na novi je raketa... ?e vedno se ustavlja folk pri moji, ?e lahko naredi selfije. ?e so v redu, jim dovolim. :)

Jaz bom mel pa zanala?? sivo ... tko da ve? :jezicek:

... upokojenc...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-30
Napisano

Tudi jaz v?eraj. ?e bi bila ?rna ali siva, me verjetno ne bi motila vsa tista plastika okrog kolotekov....

?e kupi? ?e plasti?en avto je dobro, da je vsaj barva najlep?a, da vsaj malo popravi vtis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ne, res ne pa?ejo v kombinaciji z alexrde?o. Pri umazano sivi sploh ne izstopajo in tudi od zadaj recimo bolj izgleda, ne tako ozko...

Kdo ima kaj proti najlep?i barvi ever? Seveda je vsaka mazda najlep?a v tej barvi. Najgr?a je v sivi barvi... ta barva je bolj za kake grde audije in bmw-je.

Ok. tudi bele so v redu pa ?rne... potem se po?asi kon?a

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Uffff SpEkTr ....kaj bo na to rekel Alex da Mazda ni premium...... :lol:  :lol:  :lol:

Hm... za nemce verjetno nikoli ne bo, ker za njih je samo nem?ko dobro. Seveda je premium, recimo proti bmw 3-ki je 6-ka noter cel razred vi?je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.