Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekateri priporo?ajo ?e menjavo olja in oljnega filtra po nekaj kkm prevo?enih. Jaz sem to naredil pri 4kkm prevo?enih na priporo?ilo Jureta iz BTC-ja.

Tisto o menjavi pri 1500km je mim. Radi bi malo zaslu?ili pri olju, dela ti pa tako verjetno ne ra?unajo! Pri meni je to bilo 12let nazaj, ko sem pa lani pri nakupu vpra?al za teh 1500km pa se mi je nasmehnil in rekel da se to ne dela ve? in da sedaj pa? gledajo na stranke in ne samo na zaslu?ek, pa ?e par stvari ki niso za forum.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz recimo sem imel denar za nov avto ampak mi ga je ?koda, da ga me?em tako skozi okno.Kot je ?e nekdo napisal, raje grem za razliko denarja pozimi v dolomite na smu?anje, poleti  na morje kam v tujino, vmes si privo??im tri do ?tiri koncerte( komplet familija) v tujini :punk:

Pa ?isto enako se bom vozil. Pa ?e ,ko je nov avto, mora? 15 tiso? kilometrov voziti skrbno, ne na obratih, pa po avtocesti 120/ uro :aaaaa:

Z novim avtom se mora? skratka obna?ati kot z nedono?en?kom. :party0035:  Jaz sem opazil, da ?ele sedaj gre avto  kot mora it, menjalnik je ?e bolj?i in se ?alta kot po putr?ku.

Mogo?e se nisem prav izrazil,nisem misliv ves denar ampak tistega ki je namenjen za avto iz dru?inskega prora?una,da pa dam vse za svto,nisem nor raje tudi kam odpotujem......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem kupil 4 meseca staro 6-ko, slu?beno od vodje prodaje pri Mazda Slovenija. Avto je imel cca 20% ni?jo ceno od nove, 4kkm prevo?enih, zraven sem dobil ?e nov zimski komplet gum na litih plati??ih. Po enem letu uporabe lahko re?em, da sem opravil dober in racionalen nakup.

To ti je Terna,ni bol?ga kot to,ampak koliko je takih mo?nosti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tu ni nobene filozofije,?e ima? denar ali ti ga ni ?koda kupi? novega in to takega ki si ?eli?,?e ga pa nima? dovolj pa tisto kar misli?,da je ugodno in najbolj?e tisti trenutek,pa seveda nima? take izbire kot pri novih!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Je edini SUV ki mi je v?e?,verjetno tui zato ker je bolj kupejevske oblike z malo dvignjenim podvozjem. Do pred nekaj leti sem bil mnenja da najlep?e avte ri?ejo Italjani,sedaj pa mislim da jih Japonci prehitevajo po desni! Ve?ina drugih pa tako nimajo nobenga oblikovalskega ob?utka za lepoto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Meni je pri tej barvi ?pica,si zamislim z ?rnimi obrobami na sivi-groza! Jaz bi mel vseeno ma?in svivo s ?rno plastiko zaradi manj ob?utljivosti na pesek itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Ja po kak?nih cestah pa se to vozi?? Ker pa? ni vseeno ali cel ?as vozi? 130, jajcari? v kolonah po hribih al pa cel ?as pospe?uje? med 50 in 90. Zdaj ko se vozim ve?inoma po AC pri 120km/h mam povpre?je med 6.3 in 6.5 z avtomatikom. Med jajcanjem po Ljubljani sem mel 8 - 9. Ni vse isto.

Avtomatik ima tako malo ve?jo porabo,je pa veliko odvisno od voznika. Ko vozi ?ena na dolo?eni relaciji ima pol litra ve?jo porabo ampak je po?asnej?a! Ob?utek za volanom itd je pomemben za ni?jo porabo,ne verjamem pa,da bi bila kaka razlika med enakimi avti-serijsko opremljenimi in tehni?no izpravnimi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Kako vam grata imeti tako malo porabo?

Imam G120 Takumi bencinarko, v slu?bo se vozim v eno smer 12 km, vmes ?e kak?na relacija dolga v eno smer 8 km in za vikende relacija v eno smer 50 km. In mi poleti z 18-kami in sedaj z 16-kami kuri od 7,2 do 7,5 l/100 km.

?eprav ga res ne ti?im (?altam pri 2800 obrati) se mi to zdi bistveno preve????

?e tako vozi? verjetno ne rabi? ?este,ker pri teh obratih leti preko 130! Ko bo? prestavo kot ti ponudi displej bo? imel pa 6.5,poskusi. Je pa res da potem ?alta? eno do dve ni?e ko prehiti?,ampak to je za kratko in se pri porabi ne pozna dosti. Sicer je tvoja stvar kako vozi?,ampak s tako vo?njo bo? imel tako porabo kot jo ima?.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Ej Boss, daj ti povabi na pija?o ne glede na to, a ti rata dobit avto ali ne. Saj je vseeno a pijemo na ?alost ali na veselje.

Ta je bla pa precej nizka....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Meni je zelo v?e?. ?e bo res nov 1.5 TSI motor, zna biti moj novi nakup v kakem letu dveh. Popravili so dosedanje grde lu?i spredaj/zadaj, ?E dodali prostor (?eprav me zanima koliko je avto dolg spredaj oziroma varen ob trku - beri, da ti ne spe?ta nog), ?e malce raz?irjena in izgleda, da potencialno tudi za 3 mulce zadaj.

Opcijski bo HUD, kar je ena ve?jih ?elja. Ravno tako si lahko tudi ?e sedaj spredaj dodal ISOFIX in zadaj stranske zra?ne blazine za otroke. Kako dobri bodo ergonomski sede?i sicer ne vem, ampak verjetno bolj?i kot do sedaj. Koeficient upora je eden najni?jih ever, tu pribli?no enaka kot M3.

?e se jo bo s solidno opremo dalo dobiti za 25k, bo kar te?ko najti bolj?o alternativo.

Za ta denar mislim da bolj za?etna......ko pa kaj doda? pa si na M6 cene!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A COSMOS podjetje
Napisano

Iz neke BMW zgodbe ste naredili cirkus brez potrebe,kot pravi Slivka ne komplicirajte stvari.?e ne pride do izdobave na rok, potrm pa pritisni oziroma zagrozi iz vseh strani,od novinarjev,in?pekcijo,dav?no pa do to?be in to konkretno brez zajebancije in ?e kakemu odgovornemu tam povej,da tudi on nebo mirno spal itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.