Skoči na vsebino
Ukraden Clio
Napisano

Mah u teh ?asih ti lohk ukradejo ?e ?tumfe katere ma? na nogah! :(

Kok pa je lastnik potem kaj na zgubi, ?e mu vozilo ukradejo in ma tatvino zavarovano? Predvidevam da razne Eurotax in podobne cenitve lih ne prina?ajo dobi?kov v primeru kraje! :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ukraden Clio
Napisano

Mah karkol ti ukradejo je tema, upam da ga deklina dobi nazaj - ?e ni ?e total razkosan, kot krava pri mesarju! :(:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ce je lepo ohranjena :) za daily driver :danzoman::hohoho: bom plin na njo prestavu pa bom to posebej rihtu... sam pol je mal sranje ker mi zmanka kesa za vse ostalo in me za eno leto nazaj premakne vse. :glare:

Na ta na?in ne bo? Wankla nikoli imel! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Ja ?tevc ima skalo do 240, potem pa lufta neki malga, re?mo do 260 pa ?e to pra?anje! :P

Sam ?e ?e tale ki?ta tolk vle?e, pol mora it z dodatnimi 100 konji (se prav tvoja) vsaj ene 20 do 30 ve?, al se motim? :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Najve? sem jo peljal 220kmh (imel sem ob?utek da je ogromno rezerve)! :hudicek:

Ajvar, a tistih 252kmh z GTjko ko si rekel, je bilo po GPS-u al tko bolj na pamet, npr. po ?tevcu gledano? :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.