Skoči na vsebino
Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano

K bodo goriva tolk draga, da se bomo s kolesi gor vozil :ne vem:

Pa ?e bo dirkali??e bo garant cestninska na Vodicah nazaj, tako kot prej za Brnik

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup rabljene mazde 3
Napisano

pozdravljeni

sem nov na va?em forumu in se zanimam za nakup mazde 3.

V bli?nji prihodnosti nameravam kupiti mazdo 3 v vrednosti od 5000- 6000 ?. Zanima me kateri bencinski motor se spla?a kupit 1.4 ali 1.6? Z avtom bi vlekel tudi avtomobilsko prikolico. Letno naredim od 8.000- 10.000km. Zanima me tudi poraba teh dveh motorjev? Ve?ina vo?nje je mestne in pa tudi izven mesta.

za odgovore se vam ?e vnaprej zahvaljujem

Lep pozdrav

atomobilsko prikolico do 750kg?

?e ni kake hude razlike v ceni vsekakor 1.6. Poraba bo priblizno enaka ?e ne manj?a - glej poraba.com, poraba 1.6 se za?ne pri 7, ena zabele?ena 1.4 pa pri 8. moj bratranec je imel prejsnjo 1.4 in sedaj 1.4 in pravi da je avto super le podhranjen, k sre?i so mu obe h?erki ?le sedaj po 'svoje' in avto sfolga 2 osebi :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem pa ugotovil, da je stanje za mazdo6 veliko ni?je kot sem mislil (odkup...)..... :rolleyes:

Anyone wants a pimped up car? :P

Hec - prodajala se bo pred naslednjo zimo ali takoj spomladi, ko bo cena odkupa ?e ni?ja. ?as je odvisen od trenutne ponudbe rabljenih (trenutno CX-7 2.2 niti slu?ajno ne dobi? rabljen).

tubi za?ni ?parat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne ni vredno... to so samo prebliski v glavi - morebiti ?e bi res vedel kako je bil vo?en pa ?e to je riziko.

mogo?e te spet kak mulc na starih trdih gumah prepri?a :hudicek: (ne kli?mo hudi?a)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Hehe, sumi? da je tako kot v?asih v Jugi, ko smo recimo tanajbolj?e (to je sicer relativen pojem) Yugote v ameriko za sitne pare vozili, doma pa bogato prodajali neopremljene za bistveno ve? denarja.

Tale dva rabta velik servis :blush:

500 ojro se ?e zdila? po moje........no tudi una modra v kopru je 12,5 s servisom (ra?uni poleg, kot pri moji)

Sam nima smisla, bi mel takoj - lahko si privo??im menjavo na lizingu priznam, a nima smisla ker je trenutna 6ka vredna ve? kolikor dobi? zanjo, sem razmi?ljal da bi jo imel za drugi avto pa koji k za 30km na dan pa da se jo stol?e v LJ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

iz grcije je to, tko da je kar precej dreka not

evropskega potem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?ak mal, a nisi ti neki na veliko pizdil ?ez Petrol :hudicek:

Testiram vzorec za izvoz :hudicek:, takole recive, ti mi da? tvojo, problem cukanja re?en, ti pa vzame? CD185, tvoj problem divjakov re?en :bravo:

Jaz tudi dnevno gledam avto.net - pi?uka kako so cene padle in ?e padajo!!!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5247334&show=1

tole prodajajo ?e 5 mesecev

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5673584&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5666478&show=1

Par mesecev nazaj so bile enako okoli 15.000e :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ni ?e ven, ker je registriran v 4. mesecu. In ker ?e ni ven se da garancijo podalj?at, ?e je bil redno servisiran.

Mah kaj pa vem, ?e se dobro zdilam bi dal ene par jurjev zraven pa mam pol manj km, oreng ma?ino za BMW-je in Audije stra?it, ketno namest jermena pa ?e kak?en cuker?ek glede opreme. :hudicek:

Minus: bel je, ni GTA, ne vem kako je bil vo?en, pa v najdra?ji razred padem :(

Tole je po moje ITA verzija opreme...te pri nas ni ?e se ne motim - 185 dobi? samo z GTA, a ni tako :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

mmm, a kdo ve kej ve? o tem avtu... zgleda kr dobr deal

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5714735&show=1

?e je 3 letna garancija je ravno iz garancije....hmmm zna biti verjetno ITa, ampak to ni ni?. Lepa.

bo? menjal? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

22.02.2012 58,59 75,00 195.922 889 6,59

Skuril OMV Kranj tank in tankal Petrol ?G...zaenkrat nini trzne ne med 1200-1500 rpm, res da je tukaj 22 stopinj danes :blush:

Druga?e pa lep rezultat in glede na to da sem ?e tankal 62L bi ?lo vsaj do 950km...

Trenutno pa kruzam po obali in je rezultat temu primeren. Temperatura je po vo?nji :D

post-2637-1329925746_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

na petrolu je se vedno stara cena :P

Objavljena slika

POPRAVEK, danes se je pocenil in sem tankal po 1,28? na Petrolu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.3i - kje na LPG?
Napisano

Na?eloma lahko re?e?, pa ti zvijejo plovec malo. Meni gre v 62l tank notri 58l kar pomeni, da imam nastavljeno na cca 90%. Pri prej?njem avtu pa je ?lo 100% notri. No ja malce manj ker vedno nekaj malega ostane.

poznamo te fore, sam jih ne bi priporo?al....zadeva je edina stvar, ki skrbi za varnost (ki je v tem primeru ve?ja od benz sistema...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava na LPG/Avtoplin Mazda 6 1.8 l2006
Napisano

Je 3.0, ki ga vgrajujejo v USA modele ?estke. To je pravi Fordov Duratec motor, kot je tudi 3.7 za CX-9.

Od leta 2003 pa Ford uporablja motorje iz Mazdine serije MZR in sicer 2.0, 2.3 in novi 2.5, ki jih imenuje Duratec, ?eprav gre za ?istokrvne Mazdine motorje - ker je bil Ford tretinjski lastnik je s tem pridobil vse pravice do uporabe Mazdine tehnologije.

?e povzamemo tisti Prinsov spisek je problemati?en le 3.0 motor, ki ga pri nas ni, ker pa dopu??amo neznanje oziroma slabo poznavanje avtorjev spiska bi znalo opozorilo letet na vse motorje MZR... se pravi poleg na?tetih tudi 1.8 in 1.6 v trojki. :ne vem:

saj zato sem napisal V EVROPI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

nova med 6-7 dokaj hitra voznja

5-6 pa normalna voznja :)

129ka sigurno, me zanima kako se 185ka obnese :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ni? ni?at tro?arin, Ivan mora ?rtomirja nafutrat! Sicer se pa strinjam, bolje, da nas tukaj privijejo kot pa ?e kake davke dodati pri pla?ah, odvzeti za malico, prevoze itd... :vskalo:

Hrvatje so takoj z novo vlado (in potrditvijo k EUju) kasirali ve?ji PDV + ve?je obdav?itve pri pla?ah.......

Mad?ari so nad-obdav?ili pla?e, DDV upgrade pride kmalu

Jaz pri?akujem, da bo pri nas do konca 2012 tudi to ?lo gor, sedaj ?e ni ?as pogledati resnici v o?i, ker nova vlada pa? dela za ljudi... + nasprotovala je temu pri zokiju...(vendar bo to morala narediti)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

http://www.poraba.com/average_car.php?searcht=582

Tubiteleja bo te?ko kdo s prestola vrgel....(1. mesto ima napako) :bravo:

midva z ripperjem pa z enakim avtom te?eva mrtvi tek :D , medtem ko je Boss zamenjal avto, ne pa tudi porabe... :P. ajvar je pa celo Panter23 premagal.... :blush:

Zanimiva tabela mazde6 - ?e ho?e? se jo da stalno med 6 in 7 vozit, osebno sem jo na 6,15 spravil, sam kaj ko avto predstavlja u?itek v vo?nji...... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.3i - kje na LPG?
Napisano

Ja, ?elim si tistih 65 litrov al koliko naj bi ?lo namesto kolesa...bomo videli.

?e je modra odlo?itev bomo pa ?e videli, ameri pravijo 'all is well that ENDS well'. Se pravi, ?e bom ?ez 5 let in 100.000km rekel, da je bilo super...takrat bo super. :bravo:

Kolikor ?e je gre notri do 80% max zaradi varnostnega ventila, zato je vsak L pomemben, da ima? en spodoben doseg. :blush:

P.S. Primo?u pa (v ?ali :D ) rec da naj ?para z izolir trakom..... :D:D:D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava na LPG/Avtoplin Mazda 6 1.8 l2006
Napisano

Motorji od 1.8i do 2.5i (od letnika 2002) so mazdini, vendar jih uporablja tudi Ford. Pomojm so se zmotili, kar pomeni, da so vsi te motorji te?avni. :(

Motorji niso Fordovi.....od kje ti to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Sem vozil 1.2 TSI ....ibizo in golf VI ...res da ni ?lo po omejitvah ampak sta pila 10-11l polni avto, relacija....tako kot je meni gta-jka pila isto relacijo 11-12l tudi poln avto..s tem da ima par 10 konjev ve?. Mogo?e lahko res pije 6l ?e vozi? 110km/h relacijo......?e sam vozim po omejitvah, relacija 140 km/h mi pije 8,5l...tako da.

hja ve? voznikov, ve? rezultatov...to je vedno. 1.2 za golfa mogo?e ?e pre?voh. Sam da ti en mal?ek ?re 10,11 si moral terati. Moja ne turbinska ibiza 1.2 in kasnejsa 1.4 je zrla 7-8, Altea s totalno pre?voh ma?ino 1.6 101km, je ?rla 8.... :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.