Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Tomozuki... ?udno da ti sedaj ve? pije (ok.. tudi sam sem zagnal paniko, ko je avto prvih 50km pil 9l :D )... sedaj po ca. mesecu dni je poraba manj?a za 0,3l! Sicer ta mesec ni bilo nobene relacije, pa sem vseeno po BC-ju na 6,7l :) Pa vsekakor sedaj ve?krat pohodim plin do konca, ker je filing dost bolj?i :aaaaa:

govori? o motornem dodatku ?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men pije zdaj 8,2 kombinacija mestna primestna.

P o avtocesti je pa tempomat vedno 150. ?e bi se hotu 120 vozit bi si kupu mlin?ek.....

sej mlin?ki tud grejo 150....sam pa tud pijejo ob tem 8 :D

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kaj a bos nabavil?

takoj, ?e bi loh vozil ali vsaj moja vozila....zici so problem - z viperjem sem bil prepozen oz. prekmalu....bo v prihodnosti, ko bova mi2 bolj frej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

trenutno na 5,7....

Glede Qmax - sem povpra?al koleg, ki 'kelnari' na Petrolu Medvode kaj je s pet novega, in je rekel samo - glej, table smo morali postaviti 15.5, zadnja cisterna je pripeljala zalogo 22.3, naslednja pa pride okoli 15.6..............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

Pa ?e prvi renderji kako naj bi Alfica zgledala - retro scena... upam da vseeno ne bo toliko na 8C/4C spredaj, druga? mi je pa v?e? :)

autoblog - alfa spider

Lepa. Me pa na porsa mal spominja s temi lucmi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

Da smo si na jasnem, moja zahteva po izbrisu nima veze s klubom, foruma?i - enostavno se ne veidim ve? tukaj, ker vsebina ni ve? forumska, ampak je ratal to en socialni chat tool.

Odgovarjam le ?e tistim reve?om, ki v tehni?nih te?avah i??ejo re?itve za svoje mazde - to je do nedavnega bila kvaliteta foruma...od 2012 naprej pa............+ osebna odlo?itev da se malo podatkov zbri?e.

Se pa strinjam, da odkar je klub so se stvari zmedle, ljudje se morajo odlo?iti ali tukaj nastopajo kot foruma?i ali kluba?i - navsezadnje je to Mazda FORUM.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

jaz ne vem ve? kaj je kaj...vse je zme?ano, med drugim sem opazil, da je symon odgovoril da je piknik klubski, medtem, ko so fantje s kluba rekli da je to forumski

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=257621

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=257636

sploh ne vem ve? kje je kaj, forum je ratal v bistvo klub al kako? :unsure: Vsi dogodki so ratali klubski, vse problemati?ne teme pa glede kluba :whatever:

sicer pa Ajvar pritisni delete zame :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Cca na koliko se menja jermen pri mazdi in kak?na je okvirna cena na uradnem/ne uradnem servisu?

hvala!

120k od 550? naprej (komplet)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ivela cenzura
Napisano

Lepo prosim, ce me banate, ker drugace me boste mogli po mojem postu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne vem kater del je tako sme?en, prvi ali drugi, sicer pa verjamem da se ve? oseb znotraj RS pi?e Jan?a kakor pa s tvojim priimkom, ki na?eloma bolj pristoji ne?nej?emu spolu oz. izmi?ljenim bitjem! :aaaaa::jezicek::hudicek:

Smejim se premijerski kombinaciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pismo mal mi je overbudget drga? bi mogo?e razmi?lou o nakupu k neki morm kupt k se mi ?e cufa brez avta no ja u bistvu je skupno ene 3 jur?ke over a ne :D

Se slu?ajno tole pozna? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5977297&show=1

Borut Jan?a :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ha ha, to samo imena menjajo za marketing, OMV bo sedaj kaj MinMotion?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

7.3L pa samo 250KM....halo? pa to se v prazno vrti pa pije.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Pa glede na to da ima ketno naj ga tudi ne skrbijo jermeni. :D

to sem mislu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

Ta se prodaja ?e 2 leti, za?ela se je nad 20.000?, na? foruma? ima njeno haubo (to?a) druga?e pa to dela! Glede na to da je to bencinar te naj ne skrbi jermen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Back to SLO, ?e preden pridem do hi?e je nujno potrebna komplet pranja, predvsem notri....stric ?e wapa...

EDIT, ata je pred pranjem in po pranju vse ?pranje na avtu s kompresorjem spihal.... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ta je visoka ko k?n terenc zato ker je ?e brez motorja, se je kolega zanimal in pol nista skup pr?la s ceno..

Sm pa bil pa v?eraj na ogledu tiste modre s prej?ne strani in je res ohranjenost zelo podobna moji :party0035:

da ma 4 zice ..............je ti ne bi imel...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.