Sicer dr?i, da je Superb bolj tradicionalen kot pa kaj drugega ampak, ?e vedno ni tisti ?katlast primerek brezveznosti. ?e bi lahko skombiniral bi vzel od superb samo zadnji del in ga nataknil na Mazdo 6.
... in bi dobil ?koMaz avto.
Bi bilo za videti, kako to zgleda. Sicer niti pribli?no tako lepo kot cela mazda ampak za smeh...
Alex 25.390 je ceed Gt line , Mazda 3 nekje iste opreme samo z malo majn konji?ki pride 27.340 ?.hmmm kdo ima sedaj normalne cene???
No, no, pa ne more? primerjati teh dveh avtov. To je drugi svet. Mazda je po?asi ?e na vratih premium znamk medtem ko je kia ?e v gara?i. To je, kot bi primerjal pralni stroj mielle in beko. Samo, da ima prvi upravi?eno visoko ceno drugi pa nikakor ne, ker je to velikomasovna proizvodnja za rajo.
Tudi jaz pravim tako. Kia in Hunday ne bodo nikoli premium znamke ampak vedno dra?ja ljudska masovna vozila(kot v?asih yugoti, golfi in podobni).
Sedaj jim gre trenutno v redu a s takimi navitimi cenami(kia ceed malo bolj?a oprema je ?e 25 tiso?akov, kar je za moje pojme enih 10 tiso? preve?).
Nikoli ne bo nekih klubov ljubiteljev kij, ker to so konfekcijski avti, ki ne pridejo v zgodovino in ko model prenehajo izdelovati, jih nobeden ve? ne pogleda. S tem, da jim cena drasti?no pade.
Dokazano je, da tej nano delci, ki pridejo ven iz auspuha po dpf filtru so veliko bolj nevarni kot pa navadni delci. Tako, da je to bolj kot ne res neka propaganda oz. slu?enje denarja z menjavami.
Za preveriti je ali je bila odpravljena napaka na odmi?nih gredeh (niso vsi modeli imeli teh te?av), druga stvar je pa turbina, kjer lahko odpade loputa na mali turbini, ki povzro?i nekaj stro?kov. Mislim, da od 2015 od facelifta so bile te te?ave odpravljene.
Ni primeren avto za kratke razdalje, ?e ima ?e delujo? DPF, ?e je pa ?e ven pol pa ni problema
Pri FL je tudi ta problem z dpf filtrom re?en, baje.
?rni so bili in so kar vredu samo malo me je v hrbet zagrelo ker so manj zra?ni kot na moji in se verjetno mora? malo navadit, druga?e pa super udobni in elektri?ni z dvema spominoma nastavitve. Lp
?e posebej je veselica se vsesti v ?rne usnjene sede?e, ko avto stoji par ur na soncu. Takrat, ?e ne pazi?, se dobesedno spe?e? na njih. Sem imel usnje a nikoli ve?.
Moja mazda je bila iz Prekmurja. Najve?ja napaka je bila da jo je imel prej?ni lastnik stalno v topli gara?i.
Mazda6 -2010 1.8
Ampak dobro, tudi pri nas pozimi kar obilno posipajo sol ?e ob najmanj?i slani.Res je, avto mora bit zunaj, da ga de? redno izpira in ne bo rje nikoli. In pa seveda redno vzdr?evanje in razvajanje.
tole nevem, ce bo delovalo... vsaj kolikor sem bral, te kartice delujejo samo, ce prej nisi imel kartice... pri ?podaljsanju? pa se pojavi problem, ker je na tvoj VIN. ze registrirana navigacija... in lahko kupis le podaljsanje posodabljanja (enkratno ali za tri leta)...
A ni ?e nih?e tega izprobal tukaj na forumu, ?e deluje tudi tistim, ki so prej imeli ?e tri leta original?
Kaj pa bi naredil, ce ima un pistoljo pa te kar tko poci?
glej mal ruske dashcame..
se ne splaca verjemi mi
No, no, preve? filmov gledamo.Pri nas so vsi hitri na jeziku potem se pa skoraj ustavi. Dobro, ima? tudi tipe z "dvojnim" vratom, ki jih seveda ne izzivamo.
Jaz pa se nikoli ne umaknem, ?e vidim take paciente, ki pametujejo.Verjemite,da se potem vsi ohladijo, ko gre? kontra.Sem se zadnji? ustavil pred prehodom za pe?ce in pustil skupino otrok ?ez... in avto za mano trobi.
Ok... po?akaj malo. In spet!. F**k,ugasnem avto, dam vse ?tiri ?migavce in stopim iz avta.V avtu je bila ena bionda in takoj je zaprla okno. Potrkam po oknu in ga malo spusti. Vpra?al sem jo, ?e ji kaj ni jasno in "e se ji mudi? Je rekla da ja. E, zdej pa bo? malo zamudila... opravi?evala se je, jaz pa sem ?el" lagano" proti avtu, se po?asi pripel in prav po?asi speljal.So trenutki, ko ne more? it preko njih. Jaz dam v danem primeru Nejcu kar prav.Kaj bomo glih vsem prismojenim modelom popu??ali.
Ok. sej tudi jaz v?asih pogledam nanj, ?e prihaja za mano kak model v bavarcu in ves penast blenda za mano. Pa malo pohodim na plin in bogi reve? malo zaostane... pa se zopet prilepi pa ponovim vajo.Jap,takrat mogo?e opazim, da ogledalo malo "drhti". V mestni vo?nji imam pa tudi sam o?i na pecljih in uporabljam vsa tri ogledala, v?asih, ko je gu?va, pa spustim ?e sen?nika, da imam dodatna dva ogledala.Od vi?ka glava ne boli.
Pa dobro, kaj stalno gledate v ta stranska ogledala na avtocesti? ?e ne bi tukaj tega napisali jaz tega sam niti ne bi opazil.Malo se mora ogledalo tresti, da ve?, da gre? naprej.
Ne bo dr?alo, moj DSG je 6 stopenjski in ima obenem skupnp prestavno razmerje kraj?e.
Dejansko se spla?a kupit te va?e dizle z avtomatskim menjalnikom, ker niti ne ve?, kdaj si nazadnje tankal. Se odpelje? 1000 kilometrov in pogleda? na kazalec in glej ga zlomka, ?ele eno tretjino si porabil.
Ampak je to res zanimivo... za ameri?ane je edini "manly" menjalnik ro?ni. V filmih tudi prikazujejo najbolj?o avtomobilsko akcijo z uporabo ro?nega menjalnika. Pritisk sklopke in ro?no pretikanje jim je stra?no cool. V Evropi se pa ?ele zadnjih 10-15 let navajamo na avtomatike in seveda nam je cool, ker ro?nih "manly" menjalnikov smo se naveli?ali, zdaj so v trendu DSG-ji, CVT.ji in drugi avtomatiki ampak s tem dejansko avtomobili izgubljajo tisto ostrino in ratujejo vse bolj po?en??eni, enostavni za upravljanje, za vodenje. Ne rabi? ne ve? znanja, ne ob?utka, ampak se vsede? in pelje? pa ne glede a si sploh zaslu?i? imeti izpit ali ne.
Se pa strinjam, avtomatik je super udoben, tako kot recimo samodejna vo?nja... pa si res ?elim tega?
Ej,Boss,tokrat se strinjam z tvojim zapisom 100%.?lovek sodeluje z avtom tako, da gleda na cesto, menja, ko je potrebno.
Ro?ni menjalniki so res za ma?ote, prave dedce. Avtomatika je za hipsterje in tiste, ki so veliko na telefonu med vo?njo in jim ni treba skrbeti za ustrezno brzino.Boss,ni pravega avta zate, kmalu bodo vsi avtomatik... kam gre ta svet.
= zvi?an profit kapitalista na ra?un tega da ima kupec manj izbire. Ampak meni so pa vedno govoril, da kapitalizem je pa tak fajn sistem, kjer je pa kupec kralj.
Ko ?e omenja? ?kodo, moja ?koda ima z avtomatskim menjalnikom manj?o porabo kot z ro?nim.
To je skoraj nemogo?e. Pa? ne zna? vozit z ro?nim menjalnikom. Ker ti si prvi, ki mu to uspeva
Matera je vredna obiska (pa se najblizja ti je bila)
Premalo cajta... pa tako lepo se je bilo kopati, da nismo hodili toliko okoli, kot smo mislili. Prvih par dni je bilo obla?no pa smo izkoristili, da, smo se malo vozakali okoli.Mislili sno it tudi z bar?ico na ogled ne vem koliko jam a so bili vedno metrski valovi...ni to zame, ?eprav sem hodil na pomorsko ?olo.
Ce gres na eno destinacijo potem kot je Alex napisal. Mi smo sli pa naokoli, ker je tam veliko stvari smo pa z avtom. Gres na autostrade it izracunas cestnino + benz ali pa na amzs.si kjer ti vse v kompletu zracunajo v trenutku (cestnine po evropi).
V Pugliji je Arbelobelo, Matera, Polignano, Ostuni, in se in se.
Sej tudi mi smo hodili okoli po Puglii, zato smo imeli rent a car, s katerim smo prevozili skoraj 1500 km.Ni pa se mi dalo delat te poti do dol. Je bolj enostavno in hitro z letalom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bi bilo za videti, kako to zgleda. Sicer niti pribli?no tako lepo kot cela mazda ampak za smeh...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani