Skoči na vsebino
mx5 na avto.net
Napisano

Ubistvu ti je vseeno kater model so tele OZjke - ker ?e ?eli? homologirat se itak v karton?ek vpi?e samo dimenzijo gum, nikjer pa ne bo pisal al ma? plati??a Momo, BBS al OZ al kej ?ist X, skratka podatek na ni? ne vpliva! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

V roku treh tednov (?e gre res Galuna od hi?e seveda) grem nabavit drugo vozilo, zdej te?ko ti re?em ?e bo lih tale CLK, ampak ?e ti ni odve? in prevelika izguba cajta, bi bil hvala?en ?e si ogleda? tega stroja! :danzoman:

Ko se vidmo pa dobi? pivo za nagrado! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

Pol ?e bolj? da bi dal zadaj nalepko SDI - Samo da ide! :P:harhar:

Labi, kaj misli? glede tele avtomatike, matrmilo - mal me negotovost daje, ker to ?e gu?ne, sm pa pe?enka, si bom ?e ?elel Renoja nazaj! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mx5 na avto.net
Napisano

Mislim da je tole kar za kupit, cena je res HUDO ugodna, mal potestiraj, preveri vodotesnost in stanje strehe, ter ?e ni prehude rje, samo ?e odpelje? - motorji pa teli itak delajo! :bravo::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

Alex, kaj pa vem, mel je TT-jko kolega (Rocky - biv?i Meganeman), pa sem se kar nekaj prevozil s tem avtom ini mi je bil v?e?, imel sem celo ?ast sedeti na zadnji klopi, spredi pa dva velika mo?akarja pa letel smo ?ez neke ovinko ko MarijaMadona, nakoncu sem skoraj bruhal, ker sem sedel nekako na po?ez, druga?e ne bi imel kam nog stla?it. Ampak to ni za zadaj vozit odrasle osebe, Tamala bi pa lahko bla zadaj s svojmu sede?em! :danzoman:

Vtis o avtu je bil pa zame vrhunski, pa? pravi ?vabo, v najbolj?em pomenu besede! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ne gre se mi za Wankla, ampak obliko :ljubezen:

Isto mnenje delim s teboj, ker men do tistga "pokvarljivga" in delikatnega Wankla ni niti mal, oblika je pa :ljubezen::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

V primeru da sko?im v razred nad 130 KW, katera zavarovalnica se najbolj spla?a, nekdo mi je pred ?asom govoril, da je Triglav "razbil" razrede in da se verjetno sedaj pri njihi za tak?ne kilovate, najbolj spla?a, je kdo tok maher da pozna te zadeve, ker npr. 132KW od Audija TT so katastrofa! :hudicek::whatever:

Pol se ?e bolj spla?a mo?nej?o verzijo vzet, kaka sme?na cena (bohve kaj vse je narobe z njemu);

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4737015&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

Tale ?e neb biv rmen, bi mi bil kar zanimiv (konjenica taprava a ne Labi, ampak krepko preko 130 KW)! <_<

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4734344&show=1

A so imeli res MB-ji precej te?av z elektronko v letih 98 do nekje 2002 al pa tm okrog (sva se glih dans z Nejkotom pogovarjala, da bi bil tole lohk zame novi Reno po obiskih servisov)! :whatever:

Zdele ob jutranji kavici sem prou?il ?e 2 kar konkuren?na agregata, ?e kerga zanima - 323i v primerjavi z A4 1.8 T;

http://www.zeperfs.com/en/duel2770-37.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

No dolgujem vam ?e pojasnilo, zakaj mi Bemveji (?e zlasti serija 3 E46, srebrne barve, limo oblika) ne di?ijo najbolj. Tak?no vozilo je imel biv?ji sodelavc, ki se je s tem avtom tok preseravu in blefiru (lagal je itak tudi za letnik vozila (mel je staro kanto letnk 2000, Oran?ne ?migavce, jao, pa je trdil da je letnk 2004 itd.). Skratka ta avto me takoj spomne na tega, Klemna Vidmarja po imenu, ki je manipuliru s celotno posadko na?ega oddelka in ?untal folk med seboj! <_<

P.S. - vem avto ni ni? kriv (pazte to - motorno izvedbo ima ravno 323i), ampak oseba, ki ga vozi (?e mu mannka par kole??kov), no vseglih nekak me morte zastopit, da ?e ti nekdo naredi kaj slabega, da potem pove?e?! :glare::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu vozila
Napisano

Se prav ?e bi hotu mal bolj prostornega, bi rabu Petico kupit, ki mi je pa E39 oblikovno tak?na kot nek "Bugarski tank iz 2.svetovne", hehe! :hudicek:

Ja po snegu zna bit zanimiv, ampak sej ?e bi kupu npr. Kabrio pa zadnji pogon, bi si morda celo omislu kako koretico z malo konji za pozimi, pa naj bo talep stroj u ?imbolj?em stanju (npr. neki tacga kokr je una grafit siva Mx5 od to?e, ki je bila vo?ena samo po lepem vremenu). :hohoho::aaaaa:

A kar se pa udobja ti?e, pa mislim da nisem kiksnu v razmi?ljanju, da je trenutni Galuni, dost bli?je Mazda kakor pa takozvana (famozna) Bavaria? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.