Zakaj zanimiv oglas? ?e bi ?e kdo rad fejkal baby viperja ali pa mi samo ukradel identiteto na cesti je tale zelo blizu; osnova je razen 3h let razlike in ABSa identi?na s kilometrino vred, prav tako predvidevam da tudi ohranjenost.. aja bi blo pa po tamalem 2 jur?ka treba ?e vlo?it po nakupu, da bi se pribli?u vsem detajlom, kolk ?asa bi se porabl za vse to ve pa jures, sigurn pa ni mal
pozablja? da smo ?e komplet avto pofarbal - ?e se gremo orng, se gremo orng!
Pa ne me rajcat, ravno z morja....10 dni sonca!
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne, noben CD ne gre ve? noter. Vidijo pa se neki "zobki", ki onemogo?ajo, da se karkoli vstavi noter (sem probal s cd-jem, kreditno kartico,...sam ?e s "?rafuncigerjem" nisem poizkusil).
Hja, o?itno bo treba razstavit, pobrat CD-je ven, pa si na?telat USB link. Nov radio/CD je verjetno predrag pa verjetno se ga tudi ne dobi ve?.
Mogo?e mi lahko svetujete kakega Mazda mehanika tukaj na forumu al bom res moral k poobla??encem?
lp in hvala
Poglej si na jutubu kako se razdre - piece of kake v 3h minutah tudi ce nisi kak tehnicni frik. Pomaga pa ce poves iz kje si
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
cx-5 od vseh videnih,mi bela barva naj bolj potegne,moti me toalno debilna postavitev dnevnih led lu?i-(DODATNA OREMA) ?ISTO SPODAJ ODBIJA?A-slabo vidne ko so pri?gane!!!!
po zakonu min 25cm od tal do 1,5m.....
Zanima me ali je kateri od vas na forumu kdarkoli uporabljal nosilec za kolo, ki se pritrdi na zadnja vrata. za Mazdo 3 model 2010. Namre? koliko sem gledal je za ta model zelo te?ko karkoli najti.
Hvala za info!
David
obstajajo univerzalni nastavljivi, sem ga kupil in imel na Swiftu in Mazdi in puntotu, sedaj pa je to del prikolice . torej ne i??i po modelu avta ker ga ni.
oz. je bil best buy kot sam avto....vozne lastnosti so super, je pa? dirkalnik....?e bi bil cabrio bi bilo pa ?e bolj?....vse babe so tvoje...haha, so se limale gor kot mu?ice na avtocesti.
Sem ga imel na testu ?ez vikend - cabriota, srebrnega, sem samo nazaj peljal.....to ni noben dirkalnik ali ?mekerski avto prej utesnjena prete?ka kletka....MX5 1.6 ti da ve? u?itka
Ma v bistvu se ne! ?e je na AVTO, se ko dam kontakt "zamaje" snop. ?e pa so lu?i na OFF, pa v?gem avto in potem pri?gem lu?i se pa lu?i samo v?gejo, brez nihanja...
no bodi pozoren ko je stikalo na OFF in v?ge? ?e kaj naredijo motor?ki
Hec je da je senzor tam kjer je vzvratno ogledalo. in kjer je tudi senzor za de?. se pravi da brisalci drsajo preko in se ne da prekriti...
En kolega mi je rekel, da obstaja varjanta, ko ti na servisu v elektroniko dajo nek rele, ki vse skupaj obide. Ampak da to delajo samo na uradnih servisih za 70 ali 80? ?e se prav spomnim... A je to res ali obstaja ?e kaka druga varjanta?
A si probal kar sem napisal.
zva?er daj avto pred steno. Daj stikalo na 0. V?gi avto (ne kontakt) in spremljaj snop - ob v?igu in potem ob vklopu lu?i na zasen?ene - se kaj zgodi?
rad bi si nabavil USB adapter za mojo mazdo 6 letnik 2009. Imam CD izmenjevalnik za 6 CD a bi si ?elel prek konekta AUS predvajal muziko. A mi lahko kdo pove kje bi zadevo nabavil. Sem vpra?al na servisu so mi ponujali iPOD & USB Adapter za 190 EUR se mi zdi mal preve?.
LP
LEPO PROSIM uporabi iskalnik, ima? od A do ? na to temo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani